Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon'da fiyat izlemenin en iyi yolu nedir?

E-ticaret ticareti yapan her büyük zamanlı satıcı, Amazon fiyatlarını takip etmeye ihtiyaç duyuyor - bu lüks her türden ziyade, artık gerçekten korkunç bir gereklilik. Yani, yeterince uzun süre Amazon'da satılıyorsanız - ve zaten o kalabalık ve son derece rekabetçi online pazarda karar veren gerçek bir fiyat savaşıyla bağlıysanız. Satın Alma Kutusunu Kazanma - bu, en yakın niş / kategori rakiplerinin teklif fiyatlarını düşürdüğü yerdir. Veya tersi olarak, duran fiyat etiketlerinizi yeni bir piyasa gerçeğine uyarlamayı düşünün. Asıl konu, en düşük teklif fiyatının, en çok, o Covete Box'u kazanmasıdır. Yani, başlatılan fiyat savaşı başlıyor! Tüm partiler Amazon fiyatlarını izlemeye devam ediyor - ve aslanın en yakın rakiplerinden pay almasını sağlamak için fiyatlarını düşürmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ancak aynı zamanda maksimum marjın korunması ile paralel olarak, fiyat savaşı kazanma maliyeti nedir? İyi, görelim bakalım.

Ancak ciddi bir pazar rekabetinde nasıl hayatta kalabilirim? Ciddi ki burada şaka yok - bazen Amazon'daki büyük satıcılar bu zorluğun gerçek bir kıyasıya seviyesine geldiğini söylüyorlar. Teklif fiyatlarınızı, rakibinizin bir sonraki hamlenine yanıt vermek için her zaman hazır olmasını nasıl sağlayabiliriz? Unutmayın, yapmanız gereken çok şey var; izlemek için çok fazla ve orada başarılı bir çevrimiçi perakende olarak hayatta kalabilmek için ayarlanacak çok şey var. İşte Amazon araçları takip etmek için bu kullanışlı araçlar ve kullanışlı çevrimiçi platformlar devreye giriyor!

Amazon için iki özellikli fiyat izleme aracımı göstermeden önce bir parça öğrenime başlayalım. Amazon fiyatlarını takip etmek için ideal yazılımı yapan şey nedir. Yani, böyle çevrimiçi hizmet amaçlanmıştır:

  • Amazon fiyatla ilgili fiyatları takip com.
  • fiyatları yalnızca yerel Amazon mağazalarında değil aynı zamanda eBay, Walmart, Alibaba mağazası gibi diğer popüler e-ticaret platformlarından fiyat çekin.

  • Amazon için gerçek zamanlı fiyat izleme sağlar; zamanlı uyarılar mevcut olup genel fiyat eğilimindeki son değişiklikleri her zaman bildirecek ve her fiyat ayarlamasında veya sizin tarafınızdan yapılan diğer herhangi bir hareketle ilgili olarak bilgilendirilecektir. En yakın piyasa muhalifleri.
  • sadece orada görülen mevcut herhangi bir kategori / listeleme içinde Amazon'daki herhangi bir ürün fiyatını izlemenize izin verir (yalnızca bir seçim veya sadece tek bir ürün kategorisi değil).
  • kullanışlı tarayıcı uzantıları için açık bırakın veya Amazon'daki fiyat izleme ve izlemeyi tamamen kontrol edilebilir bir işleme (isteğe bağlı olarak) çevireceğiniz mobil uygulamalar gerçekleştirin.

Diğerleri arasında Amazon'da fiyat izleme için çok temel bir çözüm olan Price Tracker uygulamasını kullanmanızı öneririm. Geniş fiyat değişimi geçmişi ve dahili grafiksel grafikler, Amazon'a yeniyseniz bile güzel bir başlangıç noktası verebilir. Orada daha fazla perakende satan müşteriler için Keepa fiyat izleme aracı veya RepricerExpress çevrimiçi platformu denemenizi öneririm; bu platform, Amazon'da zaten yıllardır satış yapan büyük tüccarlar tarafından bile kullanılabilecek tek adımlı bir araç kiti haline gelebilir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport