Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitemde modern bir arama motoru optimizasyonu sağlayıcısı gibi çalışabilir miyim?

SEO'nun modern dünyasında, diğer endüstriler gibi, eğilimleri ve duyguları da vardır. Tabii ki, her deneyimli arama motoru optimizasyonu sağlayıcısı, endüstrideki uzmanların her mesai gününü tek bir mesele üzerinde çalıştıkları için, hepsini biliyor - onlarca (yüzlerce olmasa da) farklı faktörlerin göz önüne alındığında, daha iyi bir sıralama nasıl elde edilir. Çoğu, Google'ın ana arama algoritmasının gelişimini sürekli geliştirerek sağlanan etki ile ilgilidir.

search engine optimisation provider

Ve ben her zaman bazı eğilimleri veya iyi bir şekilde yararlanmak için geleneksel SEO şemaları olduğuna inanıyoruz. Ve kim olursanız olun - daha profesyonel bir beceri eksikliği hisseden bir web sitesi sahibi veya her tanınmış arama motoru optimizasyonu sağlayıcı tarafından istismar edilmeye istekli ve hazır bir acemi webmaster isteyen bir web sitesi sahibi. Aşağıda şu an modern SEO camiası, hem meraklıları hem de bir ömür boyu portföyü taşıyan endüstri uzmanları arasında en popüler olan bazı çalışma düzenleri göstereceğim. Haydi başlayalım.

 Önizleme 

Öne çıkan snippet'ler, genellikle SERP'nin üst kısmında bulunan bir sorguya yanıt veren özet yanıt olarak hemen hemen her profesyonel arama motoru optimizasyonu sağlayıcısı tarafından bilinmektedir. Genel olarak, sonuç sayfasında her kullanıcının bir parça uygulanabilir bilgi (genellikle adım adım bir eylem planı gibi) vermek için bir snippet'i görebilirsiniz. Bu tür öğelerin faydalı ve modaya uygun olduğunu düşünürsek, onların mantığını anlamaya ve onu kullanmaya çalışalım. Aslında, snippet'ler, Google tarafından, yalnızca kullanıcılar arasında halihazırda popüler olan en sık rastlanan taleplerden birine tam fakat yine de kısa bir cevap veren bir web sitesi içeriğinden çıkarılır.

Snippet'lerin arama sorgularının yaklaşık% 30'unda görünmesi ve geri bağlantı gibi davranması göz önüne alındığında, web sitenizin içeriği için bir soru başlığı ile bazı madde işareti puanlarının gömülü olması için mükemmel bir fikir olacaktır yalnızca alakalı ve trendy sorgulara yanıt verin. İhtiyacınız olan tek şey, hedef kitlenizin sormak istediği soruları incelemek ve daha sonra yalnızca en iyi cevabı yazmaya çalışmak için zaman harcamaktır. Bunu yaparken, ara sıra doğrudan hedef müşterilere hitap etme şansına sahip olursunuz. 

Mobil uyumlu sayfalar

Google, yaklaşık iki yıl önce ana öncelik algoritmasına ilk mobil önceliğini getirmişti. Zamanla, taşınabilir cihazlara yönelik önceliğe orijinal bir şeye dönüştüreceksiniz çünkü şimdi arama sıralamasında artık kaliteli kullanıcı deneyimi belirleniyor; özellikle akıllı telefonlar ve tabletlerde gezinirken. Google, mobil sayfaları daha hızlı yüklemek için kısa bir süre önce yeni bir AMP teknolojisi sundu. Bu, yüksek sıralamaya giden yarışta, web sitenize, zaten yinelenen bir mobil yanıt versiyonuna sahip olma yolunu artıracağı anlamına geliyor. Şimdilik gelince, bu yeni eğilime aşina olmayı öneriyorum. Açık erişim konusunda sunulan en popüler Web Sitesi Düzenleme araçlarından birini kolayca deneyebilirsiniz.

seo provider

 Sesli arama 

Gelecek zaten bize yaklaşıyor ve uyum sağlamalıyız. Yani şimdi sesli arama, toplam arama hacminin küçük bir kısmını sunmaya devam ediyor. Ancak eminim, her proaktif arama motoru optimizasyonu sağlayıcısı gibi hareket etmeliyiz, çünkü sesli arama giderek daha popüler hale geliyor ve önde gelen BT devleri tarafından nihayetinde gelişmekte olan Sesli arama işlemini tamamlamak için sayısız yatırım yapmakla ve tümüyle kitlelere teknoloji uyguluyor.

Peki, bu konuda ne yapabiliriz? Şimdilik, hızlı cevaplar yok, bu yüzden derinlemesine çalışmaya ve belki de oldukça yakında bekleyebileceğimiz temel niş zorluklarını düşünmeyi öneririm.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport