Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Arama Motoru Optimizasyonu için Small Business'ı Nasıl Hazırlarsınız?

2017'de çevrimiçi pazarlama, ilerlemeye başlayıp işini bir sonraki seviyeye çıkarmak için en iyi yol. Bununla birlikte, web pazarlaması ilk bakışta gözüktüğü kadar basit değildir. Sitenize trafik kazandırmanın yanı sıra SEO aracılığıyla Google'daki sıralamanızı iyileştirmek, sabır ve zaman gerektiren karmaşık bir süreçtir.

small business search engine optimization

Bu günlerde, arama motoru optimizasyonu çok fazla sadece doldurma ve çekici bir web sitesi oluşturma anahtar kelimesi. Günümüzde, küçük işletmelerin, SEO'nun bir oyunda kalmak için dış kaynak kullanmayı düşünmeye istekli olmaları çok önemlidir. Gerçek sonuçlar üretecek güvenilir bir SEO şirketi bulmak inanılmaz derecede zor olmasına rağmen takip etmeniz gereken bazı yararlı taktikler var. Küçük işletmelerinizi verimli arama motoru optimizasyonu için nasıl hazırlayabileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin!

Profesyonel Bir SEO Şirketinden Ne Bekliyoruz?

 Şeffaflık Meseleleri 

Bir SEO şirketi ararken, süreçleri hakkında açık olmaya istekli olanı arayın. Unutmayın, arama motoru optimizasyonu söz konusu olduğunda şeffaflık en kritik rollerden birini oynar. Analizler, sıralamalar, trafik kaynakları, dönüşümler ve bağlantı kurma süreci gibi öğeler üzerinde görünürlüğünüz olduğundan emin olun.

 Düzenli İletişim ve Raporlar 

Aklınızda bulundurun, profesyonel bir SEO şirketinin, düzenli iletişim noktaları oluşturarak herhangi bir sorun yaşamaması, sizi her şeyin döngüsünde tutması etrafında. Kapsamlı geribildirim sağlamada tereddüt etmemeliler. Dinleme, iyi iletişimin vazgeçilmez bir parçasıdır. İşe aldığınız SEO danışmanları, işletmenizin benzersiz niteliklerini, istediğini ve ihtiyaçlarını açıklarken sizi dinlemeye istekli olmalıdır. Siteleri bir süre optimize ediyor ve diğer küçük işletmelerle çalışıyor olsalar da, sizi dinlemediği anlamına gelmemelidir.

Kendinizi iletişim kurmaya zorlayan bir durum olduğunu düşünüyorsanız, bu sizin için iyi bir şirket olmayabileceğinin bir işaretidir.

 Web Sitesi Ölçütleri 

Belki de, o zaman ve şu an gibi site metriklerinin neye benzediğini sizinle paylaşan bir SEO şirketiyle çalışmak isteyeceksiniz. Sonuçları nasıl ölçeceklerini ve bu sonuçları sizinle ne sıklıkla paylaşacaklarını kendilerine sorun. Sahip olduğunuz hedeflerle alakalı olup olmadıklarını bilmelisiniz. Aşağıdaki gibi çalışır: sonuçların nasıl ölçüleceğini gördüğünüzde, hizmetin YG'sini tahmin etmeniz çok daha kolay olacaktır.

small business seo

 İş Unvanın Önemi 

Kiralamakta olduğunuz SEO şirketini duyduysanız, ağınızdaki kişilere sorun . Bir araştırma yapın, yardımcı oldukları işletmeleri arayın, başarı kanıtlarına ulaşmaya çalışın. Unutmayın, iyi bir inceleme yapmayan SEO şirketi sizin tercihiniz değildir.

 Sarma 

Küçük işletmeleriniz için kaliteli bir SEO şirketi bulmak kolay olmayacak. Tüm süreç biraz zaman ve işe alsa bile, çabalar sonunda sonuçlanacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport