Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

E-ticaret ürün sayfasındaki en iyi uygulamalar: bunlar nedir?

E-ticaret ürün sayfasından ve en iyi uygulamalarından bahsettik ve her zaman üst düzeyde kalabilmek için görsel içeriğe özel bir vurgu yapmak istiyorum. Aslında, doğru ürün sayfalarında barındırılan doğru görüntülere sahip olmak web mağazanızı yalnızca iyi bir görsel iyileştirme olarak değil, güçlü bir satış aracı olarak görebilir. Bunun olmasını sağlamak için, en azından gerçekten layık olanları anlamak için birçok e-ticaret ürün sayfası en iyi uygulamalarını tam olarak incelemeye çalıştım.

ecommerce product page best practices

 Planlama anahtardır 

Bana gelince, e-ticaret ürün sayfanızın görsel bileşeni ve en iyi uygulamalara odaklanmanızı öneririm yalnızca göz alıcı bir görünüm için değil, web mağazanızın genel performansı üzerindeki önemli etkileri (daha yüksek organik trafik ve sonuçta gerçek gelirlerinizi artırmak için daha önemli dönüşüm) için sağlam görüntülere sahip olmak.

Başkabir şeyden önce, burada en iyi bölümün, görevin çoğunu kendiniz yapabildiğiniz olduğuna dikkat edin. Evet, bazı eserler biraz zaman alıcı olabilir, ancak serbest zaman eksikliği hissederseniz, sanırım bunu sizin için makul bir fiyata yapacak akıllı bir freelancer kiralayabilirsiniz.

Haydi karşı koyalım - planlama anahtardır. Her şeyden önce, kendi stratejiniz için gerekli tüm bilgilere sahip olmanız gerekir; bu, çevrimiçi ticaretinizin en yakın rakipler üzerinde öncülük etmesini sağlar. Aslında, mükemmel bir şekilde hazırlanmış bir e-ticaret ürünü sayfası yapmak için evrensel bir teknik yoktur. En iyi uygulamalar çok geniştir, bu nedenle hangi eylem planınıza dahil etmeniz gerektiğine karar vermek yalnızca size aittir. Ancak aynı anda doğru yolda ilerlemeye başlamak için ne yapılmalıdır?

En azından aşağıdaki soruları kendinize sorun:

  • Ne resim boyu, ihtiyacınız olan şeyi temsil etmek ve ideal bir sayfa yükleme hızını sağlamak için ideal olacaktır aynı zamanda?
  • Hangi dosya formatlarını kullanmalısınız? Ve küçük resimler için bunlardan hangisini kullanacaksın?
  • Ürün sayfası optimizasyonu için hangi tür resimler daha iyi olur ve kategori listeleriniz için hangi resimler daha iyi?

ecommerce seoHala önemli mermi noktaları.İşlem bittikten sonra, bazı temel yönergelerle devam edebiliriz.Birçok farklı uygulamayı test ettikten sonra, çoğunun tek bir temel hedef üzerinde yoğunlaştığını anladım: hedef müşterilere mükemmel şekilde hitap eden parlak görüntülere sahip olmak , e-ticaret projeniz ağırlıklı olarak üzerinde bahis oynuyor. Dolayısıyla, kusursuz ürün sayfası görüntüleri elde etmek için önümüzdeki çalışmaların ana özelliklerine bakalım:

  • Resim boyutlandırmanın en önemli önemini göz önüne alarak eylem planınızı şekillendirmeye başlayın.
  • İdeal olarak, flaş olmayan bir DSLR fotoğraf makinesi kullanarak kendi görüntülerinizi yaratın, bunun yerine bazı profesyonel aydınlatma uygulamaları için başvurmanız daha iyi olur.
  • Post-prodüksiyon çalışmalarındaki çabalarınızı küçümseyin. Her imajdan en iyi şekilde yararlanmaya çalışın.
  • SEO için görüntüleri en iyi duruma getirme, kişisel ve kategori ürün sayfalarınız arasındaki farkları göz önünde bulundurun.
  • Hayatı kolaylaştır, hiçbir şart altında makul bulman gereken tüm özel araçları kullanmayı hiç tereddüt etmeyin.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport