Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

2018'de Amazon SEO'dan ne beklenmelidir?

Bu makale gelecek yıl işlerini kuracak olan yeni Amazon satıcıları ve Amazon iş geliştirme hakkındaki tüm taze bilgilerle güncel kalmak isteyen profesyonel tüccarlar için yararlı olacaktır.

Bu kısa yazı, 2018 yılında beklememiz gereken Amazon arama motoru optimizasyonu trendlerine ayrılmıştır. Birinci önceliğimiz Amazon listeleme optimizasyon hileleri ve yeniliklerdir.

Amazon SEO Amazon listeleme dönüşümüne nasıl katkıda bulunur?

İyi dönüştürülmüş Amazon listeleme genellikle aşağıdaki beş unsuru içerir:

  • açıklayıcı bir başlık;
  • tamamlayan görüntüler;
  • kısa mermi noktaları;
  • ayrıntılı bir ürün açıklaması;
  • rekabetçi bir fiyatlandırma politikası.

Yukarıdaki hususlardan bahsedilen tüm bunlar, bir Amazon Satın Alma Kutusu kazanmak ve ürünlerinizi iyi satın almak istiyorsanız yapmak zorundasınız.

Amazon sistemine bir liste eklemek karmaşık bir görev değildir. Bununla birlikte, bu beş unsurun her birinin gerekli Amazon şartlarını ve optimizasyon taktiklerini izleyerek dikkatli bir şekilde hazırlanması gerektiğini belirtmek gerekir.

Amazon A9 sıralamasında sistem her yıl daha da geliştikçe, Amazon SEO 2018'in kapsamlı pazar niche analizi ve Amazon optimizasyon kurallarıyla geliştirilmiş uyumluluk gerektirmesini bekliyoruz. Amazon arama motoru optimizasyonu, ürün listelemelerini Amazon alışveriş aramalarındaki diğerlerine göre daha yüksek kılan şeydir. Bu nedenle, hedeflenen arama terimlerini, ürün ve marka adlarını girişinize eklemek çok önemlidir. İkinci aşamada, bu terimleri stratejik olarak girişinize (özellikle de ürün başlıklarında, mermi ve açıklamalarında) entegre etmeniz gerekiyorsa, kalite Amazon optimizasyonunun ilk kısmı anahtar kelime araştırmasına ayrılmıştır.

Ancak teoride teori ile pratik arasında fark yoktur, pratikte vardır. Tüm Amazon alışverişcileri, Amazon arama listesinde ürünlerinizi bulmak için aynı arama sorgularını kullanmazlar. Bu nedenle Amazon anahtar kelime araştırması, Amazon listeleme optimizasyonu sürecinde engel teşkil edebilir. Bu işlemi hızlandırmak ve en doğru veriyi elde etmek için özel çevrimiçi yazılımı kullanmanız önerilir. Amazon'un diğer arama sistemlerinden farklı olduğunu ve alışveriş yapanların burada ihtiyaç duydukları bir ürünü bulmak için kullandığı arama terimleri de farklı olabileceğini unutmayın. Bu nedenle, en doğru araştırma verilerini bir kerede almak isterseniz, Amazon için özel olarak tasarlanmış anahtar kelime araştırma araçlarını kullanmanız gerekir.

İlgili ve yüksek hacimli arama terimlerinin listesini edindikten sonra, optimizasyon listelemeye devam edebilirsiniz. İyi optimize edilmiş bir Amazon ürün listesine neden ihtiyacınız var? İki temel nedeni vardır. Her şeyden önce, ürün listelemeniz Amazon'un sıralama kurallarını karşılamıyorsa, düşük kaliteli olarak işaretlenir ve sonuç olarak tüm SEO çalışmalarınızı tahrip ederek bastırılır. İkincisi, kalitesiz ürün listelemeleri, Amazon'da yüksek sıralamaya girmiyor ve bu da Alış Kutusunu kazanma ve satışları artırma şansını düşürüyor.

Dolayısıyla, kaliteli bir liste yapmak ve Amazon SEO 2018 yönergelerine uyarlamak için girişinizin beş temel öğesini geliştirmeniz gerekir. Her şeyden önce ürünün sahibine özel dikkat gösterilmelidir. "Ürün Marka / Açıklama + Hat / Koleksiyon + Malzeme / Malzeme + Renk / Boyut + Miktar" için Amazon formunuz için kanıtlanmış bir formül kullanmanızı öneririm. Başlıkınızın açıklayıcı olduğundan ve eşyalarınız hakkında yalnızca gerekli bilgileri içerdiğinden emin olun.

Sonra zorlayıcı ürün görüntüsü ile devam etmeniz gerekiyor. Amazon, ürün görüntülerinin kalitesi ve boyutu için katı kurallara sahiptir. Bu kural, satıcılar için resmi Amazon rehber sayfasında bulabilirsiniz. Bu kurallara uyduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, arama sıralamasını olumsuz etkileyebilir veya düşük kaliteli uyarılara neden olabilir.

Ayrıca, açık ve kısa mermi puanlarınız olduğundan emin olun. Burada ürün detaylarını ve kilit ürün özelliklerini kısa ve kesin bir biçimde sunmanız gerekiyor. İlk üç mermiye özel dikkat gösterilmelidir; çünkü alışveriş yapan kişiler en sık bunları kontrol etmektedir. Birincil ürün özelliklerini vurgulamanın yanı sıra, liste kopyanıza hedefli arama terimleri uygulayarak Amazon arama motoru optimizasyonunuzu en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Daha fazla potansiyel müşteri çekmek şansınızı en üst düzeye çıkarmak için her mermide izin verilen karakterleri kullanmanızı öneririm. Bununla birlikte, Amazon'un mermilerdeki promosyon metinlerini (fiyatlandırma bilgileri, tanıtım dili, ücretsiz gönderim teklifleri vs.) kısıtladığını ezberlemeniz gerekir.

Son olarak, ürün açıklaması hakkında konuşmak istiyorum. Maksimum tanımlayıcı ve iyi düzenlenmiş olmalıdır. Burada, sattığınız ürünü yeterince tanımlayabilir, potansiyel müşterilerinizin bir satın alma işlemi yapmadan önce olabilecek tüm olası soruları yanıtlayabilirsiniz. Amazon, detaylı ürün açıklamasında 2000 karaktere kadar izin verir. Bu nedenle, giriş optimizasyonunuz için mükemmel bir fırsat olabilir. Tüm hedeflenen arama terimlerinizi ve ürün avantajlarınızı ekleyin. Gerekli HTML kodlarını biliyorsanız, paragrafları bölmek, kalın başlıklar eklemek veya ikinci bir madde işaretli liste oluşturmak için buraya da ekleyebilirsiniz. Akıllıca hazırlanmış bir ürün açıklamasının markanız hakkında doğru izlenimi verme şansınızı unutmayın.

Kaliteli bir Amazon listelemesindeki son öğe rekabetçi fiyat politikasıdır. Kural olarak, cazip bir fiyat, piyasanızdaki en iyi fiyattır. Potansiyel Amazon satıcıları, bir ürünün satış fiyatını veya nakliye ücretini ne kadar gösterirlerse gönderilsinler, düşük fiyatlı liderleri birleştirmeye çalışırlar. Bazı satıcılar her şeyi "ücretsiz gemi" olarak listeliyor ancak ürün fiyatını maliyetleri karşılamak üzere şişiriyorlar. Bazıları düşük ürün fiyatlarına ve daha yüksek gönderim maliyetlerine sahip olabilir.

Ancak benim için olduğu gibi, müşterilerinizi aklında tutmanız ve onlara makul ve makul bir fiyat vermeniz gerekir. Dolayısıyla, nihai Amazon fiyatınıza herhangi bir nakliye ücreti eklemelisiniz. Elbette Amazon FBA program katılımcısıysanız, fiyat politikasını özgürce kontrol edemezsiniz. Bununla birlikte, Amazon ile işbirliği yaparsanız, kombine düşük fiyatlı liste genellikle yeni bir satıcı için bile daha yüksek sonuçlarda görünür. Üstelik, nakliye ve teslimat gibi tüm rutin işleri önemsemene gerek yok.

Bu nedenle, fiyatınızı rekabet edebilir kılmak için, ürünlerinizin ortalama pazar fiyatını takip etmeniz ve onu en iyi rakiplerinizin fiyatıyla karşılaştırmanız gerekir. Bu işlemi basitleştirmek için, özel yeniden fiyatlandırma yazılımı uygulayabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport