Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir şirketin küçük işletmelerle uğraşmasının asıl amacı nedir?

Bugün, SEO'ya küçük işletmeler için özel olarak bir pazarlama taktiği olarak bakacağız. Düzinelerce küçük işletme SEO projeleri ile çalışmayı öğrendiğim her şeyi paylaşacağım. Amacım, bir SEO stratejisi uygularken iyi düşünülmüş kararlar vermek için sizi bilgilendirmektir. Yani, noktaya daha yakın.

seo of a company

Gerçekten Önemi Nelere Dikkat Edin

Gerçek şu ki, küçük işletmeler için SEO o kadar zor görünmemektedir. Alakalı içerik üretmek, doğru anahtar kelimeleri seçmek, yerinde optimizasyon yapmak ve geri oluşturmak için dört ana başlıkta yoğunlaşarak Google sıralamalarınızı önemli ölçüde artırabilir ve sitenize daha fazla ziyaretçi çekebilirsiniz. Bu SEO temellerinden her birine daha yakından bir göz atalım.

Başarılı Bir Small Business SEO Kampanyası Dört Bileşenleri:

 Anahtar Kelime Seçimi 

Bu bir küçük işletme SEO sürecinin bir başlangıç noktasıdır. Hedefiniz, işletmenizle alakalı anahtar kelimeleri seçmek olmalıdır. Kullanıcıların arama sorgusu yaparken arama kutusuna yazdıkları şartları düşünün. Bütçeniz için çok rekabetçi olmayan anahtar kelimeleri seçmeye çalışın. En iyi seçenek kendiliğinden başlamak için yaklaşık beş kişiye sınırlamaktır. Bunu yaparak, küçük bir bütçeyle iyi sonuçlar almanız için daha iyi bir şans var.

 İçerik Oluşturma 

Anahtar kelimelerle işiniz bittiğinde, her terim için ayrı bir içerik sayfası oluşturun. Unutmayın, oluşturduğunuz içerik hedef kitlenizin ihtiyaçlarını karşılamalıdır. İçeriğinizi, seçtiğiniz anahtar kelimeler için zaten ilk sayfadakinden daha iyi hale getirmeye çalışın.

 Yerinde Optimizasyon 

Bir sonraki adım, her sayfaya ait anahtar kelimeyi sayfanın URL'sine, meta açıklaması, sayfa başlığı ve başlık etiketi eklemektir. Bu yerlerde anahtar kelimeler eklemek sıralamanız üzerinde en belirgin etkiye sahip olduğu için yapılması gereken en önemli şeydir.

 İnşaat Kalitesi Backlinks 

Değerli içerikler üretmek ve doğru bir şekilde optimize etmek yalnızca savaşın yarısıdır. Diğer yarısı, sitenizin sahip olduğu kaliteli geri bağlantı sayısıyla ilgili. Google Arama'nın üst kısmında sırada yer almak için web sitenizin o anahtar kelimenin ilk sayfasında listelenen kaynaklara kıyasla daha alakalı, kaliteli geri bağlantıları olması gerekir.

Bu sitelerin zaten ilk Google sayfasında bulunan geri bağlantılarının kopyalanması başlamak için mükemmel bir yer. Hangi kaynaklara bağlandığını öğrenin ve sitenize de bağlantı verilip verilmeyeceğini sorun. Bir diğer iyi fikir, iş ortaklarına, müşterilere veya arkadaşlarınıza sitenize bağlanmasını istemektir. Bu, iyi tanınmış işletmeler ve web siteleri sizinle alakalı olan popüler blog yazarlarıyla ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilir.

seo for small business

 Sonuç 

SEO'nun zaman aldığını anlamalısınız. Google, edindiğiniz geri dönüşleri haftalarca ödeyemeyebilir. Bununla birlikte, er ya da geç sıralamalarınız iyileşir ve şirket web sitenize daha fazla ziyaretçi gelirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport