Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bağlantılar, içerik pazarlama ve arama motoru optimizasyonu hakkında yeni olan nedir?

İçerik pazarlaması ve arama motoru optimizasyonu asla birbirinden tamamen ayrılamaz. Bununla birlikte, hala birkaç temel yönü ile ayırt edilirler ve dolayısıyla gereksinimler tamamen başarılı bir şekilde uygulanabilir. Her şeyden önce, içerik pazarlaması kavramı daha bütünsel ve geniş olsa da, SEO'nun genel araçları çoğunlukla daha teknik ve genellikle daha kesin ve dar araştırmalar olarak kabul edilmektedir.


İçerik pazarlama ve arama motoru optimizasyonunun gerçek hayatta nasıl bir araya geldiğini görelim:

  • SEO ana teknikleri daha geniş bir şekilde uygulanabilir. Bu şekilde, SEO'nun biraz daha teknik ve spesifik gayretleri bütüncül içerik pazarlaması etrafında yönlendirilebilir.
  • Aynı zamanda, içerik pazarlama stratejisinin genel başarısı yalnızca SEO'nun genel teknik araçları ile güvence altına alınabilir.

İçerik pazarlaması ile arama motoru optimizasyonu arasındaki sıkı ilişkiyi biraz farklı bir şekilde koymaya çalışalım ve sanırım daha basit olacaktır. Örneğin, SEO'nun içerik pazarlamacılığı tarafından yerine getirilmesini talep etmesini göz önünde tutalım. Öte yandan, içerik pazarlaması SEO'nun teknik gereksinimlerini gerçekleştiriyor ve arama motoru optimizasyonu genellikle bunların çoğunu belirtiyor.

Günümüzde, hem içerik pazarlaması hem de arama motoru optimizasyonu için çok önemli bir tartışma konusu var. Aslında, yakın zamanda güncellenen Google'ın arama algoritması, bu agresif pop-up'lardan ve geçiş reklamlarından kurtulmak için farklı cezalar alıyor. Bu şekilde, Google, sağlıklı bir mobil cihaz dostu kullanıcı deneyimini korumak için elinden geleni yapıyor. Dahası, dünyanın arama devi bu "temizlik" kampanyası için beş ay öncesine kadar makul bir öngörme yapmıştı. Kuşkusuz, her yıl daha fazla algoritma güncellemesi gelecektir. Bu nedenle, genel içerik pazarlama ve arama motoru optimizasyonunuzu 2017'in mevcut gerçekliğine uyarlamak akıllıca olacaktır.

Şimdilik, en azından cezalardan kaçınmak için hatırlanması gereken en önemli şey nedir? Tartışmanın çekirdeği sıklıkla, yeni Google'ın algoritma güncellemesine kadar yeni bağlantı oluşturma gereksinimleri çevresinde görülür. Bugün elimizde olan bağlantılarla ilgili yeni olanı görelim. En yaygın olarak, Google'ın en hassas dikkati ödediği başlıca yönler kaliteli içerik olarak görülür ve kendilerini bağlar. Bağlantıları düşündüğünüzde, SEO'suz bağlantılar çalıştırmanın yeni bir yolu vardı. Bu absürt görüş son dönemde yaygınlaştı, daha da şaşırtıcı - mesleki SEO topluluğunda bile. Bazı insanlar bağlantıları artık önemli olmayan güçlerini kaybediyor önermek için aptalca demek istedim. Kabul edilsin, bu tavsiye sadece yanlış değil aynı zamanda çok tehlikelidir.

Akılda kalan bu bağlantı kurma her zaman, herhangi bir yetkili SEO ajansı tarafından kullanılan optimizasyon stratejisinin temel unsurudur, burada bağlantılar ve arama motoru optimizasyonu hakkında bazı doğru noktalar bulunmaktadır. 2017'de kaliteli bağlantılar için en önemli önerilere göz atın ve güvende hissedin:

  • Dış bağlantılar toplam miktarı önemlidir - ne kadar çok varsa, o kadar iyidir.
  • SEO hedefli çapa metinleri de dahil olmak üzere bağlantılar, artık hedef web sayfasıyla alakalı olmalı.

Kalite artık daha da önemlisi vurgulanmaktadır - akademik dergilerden, haber sitelerinden veya yalnızca saygın ve güçlü otoriteye sahip diğer kaynaklardan ziyade bilinmeyen bloglardan asla bağlantı alınamıyor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport