Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Uzmanı, İçeriği Bir Web Sitesinden Nasıl Kazıyacaklarını Açıklıyor

Net veriler veri açısından büyümeye başladığından beri işadamları ve veri meraklıları, güvenilir  sıyırma aletleri  arıyorlardı. Bugün, çeşitli teknikler, hizmetler, araçlar ve web sayfalarından veri edinme yolları var. Bazıları hobi severler için, diğerleri işletmeler, şirketler ve webmasterlar içindir. WebScraper kapsamlı ve güçlü bir web kazıma aracıdır. Araştırma projeniz için farklı web sitelerinden bilgi almanız gerekirse, bu aracı kullanabilir ve işinizi anında halledebilirsiniz. WebScraper, içeriği çeşitli web sayfalarından sıyırmaya yardımcı olur ve programlama veya kodlama becerilerine sahip olmanızı gerektirmez.

Yüzlerce sayfa kazıyın:

WebScraper ile birçok web sayfasını istediğiniz gibi kazıyabilirsiniz. Aslında, bu araç otomatik olarak bir takım sitelerden metin, resim, e-posta ve URL çıkarıyor ve içeriği CSV ve JSON formatlarında kaydediyor. WebScraper, programcıların ve geliştiricilerin bir saat içinde on bin web sayfasını kazmalarına ve zaman ve enerjiden tasarruf etmelerine yardımcı olur.

Kullanımı kolay:

WebScraper, araçları ve hizmetleri silmekteki sıradan verilerin aksine kullanımı kolaydır ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Çeşitli kategorilerdeki, anahtar kelimelerdeki ve web sayfalarındaki verileri ayıklayabilir ve WebScraper'ın harika veritabanına kaydedebilirsiniz. Bunun yerine, dosyalarınızı sabit diskinize indirebilir veya doğrudan çevrimdışı kullanımlar için bir disket sürücüye kopyalayabilirsiniz. WebScraper'da yerleşik bir zamanlayıcı ve proxy desteği bulunur. Verilerinizi kazıyorken karmaşık kodlar ve kodlar yazmanıza gerek yoktur.

Farklı web sitelerine gidin:

Gazeteciler için, yararlı veri ve içeriği toplamak için farklı haber sitelerinde dolaşmak çok önemlidir. Bir takım sitelerde gezinmek ve kendi web siteniz için bilgilendirici şeyler toplamak için WebScraper'ı kullanabilirsiniz. Veriler toplandıktan sonra, WebScraper ile kazınabilir ve internette daha fazla potansiyel müşteri oluşturmak ve daha fazla para kazanmak için web sitenize yararlı içerik yayınlayabilirsiniz.

Veri modelleri ve spam koruması:

WebScraper'ın en belirgin özelliklerinden ikisi, veri modellerinin ve spam korumanın tanımlanmasıdır. Bu hizmetle farklı veri modellerini belirleyebilir ve bilgilerinizi anahtar kelimelere göre düzenleyebilirsiniz. Buna ek olarak, bu hizmet spam koruması sağlar ve internetteki güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlar.

Kimono Labs ve Import.io'ya iyi bir alternatif:

Kimono Labs, Import.io, ParseHub ve Octoparse, en ünlü ve güçlü web kazıma hizmetlerinden bazılarıdır. WebScraper'ın bu araçlara iyi bir alternatif olduğunu ve çalışmalarınızın kolay ve kapsamlı bir şekilde yapıldığını söylemek güvenlidir. Aslında, WebScraper, Import.io ve Kimono Labs'tan çok daha iyi özelliklere sahiptir ve hem profesyoneller hem de profesyonel olmayan kişiler için uygundur.

Farklı biçimlerdeki verileri dışa aktar:

WebScraper, verileriniz tamamen kazınca XML, CSV, JSON ve TSV gibi formatlarda dışa aktaracaktır. Dosyaları bir SQL veritabanına kaydedebilir veya doğrudan sabit diskinize indirebilirsiniz. Ayrıca Google Drive'a kaydedebilirsiniz ve WebScraper, ürün listeleri ve fiyatlandırma bilgileri gibi verileri doğru ve kapsamlı bir şekilde görüntüler. Bu araç kısa kuyruklu ve uzun kuyruklu anahtar kelimelere dayanan bilgileri ayıklar ve kaliteli içeriğin sağlanmasını sağlar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport