Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon Satıcı Merkezinden en iyi nasıl yararlanılır?

İki ana satış programı, satıcıların Amazon'u Amazon Satış Merkezi programı ve Amazon Satıcı Merkezi programında kurmalarına ve yönetmelerine olanak tanır. Bu programların her ikisinin de kullanımı kolay olması itibarına sahip değildir. İyi bir seçim yapmak ve kârınızı kaybetmekten haberdar olmamız gereken bazı tuzaklar var.

Amazon Seller Central ciddi bir Amazon FBA satıcısıysanız alışmak zorunda olduğunuz tek program. Bu programla ilgili tüm olumsuz faktörlere rağmen, iş potansiyelinizi geliştireceğini inkar edemiyoruz. Bu satıcı programını kullanarak Amazon korumasını alırsınız ve sıralama metriklerine ve analitik verilere erişebilirsiniz.

Bu yazıda, Amazon Satıcı Merkezinden en iyi şekilde faydalanmanın ve genel ticari gelirinizi ikiye katlamanın pratik yöntemlerini tartışacağız. Size yönetim ve yerine getirme hizmetleri sağlar ve satılacak doğru öğeleri toplamaya yardımcı olur.

Amazon Satıcısının Bilinmesi Gereken Orta Özellikler

  • Hesabınızı Amazon Satıcı Merkezi'nde doğru bir şekilde ayarlayın

Yanıtınıza çok sayıda ürününüz olmasa bile Amazon pazarında perakende ürünlere tek bir Satıcı Merkezi hesabınız olması yeterlidir.

Birden fazla bölgede veya kıtada perakende satış yapmayı planlıyorsanız, aynı anda birden fazla hesap kurmanız gereken tek durum. Amazon, Avrupa ve Amerika için hesapları birleştiriyor. Örneğin, Kanada ve İspanya'daki potansiyel müşterinizi çekmek istiyorsanız, birkaç satış hesabı başlatmanız gerekecektir.

Ayrıca, aylık perakende satışını yapmayı düşündüğünüz öğelerin sayısı konusunda dikkatli olmanız gerekir. Bu numara 40'dan az ise, satış başına küçük bir ücret ödeyebilirsiniz. Ancak, bu tutarı aşarsanız, ek bir ücret ödersiniz. Bu nedenle bu program, ürünlerini toptan satan büyük firmalara uygun olmayacaktır. Bu nedenle, büyük bir işletmeniz varsa, aylık 39,99 ABD Doları tutarında bir abonelik ücreti ile profesyonel bir hesap oluşturmanız gerekir.

Satış hesabınızı kurmak isterseniz, markanızın adını, şirket adresini, iletişim bilgilerini, "mağaza açma" konumunu, banka hesabı bilgisini ve nihayetinde gönderim yapacağınız bölgelere ihtiyacınız olacaktır. için ürünler.

  • Hesabınız Amazon iki adımlı kimlik doğrulama ile güvende olmalıdır

Şu anda tüm Amazon hesapları, iki adımlı kimlik doğrulama. Bu, şifrenizi girmenin yanı sıra benzersiz bir güvenlik kodu oluşturarak işletme hesabınıza bir güvenlik katmanı eklemeniz gerektiği anlamına gelir. Tüm bireysel satıcıların verilerini korumak için yapılmıştır.

Hesabınıza erişen bir kişiye erişim izni vermek istiyorsanız, Amazon Checkout Kayıt işlemini kullanarak bu kullanıcıları kurmanız ve bu sisteme erişebilecek bir kullanıcı listesi eklemeniz gerekir. Amazon Satıcı Hesabı, kullanıcı haklarını herhangi bir zamanda düzenlemenizi, eklemenizi, iptal etmenizi ve değiştirmenizi sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport