Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

IT şirketleri için SEO yapmak konusunda özel olan nedir?

Bazı insanlar için, tartışılabilir bir soru olabilir - ücretli arama motoru trafiğini kullanarak mı yoksa doğrudan web sitesine mi götürür? Beri gelince, bazen yazılım geliştirme ile ilgilenmek, BT şirketleri için organik olarak SEO'yu kullanmak herhangi bir tercih meselesi değil. Organik trafik genellikle en yüksek dönüşüm oranını getirir, bu nedenle en iyi kalite yol açar ve önemli bir maliyet getirmez. Bir zamanlar ve herkes için organik olarak duran bazı soğuk oranlar. Son ankete göre, Google'daki tüm tıklamaların % 90'ından fazlası, organik arama sonuçlarıyla yakalanmıştı, ödenen arama ise sadece yaklaşık % 7'lik mutsuz bir parça aldı. Sonuçta, BT şirketleri için SEO, benzersiz bir şey olmaktan çok, sıradan konseptle çok daha fazla ortaklığa sahiptir. Adım adım kontrol etmeye çalışalım.

seo for it companies

Günümüzde, hemen her konuda web sayfalarına daha fazla trafik çekmek için sayısız seçenek var. En yaygın olarak, SEO hakkında konuşmak, örneğin bir web mağazası gibi ortalama bir çevrimiçi işletmeyi kastediyoruz. Aslında, hangi sanayi ile uğraştığımız önemli değil. BT şirketleri için SEO dışında, hayal edebileceğimiz herhangi bir pazar nişini seçerek başka bir örneğe sahip olabiliriz. Ancak bu şekilde bile, genel öneri halen aynı kaldı. Şey SEO ve Google arama motoru kendisi açısından, sadece iki temel sayfa sıralama faktörü vardır:

  • Yüksek kaliteli içerik alakalı anahtar kelimeler ve anahtar ifadeler ile zengin, hangi çok değer katıyor her okuyucu;
  • Sayfayı diğer web sitelerine bağlayan organik geri bağlantılar. Kaliteli geri bağlantıları ve sayıları arasında bir korelasyon.

Uzun zaman önce, bir anahtar kelime yoğunluğuyla küçük bir kötüye kullanımın (ilgili bir içerik konusuyla ilgili olarak), web sitenizle iyi hissetmek için yeterince güzel olmasının bir mantığı vardı. Bu şekilde, bazı görünüşte iyi geri bağlantıları anahtar kelimelerle doldurdular ve onlara yalnızca güçlü, ancak muhtemelen ilgisiz bir otoriteye gönderdiler; bu anahtar kelimeler eşleşen birkaç anahtar kelimeyle, belki de Google araması üzerine belki de her şanslı web sitesini kolayca yönlendirebilirdi. Bunu yaparak, fark yaratamayız - IT şirketleri için SEO yapmak ya da bazı gıda perakendecileri gibi. Tek hüküm ve dolayısıyla temel fark, makinenin eski aptal "mantığı" nın manipüle edilmesi için bazı eşek işi yapmaktı.

seo for company

Ancak o zamanlar geçti ve bugün Google'ın arama algoritmaları gittikçe daha sofistike hale geliyor. Basitçe söylemek gerekirse, arama motoru, sonunda her sayfanın içeriğini en zorlu değerlendirmeye tabi tutmakta, nihayet bir kararsız karar vermek için 200'den fazla parametre kullanmaktadır. Herhangi bir hile, istismar veya hatta en gelişmiş manipülatif planlar artık uygulanamaz. Günümüzün adil oyunu, web sitelerini arama motorları için öne çıkaran çok fazla teknik öğenin yanı sıra yalnızca insanlar için kaliteli içerik bulundurmak demektir. Geri kalanı temel anlayışa, içerik ve bağlantıların yanında, SEO'nun en iyi 10 güncel sıralama faktörünü okumanızı öneririm. Göz atmaya git, bu çok sıcak bir konudur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport