Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Daha iyi bir SEO için hangi ölçütleri uygulayabilirim?

Şunu kabul edelim: Müşterilerin SEO'yu anlamak için çok karmaşık bulabilecekleri tek değil. Deneyimli işletme sahipleri için bile SEO ilk başladığında korkutucu ve kafa karıştırıcı görünebilir. Bu makalede, SEO'yu iyileştirmek için hangi adımları takip etmeniz gerektiğini anlatacağım.

better seo

Daha iyi SEO için Beş Temel

Arama motoru optimizasyonu beyin ameliyatı değil ama yine de öğrenmesi zaman alıyor. SEO dünyasına derinlemesine başlayınca, bunun zor olmadığını görürsünüz. İşte hemen uygulamaya başlayabileceğiniz bazı yararlı ipuçları:

 Web sitesinde Kurulum Blogu

İstatistikler, blogları kullanan işletmelerin şu uygulamalardan% 70 daha fazla olasılık ürettiğini gösteriyor: yok. Bloglama özellikle küçük işletmeler için yararlıdır. ThinkCreative tarafından yapılan son araştırmalara göre, blog'lu küçük işletmeler, blog içermeyen küçük şirketlerden% 126 daha fazla liderlik üretiyor.

Zaten bir blogunuz varsa, düzenli olarak yeni ve ilgili mesajlarla güncellendiğinden emin olun. En iyi seçenek haftada en az iki mesaj oluşturmaktır.

 Dışarıda SEO Teknikleri 

Diğer alakalı blog yazarlarını ve web sitelerini sitenize link yaparak, dışarıda SEO'yu artırırsınız. Başkalarının okumak, güvenilir şirketler ile ilişkiler kurmak, çevrimiçi yayınlara katkıda bulunmak için çekici bir içerik hazırlayın. Gelen bağlantıların hakkında yazdığınız konulara benzediğinden emin olun. Bağlantıda hedef anahtar kelimeleri kullanın.

 Yerinde SEO Teknikleri 

Bunlar kaynağınızda uygulanan tekniklerdir. Posta başlığı, meta bağlantıları ve anahtar kelimelerin optimizasyonunu içerirler. Sayfa içi SEO, tek tek web sayfalarını daha üst sıraya koymak ve arama motorlarında daha değerli trafik kazanmak için optimize etmekle ilgilidir. Yerinde SEO, optimize edilebilen bir web sayfasının hem içerik hem de HTML kaynak koduna atıfta bulunur.
Yazı Başlığı: Yazı başlıklarınız akıcı, açıklayıcı ve ilgi çekici olmalıdır..Başlıkta anahtar kelimeler ekleyin, böylece okuyucular yayınlan hakkında ne olacağını bilirler.
Anahtar Kelime Zengin İçerik: Anahtar kelimelerinizi kopyanın tamamında birkaç kez ekleyin. Anahtar kelime doldurmaktan kaçının.
Interlinking: Bu, blogunuzdaki diğer yayınlara bağlantı oluşturuyor. Her mesajın sonunda "önerilen okuma" da dahil olmak müthiş bir uygulamadır. Benzer ve alakalı yayınlara bağlandığınızdan emin olun.

 Giden Bağlantıları Kullan 

Diğer web sitelerine link vermek sadece okuyucularınıza değil arama motorlarına da yardımcı olur. Giden bağlantılar, arama motorlarına siteniz hakkında açık fikir vererek SEO'unuzu artırır. Kaynağınızı yüksek kaliteli ve alakalı bloglara bağladığınızdan emin olun. Arama motorları kuşkusuz faydalı bilgileri içeren popüler sitelere bağladığınızda kaynaklarınızı yüksek derecelendirirdi.

do seo

URL ve Açıklama Optimizasyonunu düşünün

Alan adınız web sitenizin adıdır. Bu nedenle akıllıca seçerseniz iyi olur. Tanımlayıcı, özlü, kolay hatırlanabilir ve içeriğinizle alakalı olduğundan emin olun. Aynı şey web sitenizin açıklamasına uygulanır - kısa, alakalı ve en fazla 160 karakter olmalıdır.

 Toplama 

Daha iyi SEO için bu ipuçlarından hoşlanacağınızı umuyoruz. Onlara yapışın ve Google'daki sıralamanızda ne olduğunu görün. Sitenin SEO'unu iyileştirmenin başka yollarını biliyor musunuz? Onları bizimle paylaşın! Okuyucularımızın işitmesini seviyoruz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport