Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İçerik SEO'mı iyileştirmenin ipuçları nelerdir?

Arama motoru optimizasyonu ve içeriği, web sitesi sıralamalarını etkileyen birbiriyle ilişkili iki kavramdır. İyi optimize edilmiş ve alakalı bir içerik olmadan siteniz trafik akışı olmadan arama sonuçlarının 3. veya 10. sayfalarında bir yerde kaybolabilir. Yerel işletmenizi veya blog'unuzu yönetip yönetmediğiniz önemli değil, içeriğinizle daha akıllıca çalışmanız gerekiyor.

En büyük sorun web sitesi sahiplerinin bir içerik pazarlama kampanyası kurma karşı karşıya olan biri, arama motoru için optimize edilmiş ve aynı zamanda ortalama kullanıcılara hitap eden içerik yazmak zorunluluğudur. Okunabilir ve kaliteli içerik, kendilerini endüstride saygın ve yetkili konumlandıran web siteleri için ZORUNLUdur. Bu nedenle, arama motoru optimizasyonu ve alakalı içerik arasındaki yakın ilişki önemlidir. Bu yazıda, web sitenizi arama motorlarında görünür kılabilecek bazı temel SEO copywriting teknikleri bulacaksınız.

seo content tips

SEO içerik ipuçları

  • Hedef kitle için içeriğini oluştur

Site içeriğinizi oluştururken düşünmeniz gereken bir numaralı SEO gereklilikleri. Potansiyel müşterilerinizin çıkarlarına hitap eden içerik hazırlamanız gerekir. İçeriğiniz, kullanıcıların sorunlarını çözmelerinde ve ihtiyaçlarını mükemmel şekilde eşleştirmelerinde yardımcı olmalıdır. Bu, tüm yayınlarınızın ürünlerinize veya hizmetlerine ayrılmış olması gerektiği anlamına gelmez. Ancak, hepsi endüstri ile ilişkili olmalıdır. Kendinizi sektörünüzde uzman olarak ileri sürmeniz, okuyucularınıza güncel ve kaliteli bilgi sağlamanız gerekir. Böylece, daha fazla ayrıntı için her zaman geri gelecek olan yeni aboneler elde edersiniz.

  • İyi bir ilk izlenim yaratın

Potansiyel müşterilerinizin arama sonuçlarınızdan sitenizi takip ettiğini düşünelim. Onları üzerinde tutmaya ya da daha fazla bilgi edinmeye ikna etmelisiniz. Birincil görevi, onları kaliteli ve kullanışlı içeriğe çekerek sitenizde tutmaktır. Aksi takdirde, potansiyel müşterileriniz tıklayıp sitenizin hemen çıkma oranını artırabilir. Onun döneminde, yüksek bir hemen çıkma oranı düşük sıralama pozisyonları ile sonuçlanır. Kullanıcılar, kimlerle çalıştığını bilirler. Bu nedenle, onlara en gerçek anlamda kendinizi satacağınız ürün ve hizmetlerinizle ilgili tüm bilgileri vermeniz gerekiyor. Kullanıcıları ikna etmek için bir harekete geçirici mesajlaşma tekniği uyguladığınızdan emin olun. Dahası, içeriğinize, işletmenizin kaliteli fotoğraflarıyla eşlik etmeniz gerekiyor.

  • Craft cazip başlıkları

Başlıklarınız, birincil kişiye önizleme görevi görür. Kullanıcıların değerlendirebileceği ilk şey budur. Bu nedenle, başlıklarınız cazip ve çekici olmalı. En çok trafik hacmi arama terimini başlıkları arama tarayıcıları için görünür kılmak için başlıklarınıza eklemeniz gerekir. İşinizle ilgili en önemli bilgileri aktarmak için yaklaşık 60 karakteriniz var. Çekici ve iyi optimize edilmiş başlıklara ek olarak, meta açıklamanızın ilgi çekici, alakalı olduğundan ve belirli içeriğin ana konusunu daha da ayrıntılı bir şekilde hazırladığından emin olun.

seo content

  • Anahtar kelime erişimli cümleleri uygulama

İçeriğinizi hem kullanıcıların hem de arama botlarının kullanımına sunmak için, işinizle ve hedefli arama terimlerinizle alakalı olduğunuzdan emin olun. Başlıklar, meta veriler, ALT etiketleri, URL'ler gibi doğal yerlerde ve ayrıca doğal görünen içeriği kullanarak onları uygulamalısınız. Arama motorlarının, miktarlarından ziyade anahtar kelimelerinin kalitesini ve alakasını değerlendirdiğinin farkında olmalısınız. Bu nedenle, içeriğinizi arama terimleri ile doldurmamalısınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport