Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yazarlar için ne iyi SEO uygulamaları önerirsiniz?

2017'de kaliteli içerik, SEO başarısında belirleyici bir faktördür. Bu günlerde, okuyucuların yararlandığı heyecan verici ve bilgilendirici içeriğin önemini inkâr etmek zor.

Bugün size herhangi bir özel yazar atölye çalışması yapmadan bu tür içeriği nasıl oluşturacağınızı anlatacağım. Profesyonel metin yazarları kiralamanıza gerek yok! Okuduğunuz ve aşağıda belirtilen SEO uygulamalarını takip edin ve sitenize daha fazla potansiyel kazandıracağından emin olabilirsiniz.

Birinci Sınıf İçerik Üretmek İçin Beş İyi SEO Uygulaması

Google ve diğer büyük arama motorları, mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya odaklanır. Her yazarın göz önünde bulundurması gereken Google'ın en iyi 5 arama sıralaması faktörü şunlardır:

 Benzersiz İçerik 

Web siteniz için herhangi bir içerik oluştururken özellik makaleleri, blog yayınları veya beyaz olsun kağıtları, orijinal olduklarından emin olun. Unutmayın, ana hedefiniz okuyucular için yararlı olan yenilikçi, anlamlı içerikler üretmek olmalıdır. Kopyalamayın, intihal yapmayın, metinlerinizi çok fazla anahtar kelime ile doldurmayın - yinelenen içerik SEO'yu önemli ölçüde incitebilir.

Google Panda cezasından kaçınmak için yapmanız gereken tek şey çekici ve değerli içerikler oluşturmaktır. Aşağıdaki gibi çalışır: müşterilere değer sunduğunda, ilgili içerik onlara sitenizde de kalmak için bir neden verir.

Faydalı ipucu: Düşük hemen çıkma oranı ve düşük tıklama oranı, düşük kaliteli içerik işaretleridir. Böyle bir durumda, o web sayfasındaki içeriği tekrar yazmayı düşünebilirsiniz.

 Etkili SEO Anahtar Kelimeler 

Web sitesine ziyaretçi çizimi sadece savaşın yarısıdır. Diğer yarısı dikkatini çekmek ve onları sitenize daha fazla vakit geçirmek istiyor yapmaktır..Bunu nasıl yapacağınızı merak ediyor musunuz? Cevap basit: doğru kitleyi çekerek. Belirli anahtar kelimeleri içeren içerik, kullanıcıların sitenizi birkaç tıklamayla daha kolay tanımlamasını sağlayarak doğru potansiyelleri çekmenize yardımcı olur.

Faydalı İpucu: Şirketinizin web sitesi her ikisi için de optimize edilmelidir: marka ve yer anahtar kelimeleriniz sıralamaya göre sıralanmalıdır. Yakındaki ilgi alanlarını anahtar kelime stratejinize dahil etmek de mükemmel bir fikirdir.

Hedeflenen anahtar kelimeleri araştırdıktan sonra bunları web sayfanıza nerede yerleştireceğinizi düşünün. Bir sayfayı gövde metni, üstbilgi, kenar çubukları ve altbilgiler gibi birkaç kısma bölebilirsiniz. Arama motorunuzun görünürlüğünü artırmak için bir web sayfasının üstbilgisine ve gövde metnine anahtar kelimeler yerleştirmeniz önerilir.

seo practices

 Optimum Uzunluk Metni 

"İdeal içerik uzunluğu" olarak düşünülmesi gereken kesin uzunluk olmamasına rağmen aralığı 500-800 kelime ve sayfa başına daha fazla olurdu. Daha önce hiç kaynağına hiç katılmamış kullanıcılar için, firmanızın neyle ilgili olduğunu anlamak çok önemlidir. Sahip olacakları deneyimin detaylı bir resmini boyarken onlara yardımcı olun. Google gibi arama motorlarının daha kısa süreli içeriğe göre daha fazla içeriği tercih ettiklerini unutmayın.

Uzunluk önemlidir, ancak arama motorlarının içeriğin önemini ve uzunluğu üzerindeki yararlılığı göz önünde bulundurduğunu unutmayın.

İçerik yazarlığı için yukarıdaki SEO ipuçlarını beğendiğinizi umuyoruz. İşletmenize bu iyi SEO uygulamalarını uygulayın ve sıralamalarınızı uçta çevirin!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport