Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl mı Gerçekten Gerçekten bir Organik SEO Danışman İhtiyacım olsun Benim İfadimi öğrenmek için?

Er ya da geç, küçük işletme sahipleri, çevrimiçi varlığını korumak için ek bir yardıma mı ihtiyacınız var mı yoksa kendi başlarına başedebileceklerine karar vermek durumunda kalacaklar.

İşiniz için neyin iyi olduğunu anlamak, yıldırıcı bir görev olabilir. Bugün, SEO danışmanlık hizmetlerinin işinize uygun olup olmadığını belirlemeyi size anlatacağım. Ayrıca, kaliteli bir organik SEO danışmanı seçmenin sırlarını açığa çıkaracağım. Bu yazıyı okuduktan sonra, bilgili ve düşünülmüş bir karar vermeniz sizin için daha kolay olurdu. Yani, noktaya daha yakın.

organic seo consultant

Organik Arama Danışmanı: Do I Need One?

Pazar araştırması yapın. Sitenizi organik olarak bulmak için potansiyel müşterilerinizin Google arama çubuğuna hangi anahtar kelimeleri yazabileceklerini düşünün. Potansiyel anahtar kelime öbeklerini araştırmak ve doğru anahtar kelimeleri seçme konusunda ek bilgi almak için Google'ın Search Console ve Moz gibi yararlı hizmetleri her zaman belirtebilirsiniz. Anahtar kelime araştırma yapmanın zor olduğunu keşfederseniz, Semalt gibi kapsamlı derin SEO danışmanlık hizmetleri tam olarak neye ihtiyacınız olduğudur. Markanız için hedefleyecek ifadelerin kapsamlı bir listesini sağlayacaklar.

Web Sitesi Yapısına Dikkat Edin

Potansiyel müşterilerin kaynağını bulmak için arama yapabilecekleri çok sayıda yüksek trafiklı anahtar kelime öbekleri bulunduğunu keşfederseniz, bir sonraki adım sitenizin zaten bir SEO kampanyasını desteklemek için kurulmuş olup olmadığına karar vermek olacaktır. Evet ise, sana göre iyi. Hayır, o zaman daha iyi web siteniz için uygun bir kurulum yapacak organik SEO danışmanı kiralamak.

SEO uzmanları, her bir hedef anahtar kelimenin kendine ait açılış sayfasına sahip olmasını önerir. Unutmayın, her web sayfasında her şeyi anahtar kelimelerle ifade etmek kötü bir fikirdir, özellikle bu anahtar kelimeler o sayfanın neyle ilgili olduğunu yansıtmıyorsa. Örneğin, şirketiniz elektronik ürünler sunuyorsa, tedarik ettiğiniz her ürün türü için özel bir açılış sayfası oluşturmanız gerekebilir: dizüstü bilgisayarlar, cep telefonları, tabletler ve hat devam ediyor.

Teknik öğeler SEO kampanyasının başarısında da önemli bir rol oynamaktadır. Bu sadece anahtar kelime araştırma içerecektir varsayımı altında organik SEO danışmanı yatırım yapıyorsanız, tekrar düşünün. Sayfa yükleme hızı, alt etiketler, görüntü boyutu ve dosya sıkıştırması, SEO kampanyanızın bitimindeki çabalarınızın sonuçlarını da etkiler.

İş Rekabeti: Kapsamlaştırmak

Son olarak, organik SEO danışmanı işe almadan önce, hedeflemeyi seçebileceğiniz anahtar kelime öbekleri için kapsamı inceleyin. Şu anda organik aramada en üst sıralarda yer alan kaynakların alan adı yetkililerine bir göz atmayı unutma. Bu sitelerin hepsinin 80'in üstünde alan adı yetkilileri varsa ve kaynağınız 25 civarında bir yere düşerse, bu ifade sıralamanız neredeyse imkansız olabilir.

Sonuç

Web sitelerini tanıtmak ve kalite ipuçları üretmek için ezici olan kişiler için, organik SEO danışmanını işe almak bir zorunluluktur. Unutmayın, küçük bir yatırım, yolda binlerce para kazanabilir. O halde neden denemiyorsun?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport