Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret: arama motoru optimizasyonu veya estetik?

Günümüzde, e-ticaret arama motoru optimizasyonunun modern dünyası, hemen hemen tüm dünya çapında damla nakliyatı çevrimiçi işletmesini çalıştırmak için omurga haline gelmiştir. Bu işi başarmak ve ticari projenizi doğru bir şekilde çalışması için, e-ticaret ve arama motoru optimizasyonu, tecrübesiz veya vasıfsız acemi çevrimiçi girişimciler tarafından işlenemeyecek kadar geniş ve karmaşık olmak üzere her iki alanda da doğru anlayış ve deneyime sahip olmanız gerekir.

Bana gelince, bir kerede yönetmek şanslı değildi. Aslında, e-ticaret ve arama motoru optimizasyonu teknikleri için farklı çevrimiçi çerçevelere dayalı çeşitli kurumsal ölçekli web sitelerini ele almak sekiz yıllık zorlu yönetim çalışmalarının üzerinden geçti. Ve ben sadece hayal edebileceğiniz herşeyle uğraşırdım - çok çeşitli gıda maddeleri ile başlayarak, ileri teknoloji ürünü endüstriyel ekipmanlara.

ecommerce search engine optimization

Sorunu anlama

Bilmeniz gereken ilk ve muhtemelen en önemli şey, ilgili çevrimiçi iş projelerinin hepsinde aslanın payının genellikle arama motoru optimizasyonunun oldukça benzer ve hatta benzer sorunları. Yani, hedef kitleye veya seçilen pazar alanına bakılmaksızın, daha kaliteli organik trafik çeken ve sonuç olarak daha yüksek gelir akışı sağlayan İnternet üzerindeki maksimum maruz kalma - bunların hepsi, e-ticaret arama motoru optimizasyonu stratejisinin ne kadar iyi bir şekilde işlendiğine bağlı kendi proje yöneticisi ya da kendi başına iş sahibi tarafından.

SEO konusunda özel bir yere sahip olma ...

Başkabir şeyden önce, karşı karşıya kalalım - İlgili projelerin çoğunun genelde başlangıç sonrası kurulumları için tamamen yanlış karar vermesinden etkilendiğini görüyoruz gelişme. Yani, çoğu zaman iş paydaşları doğru çevrimiçi arama yöntemlerini doğru e-ticaret arama motoru optimizasyonuna yönlendirmek yerine, çevrimiçi işletmeleri daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve genel tarama estetiğine yönlendiriyor demektir.

... bir kere ve herkese daha gevşek olmak demektir

Yeni bir marka ismi daha cazip ve işlevsel bir çevreyi şekillendirmeye tamamen yanlış odak aldığında çok tipik bir durumu hayal etelim; özellikle vurgu arama motoru optimizasyonu (SEO) ayarlayın. Bu şekilde, tüm işletme faaliyetleri en başından dezavantajlı hale gelecektir, diğer bir deyişle, uzun vadede gerçek alıcıların istikrarlı bir akışına dönüşecek daha fazla potansiyel müşteriyi doğrudan organik kanallardan meşgul etme fırsatlarını görmezden gelecektir. Ancak burada bir güzel haber geliyor - hayal kırıklığına uğramaya gerek yok, burada taze olsanız veya e-ticaret arama motoru optimizasyonu konusunda yeterince kendinize güvenmeyin bile. Aşağıda, kendi pratik tecrübelerimden ve tabii ki geçmişteki yanlış adımlarımdan yola çıkarak kanıtlanmış bazı tavsiyeleri listeleyeceğim. Umarım şu kısa ipuçları, modern e-ticaret çerçevelerinden birine dayanan tamamen başarılı bir iş projesi oluşturmanıza, halen daha da popüler hale gelmesine yardımcı olacaktır.

ecommerce seo

Eşsiz ürün açıklamaları üzerinde çalışın

Her şeyden önce, hemen hemen tüm yeni markaların, ürünlerinin uzman bilgisi ile doğru insanlar tarafından yönetildiği göz önüne alındığında, her şeyden önce, veya hizmetler. Yine de, bu iç uzmanlar genellikle e-ticaret arama motoru optimizasyonu kavramı ve bunun nasıl işlediği konusundaki anlayış eksikliğini hissediyorlar. Bu şekilde, ürün açıklamalarının çoğu zaman sığ olduğu kanıtlanır veya doğrudan üretici tarafından çekilebilir. Sonuç olarak, benzersiz, bilgilendirici ya da her nasılsa ilgi çekici olmaktan uzaktırlar - bu tür açıklamalar, birincil organik arama listelerinde görülen yüksek bir ürün sıralamasını hiçbir zaman vermez.

Bu nedenle, hedef kitleyle "konuş" yapmalarını, anahtar kelimeler ve anahtar cümleler için ortak arama isteklerini eşleştirmelerini ve satılacak öğeleri en eksiksiz örnekte temsil etmelerini sağlamak için ürün açıklamaları üzerinde iyi çalışmanız önerilir ve aynı zamanda göz alıcı bir yol. Karşılaştığınız ürün veya hizmetlerden bağımsız olarak, e-ticaret arama motoru optimizasyonunda merkezi anlambilim kavramını karşılamak için açıklamanız 150 ila 300 kelime şeklinde şekillendirilmelidir. Doğru yapılırsa, ürün açıklamaları daha nitelikli tüketicilerin doğrudan organik arama sonuçlarından etkilenmesi için iyi hizmet edecektir.

Ürün incelemelerini yayınlamaya devam edin

Destekleyici bir inceleme ile gömülü markanızın sunduğu her bir öğeye sahip olmak, ürün sayfalarınızın alakalılığını artırmak için mükemmel bir yoldur. Aslında, satışa sunduğunuz daha popüler ürün, daha fazla inceleme ve bilgilendirici yönergeler her şeyden önce daha önemli dönüşümler çekmek zorunda kalacaktır. Ürün incelemelerinizi gönderirken, günlük pazarlama materyallerini asla kullanmayın, canlı kullanıcı deneyimi ve değerli kişisel tavsiyelere dayalı daha kaliteli bilgi vermek için yaratıcı olun..Daha fazla incelemeyi ve referansları kullanmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Bunu yaptığınızda, ürünleriniz e-ticaret arama motoru optimizasyonu açısından daha değerli ve daha güçlü bir otoriteye sahip olacak ve sonunda daha da fazla dönüşüm sağlayacaktır.

Anahtar kelimelerle hiçbir zaman suiistimal etmeyin

Ürün sayfanızın içeriğini mümkün olduğunca çok anahtar kelimelerle doyurmaktan çok uzak olmamalısınız. Bu fikri boşver, asla yapmaz. Aslında, daha fazla organik ziyaretçi çekemez veya ana anahtar kelimelerinizin yetkisini iyileştiremezsiniz - yalnızca ürün açıklamalarını anahtar kelimeler kitleleri ve anahtar cümlelerle doldurarak. Bunun yerine, müşterilere daha fazla değer verecek, e-ticaret arama motoru optimizasyonunun birincil gereksinimlerini aynı anda karşılayan, tamamen akıcı ve akıllı içerik üzerinde çalışmaya devam etmelisiniz. 

seo for ecommerce website

Sonuç olarak, SEO yönelimli bazı şeyler yapın

Burada resim metinlerinizi doldurmanız, URL'leri optimize etmenizin yanı sıra oluşturmanız gereken şey de budur. benzersiz başlıklar ve uyarlanabilir site haritası. Her şeyden önce, arama motorlarının görsel içeriğinizi, ürün sayfalarınızda barındırılan her görüntüyü, bir anahtar kelime ile desteklenmiş ve markanızın adına söz hakkı veren açık bir açıklama ile gömülü olarak tutarak görsel içeriğini anlamalarına izin verin.

İkincisi, yalnızca uygun başlık etiketleri ile desteklenen tamamen benzersiz başlıkları oluşturun. Burada kopya veya intihal bulunmadığından emin olun. Ardından, anlamsız URL'lerinizi, ürünün gerçek adları ve kategorisi de dahil olmak üzere daha bilgilendirici URL'lere yeniden şekillendirin. Nihayet, doğru e-ticaret arama motoru optimizasyonunu yapmak günlük çalışmalarınızın ve güncellemelerinin tam olarak tanınmış ve tarayıcılar tarafından iyi dizinlenmiş olduğundan emin olmanız gerekecek. Bu nedenle, uyarlanabilir bir site haritası oluşturmayı unutma. Ya da çevrimiçi önde gelen ticari çerçeveler tarafından yaygın olarak kullanılan farklı otomatik site haritası çözümlerine sahip bazı popüler İçerik Yönetim Sistemleri'ne başvurabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport