Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama motoru optimizasyonu otel yönetimine nasıl yardımcı olur?

Arama motoru optimizasyonu, yerel bir işletme veya büyük taahhüt olsun, herhangi bir çevrimiçi işletme için önemlidir. Şehrinizde küçük bir otel sahibi iseniz, sakinlerin ve turistlerin bunu bildiklerinden emin olun. Otel marka tanıtımınızı iyileştirmenin en iyi yolu, bir site başlatmanız ve tüm arama motoru standartlarına göre optimize etmenizdir. Kaliteli bir arama motoru optimizasyonu yönetimi, iş amaçlarınızı karşılamanıza ve yatırım getirinizi (ROI) artırmanıza yardımcı olacaktır.

search engine optimization management

İstatistik verilere göre, ilk Google arama sonuçları sayfasında listelenen web siteleri, tüm arama (organik) trafiğin yaklaşık% 92'sini oluşturmaktadır. İkinci arama sonuçları sayfasına geçerken trafik% 95 oranında düştü ve sonraki sayfalar için% 80 ve% 60 azaldı. "Ayrıca, kullanıcılar güvenilir olmayan web sitelerini çektiği için 4. ve 5. SERP sayfalarını nadiren açıyor ve ilgili. Google'ın sıralama algoritması ilk SERP sayfasında en alakalı web sayfalarını gösterecek şekilde tasarlandığından kısmen haklıdırlar. Bu, eğer otel web siteniz ilk SERP sayfasında görünmüyorsa, kullanıcıların web kaynağını% 6'dan daha az bulma ihtimali var demektir.

Otel web siteniz için SEO yönetiminin avantajları nelerdir?

Her şeyden önce, kaliteli web sitesi optimizasyonu sağlayarak, pazar niş rakiplerinin önünde kalmak ve daha sonra gelirinizi iki katına çıkarma şansı bulursunuz. Dahası, iyi tasarlanmış ve cazip bir web sitesi, otelinizin güvenilirliğini belirleyebilir ve marka bilinirliğini artırabilir. Sipariş vermeden önce daireleri kontrol edebilen insanlar sadık kalacaklardır. Ve son olarak, sitenize gelen trafiği artırarak satışlarınızı artıracak ve otel işletmenizi müreffeh yapacaksınız.

SERP'de otel web sitesi görünürlüğünü artırmak için ipuçları

Otel işletmenize çevrimiçi varlığınızı nasıl yükseltebileceğinizin bir çok yolu vardır. Bu paragrafta, sitenizi satış ve pazarlama için optimize etmek için en güçlüleri topluyoruz.

  • Kaliteli gerçek fotoğraflar

Kullanıcılar, otellerini kendilerine sağladığınız fotoğraflar ile değerlendiriyor. Gezginler, arama yapmaya devam etmeleri için en güzel ve en ideal konumdaki otellerin ağına göz atarak başlarlar. Otel kalitesini ilgili yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla, bazen promosyon videolarıyla değerlendirirler. Potansiyel müşterilerinize, otel dairelerinizin, otelin dışındaki topraklarında, lobisinde ve barlarda yüksek kaliteli resimleri sağladığınızdan emin olun. Ayrıca ana web sitesinde verilen fotoğraflar gerçeğe yakın olduğundan gezginler kandırdıklarını hissettiğinde daha önce bir sürü sorun yaşadıklarından fotoğraflarınızı düzenlemeye dikkat edin.

  •  İlgi çekici açıklamalar yaz 

Otel çevresinde, otel takımlarının kaliteli hikayeleri ZORUNLU! Potansiyel müşterilerinize, sizinle kitap hazırlamalarını zorunlu kılmak için çekici bir hikaye anlatmanız gerekiyor. Bir gezgin rehberi oluşturmak (örneğin civardaki turistik mekanları tanımlamak veya kent genelinde turist rotaları yapmak) önerilir. Otelinizin şehrin kalbine yerleştirildiğini söylemek yeterli değildir. İnsanların sizin ve şehrinizdeki ilgisini arttırmanız gerekir.

seo management

  • Sosyal medya düğmeleri

Otel web sitenizi Facebook, Google+, Instagram ve Twitter gibi popüler sosyal medya platformlarına bağlamak önemlidir. Marka bilincinizi yükseltmeye ve Google ve diğer arama motorlarındaki sıralamanızı iyileştirmeye yardımcı olacaktır. İnsanların otelinizle ilgili izlenimlerini paylaşabilecekleri çekici ve parlak sosyal hesaplarınız olduğundan emin olun ve kendinizle ilgili herhangi bir soru sormayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport