Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Çarpıcı e-ticaret sitesi için hangi web tasarımı ipuçlarını biliyor musunuz?

Günümüzde, e-ticaret iş dünyadaki küresel çevrimiçi satışlarda 2 trilyon dolardan fazla rekor seviyeye ulaşan en karlı alanlardan biridir. Şirketlerin dikkatini, potansiyel müşterilerinin en büyük miktarının bulunduğu çevrimiçi alana çekiyor. Web sitesi, markanızı çevrimiçi sunmanın ve gelirinizi artırmanın mükemmel bir yoludur. Mükemmel tasarlanmış web siteleri müşterilerin beğenisini kazanır ve sunulan hizmetlerin veya ürünlerin algılanan değerini artırır. Bununla birlikte, çekici ve kullanıcı dostu bir site oluşturmak için, profesyonel ve güvenilir bir e-ticaret web tasarım şirketi bulmalısınız. Bu alanda herhangi bir teknik beceriniz yoksa, bu görev oldukça zor görünebilir. Bu yazıda, iyi bir e-ticaret web tasarım şirketi kiralamanın ve ödemeyi bekleyebileceğiniz bazı ipuçlarını bulacaksınız.

e-commerce web design company

Nasıl e-ticaret web tasarım şirketi bulmak için?

Deneyimli web tasarımcıları, stillerini müşterinin ihtiyaçlarına göre uyarlayabilir ve bu, son projeleri ile portföylerine yansır. Deneyimli web tasarımcıları genellikle çalışmalarını Behance veya Coroflot gibi tasarım platformlarında yayınlarlar. Bu nedenle, bir web tasarım şirketi veya bir bireysel uzman işe almadan önce, ne yapabileceklerini net bir şekilde anlamak için bu sitelerdeki sayfalarını kontrol edin. Ayrıca, bir web tasarımcısı işe almadan önce, onun alanındaki profesyonel olduğundan emin olmak için niteliklerinden bahsedebilirsin.

Tasarımcı deneyimi daha az önemli bir husustur. Bu yüzden ona bir portföy ve müşterilerin bir listesini göstermelerini isteyebilirsiniz. Bir e-ticaret web tasarım stüdyosu ile işbirliği başlangıç aşamasında, bir dizi taslak tasarımlar sağlanacaktır. Sonuçtan memnun kalana kadar da gerekli düzeltmeleri yapacaklardır. Üstelik, profesyonel bir web tasarımı, işletmenizin ihtiyaçlarını karşılamak için sektörünüze belirli bir yaklaşım bulmaya çalışacaktır. Size mükemmel bir şekilde işinize uygun benzersiz bir web sitesi tasarımı yaratan özel bir yaklaşım sunar.

Maliyeti ne kadardır?

Tam istifli sayısal ajanslar, özelleştirilmiş bir web tasarımı için 3.000 $ 'a kadar şablon tasarımı için 1.000 $' a kadar bir ücret talep edebilir. E-ticaret ticareti hakkında konuşursak bir fiyat daha da artabilir. Teşvik etmek istediğiniz alana ve iş hedeflerinize bağlı olarak, bir proje başına maliyet 5.000 dolara çıkabilir. Şirket içi web tasarımcıları hakkında konuşursak, daha uygun fiyatlarla teklif ederler ve bir proje başına yaklaşık 300-800 dolar ücret alırlar.

Bir web sitesi tasarımı geliştirme çok sayıda uygulama ve araç gerektirir, bu nedenle 10 sayfalık bir web sitesi için en az 1000 dolarlık bir fatura beklemeniz gerekir. Açılış sayfaları tabii ki maliyeti çok daha düşüktür.

e-commerce web design

Ayrıca, web sitesi logosu için ek bir ödeme yapmak için hazırlanmamız gerekiyor. Logo tasarımı için fiyat da yüz dolardan milyonlara kadar değişebilir. İstatistik verilere göre, e-ticaret işletmelerinin yaklaşık üçte ikisi, bunun için ortalama 300 dolarlık özelleştirilmiş bir logo tasarımı satın alıyor ve iş adamlarının% 15'inden azı kendi logolarında 700 doların üzerinde harcama yapıyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport