Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Görsel içerik promosyonunuz için video SEO firmasına ihtiyacınız var mı?

Google arama sonuçlarında yüksek sıralamayı seçerseniz bir video SEO'nun pazarlama stratejinizin bir parçası olması gerekir. İstatistiksel verilere göre, bir web sitesini sıralamaktan çok, arama motorlarında bir videonun sıralamasını yapmak 53 kat daha kolaydır. Dahası, videolar tüm internet trafiğinin% 64'ünü oluşturuyor ve 2019'a kadar tüm trafiğin% 80'ine ulaşması bekleniyor. Günümüzde, video reklamcılık, ürün ya da hizmet tanıtımının en yaygın metodudur. İşletmelerin tanıtım kampanyalarında video kullanmaya meyilli olmalarının nedeni, bu reklamcılık yönteminin etkililiğidir.

Görsel içeriğin her yaştaki kullanıcılar tarafından doğru algılanışı bir sır değil. Şirket değerlerinizi, hizmetlerinizi ve fiyatlandırma politikasını üç dakikalık video ile sunabilirsiniz. Bu bilgiler toplu ve sıkıcı metinlerin aksine kesin ve unutulmaz olacaktır. Bir Yayıncılık Derneği, son bir ay içinde bir video reklamı izlemekten geri kalan kullanıcıların% 80'ine ve bunlardan% 46'sının bir saatten sonra bazı takip işlemleri yapmaya dayanan istatistiksel bir veri sundu. Günümüzde, işletmelerin% 70'inden fazlası çevrimiçi video pazarlamacılığının performansıyla tatmin ediyor. Bunlar kanıtlamakta ve istatistiki veriler, video reklamcılığının herhangi bir çevrimiçi iş için faydalı olduğunu ve potansiyel müşteriler arasında itibarını artırmaya yardımcı olduğunu göstermektedir. Bu nedenle, bu fırsatı da fayda sağlamak için kullanmanız gerekir. Bu yazıda, video SEO şirketlerinin sağladığı bazı teknikler hakkında konuşacağız ve bunları web sitelerimiz için nasıl uygulayacağımızı öğreneceğiz.

video seo company

Arama motoru optimizasyonunu iyileştirmek için video kullanımı ile ilgili ipuçları

Metinsel içerik veya video olsun, herhangi bir web sitesi içeriğiyle aynı optimizasyon aksiyomu var. Bulunamadığı sürece potansiyel müşterileriniz ulaşamaz. Aşağıdaki ipuçları, SEO yararınıza videoyu kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Öncelikle, videonuzu kısa yapın, ancak kaliteli bilgi dolu yapın. En uygun video uzunluğu dört dakikadan az. Dördüncü dakikadan sonra, katılım oranı düşecektir. Videonuz parlak olmalı ve kullanıcıyı sonuna kadar izlemeye çekinmelidir. Dolayısıyla, bir kişiyi ikna etmek ve son dakikaya kadar bu ilgiyi korumak için videonun başında ilginç bilgiler vermelisiniz. Üstelik, bir kişinin alan adınızın bağlantısını izlemesi için işinizi sunmanız gerekir.

Ayrıca, en çok hedeflenen anahtar kelimelerinizle zengin video snippet'leri oluşturmanız gerekir. Sayfadaki içeriğin açıklamasının yanında küçük resim olarak sunulmaktadır. Zengin snippet'ler, Google Hummingbird güncellemesine göre SERP'de daha üst sıraya gelmenizi sağlayacaktır. Ayrıca, site sayfalarınızın bir video zengin snippet'leriyle dizine eklenmesi için bir video XML site haritası göndermelisiniz.

seo video

Arama sonuçlarında arama sonuçlarının içeriğinizi taramasına yardımcı olmak için senaryonuza yazı yazabilirsiniz. Arama motorlarının videonuzun içeriğini anlam anlaması için ayrıştırmasına ve videonuzu bir kullanıcının sorgusu için alakalı bir sonuç olarak vermesine izin vermek için en iyi seçenektir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport