Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl sayfa optimizasyonu için SEO ana tuzaklarından kaçınmak için?

Sürekli değişen SEO dünyası ve sayfa optimizasyonu asla hala durmaz. Aslında, Google, daha iyi arama deneyimini geliştirmek ve haksız veya manipülatif oyuncuları yasaklamaya çalışmak için daha fazla arama algoritması güncellemesi yayınlamaktadır. Modern yeniliği yönlendiren dünyanın arama devi, SEO uzmanlarını ve dijital pazarlamacılar, son gelişmelerden haberdar olmak ve yeni koşullara uyarlanmış standart arama motoru optimizasyonu stratejilerini elde etmek için bu gelişimi göz önünde bulunduruyor. Örneğin, eskiden etkin olan bazı optimizasyon teknikleri ya işlevsiz ya da daha da kötüleşebilir - "yasadışı" kabul edilen ihlal girişimlerine dönüşebilir ve sıralamayı aşağı çekerek Google tarafından cezalandırılabilir.

seo on page optimization

Peki, sayfa optimizasyonunda SEO ne olacak? Evet, tüm web yöneticilerinin veya site sahiplerinin mutlak kurallarla kararsız ve dalgalı bir oyundur, bunun farkında değildir. Bence, Google'ın en çok nefret ettiği sayfa optimizasyonunda SEO'nun en sık karşılaşılan tuzakları gözlemlemek akıllıca olacaktır. Yani burada çoktan önce çalışıyorlardı, ancak şimdi bunları otomatik olarak kullanmak, tüm alan yetkisini tamamen deindexsegelinceye kadar sıralamanın geri çekilmesine neden olan Google cezalarına çarptırılmak anlamına geliyor. Aşağıda SEO'nun iki temel hatası vardır: sayfa optimizasyonunda kaçınılmalıdır:

  •  Yanlış anahtar kelimeler kullanımı 

Çok önce değil, her dijital pazarlamacı aslında, yoğunluklarını korumak için anahtar kelimelerle doldurulmuş düşük kaliteli içeriğin kitlelerini üretmekte özgürdü. Bunu yaparak, içeriklerinin kullanıcılara neredeyse geçersiz bir değere sahip olmasına rağmen, Google tarafından verilen büyük bir sıralama ilerleme görebiliyorlardı. Bu nedenle, anahtar kelimelerinizi veya anahtar sözcük gruplarınızı rasgele koymamalısınız. Ve çok fazla gitmeyin, yaklaşık% 2-3'lük anahtar kelime yoğunluğunuz, içerik kaliteniz olmadan ödemeniz yeterince arama motorları tarafından görülecektir. Ayrıca, çoğaltılan, intihar edilmiş veya düşük kaliteli ve çok ince içerik kullanmayın. Aksi takdirde, Google yalnızca sıralama ilerlemenizi durduramaz, ancak web sitenizi arama sonuçları listesinin altına çekebilir.

  • Spam içerikli altbilgi içeriği

Ses altbilgisi oluşturmak ziyaretçilerinizin daha rahat gezinmesine yardımcı olmakla birlikte daha ayrıntılı bilgiler (iletişim bilgileri veya telif hakkı lisans verileri gibi) elde etmenize yardımcı olur. Etkileşimli başlıklar içeren birden fazla bölüm içeren bir altbilgi, kullanıcının web sitesinin her bölümünde hızlı ve sorunsuz bir şekilde hareket etmesine olanak tanır. Ancak, çok uzun zaman önce, spam motorlu altbilgi bağlantılarının arama motorlarını çekmek için yüzlerce etiketle doldurulması oldukça ünlü bir teknikti. Bununla birlikte, Google'ın daha akıllı hale geldiği ve şimdi birkaç yıl önce ödüllendirdiği basit endeksleme tercihleri yerine olağanüstü kullanıcı deneyimi üzerine daha güçlü bir öncelik koyması nedeniyle, bu artık hiç işe yaramaz. Sadece kabul edilsin - spam gönderen bir altbilgi almak, bir kez ve sonsuza kadar hayır hayır.

Sonuç olarak, SEO'da sayfa optimizasyonunda en sık ve en hatalar neredeyse her zaman içerik konularıyla ilgilidir. Kabul edelim - içerik kraldır ve Google, iyi bir kullanıcı deneyimi dışında herhangi bir manipülatif, spam veya diğer gölgeli tekniklerden nefret eder. Bu nedenle, SEO'nun her öğesi için sayfa optimizasyonunda yüksek kaliteli içeriğe odaklanmanızı öneririm. Bu şekilde, umarım, daha uzun süre çalıştırmaktan asla cezalandırılamazsınız.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport