Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon ürün listeleme optimizasyonunun akıllı bir yolunu gösterebilir misiniz?

Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - Amazon ürün listeleme optimizasyonunu kullanmanın tek akıllı yolu, iyi bir alışveriş deneyimi sağlamak (müşteri memnuniyeti, rekabetçi fiyatlandırma, temiz satış geçmişi, uygun ürün sınıflandırması vs.) arasında sağlıklı bir denge kurmaktır. Ve içeriğin SEO ana teknik yönleri. En yaygın olarak, Amazon'da satılan her işadamı, Ürün Başlığı, Madde İşareti Noktaları, Ürün Açıklaması, Destekleyici Resimler ve Arka Plan Anahtar Kelime Bölümleri gibi satıcı sayfasının ana bölümleri için gerçekleştirilecek ürün listeleme optimizasyon stratejisine ihtiyaç duymaktadır. Aşağıda, özellikle Amazon ürün SEO ve içerik optimizasyonu, bu dünyanın en büyük e-ticaret pazarında satan her akıllı adam olmak bilinmelidir büyük yönlerini üzerinde duracağım. Sonuçta, görevin hızlı bir şekilde doğru kararlar verebilecek, tamamen başarılı büyük bir satıcı olmaktır - tek ihtiyacınız olan şey, mümkün olduğunca çok sayıda tarayıcı müşteriyi cezbetmek ve nihayet onları sık alışveriş yapan gerçek alıcılar haline getirmektir seninle.

Birinci Seviye: SEO Hedefleri

Ama başlamadan önce, tam olarak Amazon ürün listeleme optimizasyonunuzun neye ihtiyaç duyduğunu bilmelisiniz. Muhtemelen, sizin için optimize etmeye başlamak için üç temel SEO hedefi vardır:

  • Kesin olarak hedeflenmiş bir ürün araştırmasına daha fazla maruz kalma.
  • Ana anahtar kelimeler ve uzun kuyruk arama sorguları için daha iyi çevrimiçi görünürlük.
  • Ürün kategorisinde en popüler alışveriş istekleri ile daha fazla alakalı.
  • Nihai satışları sağlayan daha fazla TO ve daha fazla kullanıcı dönüşüm.

Şimdi, Amazon ürün listeleme optimizasyonunun ana parçalarını hızlı bir şekilde inceleyelim ve işlemin başlangıcından itibaren aklınızda tutmanız gereken temel şeyler. Basitçe ifade etmek gerekirse, uzman satıcılar ve SEO meraklıları tarafından yapılan birkaç sıralama faktörü gözlemi var - ve e-ticaretin sıralamadaki potansiyelinin tamamı üzerinde belirgin bir şekilde ölçülebilir bir etki sunarken, Amazon yetkilileri tarafından söylenecek kadar uzaktalar. Amazon ürün listeleme optimizasyonunun aşağıdaki "anekdot" faktörleri, aslanın acemi tüccarların payı sayesinde çoğu zaman hafife alınıyor ve bazen zaten birkaç yıldır işlerini kocaman satıcılara sürdürebiliyorlar.

İki Katmanlı: Gizli Faktörler

Bir kez daha telaffuz edeyim - hiç belgelendirilmemiş olan bu sıralama faktörleri (en azından direkt olarak):

 1. FBA  - genel olarak, Amazon satış elemanları tarafından doğrudan gerçekleştirilen tüm ürün tekliflerinde görülen arama sıralamasındaki pozisyonlar arasında görünür derecede ölçülebilir bir korelasyon vardır ve ortak Özellikle Amazon pazarının kendisi tarafından yerine getirilecek olan satışa sunulan ürünlere düşen potansiyel bir sıralama.

 2. Marka  - ana marka anahtar kelimeleri ile eşleşen ürün markası genellikle organik aramada artan bir sıralama elde etme şansına sahiptir. Anlaşılan, çoğunlukla marka adıyla tam bir eşleşme taşıyan daha kesin bir şekilde hedeflenmiş bir arama terimi kullanan daha canlı alışveriş yapanların bir sonucu olarak.

 3. İsim  - önceki varsayımdaki gibi, satıcı adı bazen organik trafik kazançlarına oldukça önemli bir övgü gösterebilir. Elbette, ürünün kendisi veya öğe kategorisi ile alakalı en az bir ana hedef anahtar kelime içerdiği dikkate alındığında.

 4. Görüntüler  - ürün listeleriniz için mevcut görüntü sayısı, kalite görsel sunumu ve yakınlaştırma seçeneği tam olarak dönüşüm ilerlemeniz için gerçek temel oluşturan şeydir. Bu, ürünün arama sıralamasında da pozitif bir korelasyon olduğu anlamına gelir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport