Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web tasarımımı iyileştirmek için hangi profesyonel hizmetlere ihtiyacım var?

Web sitesi tasarımı oldukça karmaşık ve becerikli bir web geliştirme beceri master etmektir. Site tasarımınızı oluşturarak potansiyel müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamalı ve arama motorlarını sitenizi sevmeliyiz. Sitenize arama sonucunda gelen kullanıcıları çekmek için 30 saniyenizdan daha kısa bir süreniz var. Sitenizin hemen ne olduğunu belirlemelidir. Aksi takdirde, rakibin web sitelerini takip ederek araştırmaya devam edecektir. Bu nedenle, ana sayfanıza, menü çubuğunuza ve kullandığınız arkaplanlara özel dikkat göstermeniz gerekir. Web sitenizin ziyaretçileri, ihtiyaç duydukları şeyi bulmak için sitenizde kolayca gezinebileceklerinden emin olmalısınız.

professional web design services

Sitenizin hemen çıkma oranının yüksek olması ve ziyaretçilerinizin müşteriye dönüşümü sağlamaması durumunda, site tasarımınızda iyileştirilmesi gereken bazı zayıf noktalarda bulunabilirsiniz. Web sitenizin tasarımını geliştirmek için getirebileceğiniz çeşitli unsurlar var. Bu kılavuz, site tasarımınızı iyileştirmenin profesyonel web tasarım servislerini nasıl uygulayacağınıza ilişkin bazı yolları gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Profesyonel web tasarımı hizmetleri

  • Duyarlı tasarım

Google 2015 algoritma güncelleme uyarınca, tüm web siteleri, duyarlı tasarım (örn. Google'da en üst sıralarda yer alıyor. İstatistiksel verilere göre, mobil cihazlardan yapılan bir dizi arama, bilgisayarlardan yapılan aramaların sayısını aştı. Günümüzde, ilk SER sayfasında yer alan web sitelerine gelen tüm trafiğin yaklaşık% 31'i mobil cihazlardan gelmiştir. Açıkçası, mobil aramalardan daha fazla yeni ziyaretçi çekmek için sitenizi daha duyarlı hale getirmeniz gerekiyor. Siteniz mobil cihazlara hazır değilse, ziyaretçileri web sayfalarınızda tutmak için zor bir zaman yaşayacaksınız ve hiçbir zaman Google TOP'a gelmeyeceksiniz.

  • Basit aşırı yükten daha iyidir

Dijital pazarda başarılı olmak için, web sitenizin ziyaretçileri için mükemmel bir deneyim getirmek ve sıralamalarını artırmak için basit ve sezgisel bir tasarım yaratmalısınız. Günümüzde web tasarımı, kullanıcıların karmaşık ve hacimli bir menü ile uğraşmak zorunda kalmadan ihtiyaç duyduklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulmasını sağlayan minimalizm ve sadeliği benimser. Karmaşık tasarımlar tarihe karışıyor. Günümüzde basitlik karmaşıklığa kıyasla daha değerlidir. Temiz ve düz tasarımlar eğilimdedir ve işletmeler bu kararlılıkla adapte olmaya çalışmaktadır. Dahası, çok ağır et desenleri ve süslü grafikler, web sayfası yüklemenizin bir işlemini yavaşlatabilir, böylece SERP'de sitenizin konumunu düşürebilir.

  •  Basit navigasyon 

Potansiyel müşterilerinizin sitenizdeki gerekli sayfaya ulaşmak için harcaması gereken ortalama süre iki saniyedir. Siteniz hakkında değilse, o zaman sitenizin gezinmesini geliştirmeniz gerekir. Bunu yapmanın en iyi yolu menü ve navigasyonunuzu basitleştirmektir. Müşterilerinize çok fazla seçenek verirseniz, muhtemelen hayal kırıklığına uğrayacaklar ve cevaplanmamış sorularınız olacaktır. Her şeyi netleştirmek için, kullanıcılarınıza sonra ne yapacaklarını açıkça anlamak için her web sitesi bölümü için kısa bir açıklama oluşturabilirsiniz. Daha az önemli web sayfaları için bunları alt menülere yapıştırabilirsiniz.

  • Dokunduklarını basitleştirin

Bu kural söylemeden önce gereksiz görülebilir. Ancak, çoğu durumda, web sitesinin veya destek ekibinin sahibi ile iletişim kurmanın bazı zorlukları vardır. Bu nedenle, içerik bilgilerinizin bir yan menü veya açılır pencere şeklinde sitenizin her sayfasında mevcut olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca, kalıcı olarak bir web sitesi altbilgisine yerleştirebilirsiniz. İçerik bilgileri görünür değilse, büyük olasılıkla müşterilerinizi ve ürünlerinizi satma fırsatlarını kaybedeceksiniz, bunun yanı sıra hedef kitlenize yakın durun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport