Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

İş web sayfası tasarımını iyileştirmek için en iyi uygulamalar nelerdir?

Bir işiniz varsa, görünüşte çevrimiçi olarak başlatmanız gerekir. Aksi takdirde, rekabetinizin gerisinde düşüş tehlikesiyle karşı karşıya kalırsınız. Tabii ki, bir iş web sayfası geliştirme, tasarım ve optimizasyon işlemi çok zaman, çaba ve bütçeleme gerektirir. Bununla birlikte, en yüksek yatırım getirisini (yatırım getirisi) sağlayabilen% 100 maliyet etkin bir işletme fikriydi. Küçük işletme web siteniz, marka bilinci oluşturma çabalarınızın hayati bir parçasıdır. Web araştırmacıları belirli bir nedenden dolayı sitenize geliyor ve sitenizin beklentilerini karşılayabildiğinden emin olmalısınız. İş web sayfanız marka adınızdaki ürün ve hizmetlerin satışında ve tanıtımında bir araç olarak kullanılmalıdır. İşinizde web sayfası tasarımı yapmakta başarısız olursanız, başlangıçta binlerce, ve potansiyel gelirinizde daha fazla kaybedebilirsiniz. Gelirinizi ikiye katlamak ve mükemmel bir çevrimiçi varlığa kavuşmak için etkileyici ve kullanıcı dostu bir iş web sayfası tasarımı oluşturmanız gerekir. Bu nedenle, iş ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacak en iyi web tasarımı uygulamaları ve tekniklerini sizinle paylaşmaya karar veriyoruz. İş dünyası web sayfası tasarımı alanında size bazı yararlı kaynakları göstereceğiz ve son değişiklikleri vurgulayacağız.
business web page design

İpuçları SEO dostu iş web sayfası tasarımı oluşturmak için

  • Tasarımınız taze ve benzersiz olmalıdır

Ortalama bir kullanıcının sitenizde gösterdiği ilk şey, bir web tasarımıdır. Bu yüzden basit, kullanıcı dostu ve çekici olmalı. Web siteniz markanızı ve personelinizi özellikle yansıttığından doğru yapılandırılmış ve tasarlanmış olmalıdır. Aksi takdirde, potansiyel müşterilerinizi ve daha sonra gelirinizi kaybetme riskini yaşarsınız. Potansiyel müşterinizi meşgul etmek için en az 30 saniyeniz var. Bu nedenle, kullanıcıyı ilk bakışta teşvik etmek için benzersiz ve çekici tasarım uygulamak zorundasınız. Şablon web sayfası tasarımını kullanmaya meyiliyorsanız, siteniz web'deki binlerce siteye benzeyecek ve benzersiz bir izlenim yaratamayacaksınız. Pazar niş rakiplerinden daha iyi olmak ve markanızın benzersizliğini korumak için tasarımınızı basit, taze ve eşsiz tutmalısınız.

Üstelik, hangi gösterimi yapmak istediğinizi ve hangi potansiyel müşterilere sunmayı istediğiniz önde gelen mesajı düşünmelisiniz. İş web sayfası tasarımınızı göz önüne aldığınızda, profesyonel bir logo tasarımınız olduğundan emin olun. Şablon logosu ve şablon web sayfası tasarımı, etkileyici ve benzersiz olamayacağı için size iyi bir sonuç vermez.

  • Ana sayfa içeriği

İçeriği ana sayfanıza dahil etmeyi düşündüğünüzde, web tasarımınızla çakıştığından ve alakalı olduğundan emin olun. Potansiyel müşterinizi ana fikirden uzaklaştırabildiğiniz için işletme sayfanızı fazla bilgi yüklemeyin. İstatistiksel verilere göre, kullanıcıların ilk kez bir web sitesini açtıklarında okuduğu bilgilerin ortalaması% 28'dir. Bu, ana sayfanızdaki ortalama kelime sayısının 500'den fazla olmaması gerektiği anlamına gelir. Kullanıcıların satın alma kararlarını vermelerine ve başka herhangi bir şeyden kurtulmasına yardımcı olabilecek en alakalı bilgileri düşünün. Ayrıca, sitenizin ana sayfasında bir harekete geçirici mesajınızın olduğundan emin olun. "Şimdi sipariş et" veya "abone olun" gibi bir ses gibi görünmelidir. Bu, satışlarınızı artıracak mükemmel bir pazarlama hüneridir.

  • Web sitesi yanıtlama

Google 2015 yılına göre, tüm web sitelerinin mobil telefonlarda ve tabletlerde kullanılabilmesi için duyarlı bir tasarıma sahip olması gerekir. Duyarlı bir tasarım oluşturarak, daha fazla müşteri edinme ve arama motorlarının en üst sıralarına çıkma şansınızı iki katına çıkarıyorsunuz. Tasarımınızı mobil cihazlara uygun hale getirmek için, büyük bir monitör boyutu veya daha pop-up'lar, karmaşık navigasyon veya flash animasyon gibi daha karmaşık özellikler kullanan sayfalar için sayfalar tasarlamaktan kaçının. Mobil site sürümünüzü oluştururken, çok karmaşık unsurlar olmadan saf tasarım kullanmanız gerekir. Akıllıca karar, gradyanları ve gölgelenmeyi ortadan kaldıran, resimlerin ve yazı tiplerinin daha küçük ve kolay okunması için düz bir tasarım uygulamaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport