Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenize etkili bir şekilde reklam vermenin en iyi yolunun ne olduğunu söyler misiniz?

Aşağıda, kendinizi güvende hissetmenize ve en başından web sitenizi reklamın en iyi yoluna yönlendirmeye başlamanıza yardımcı olması için çevrimiçi tanıtımın ana özelliklerini ele almaya çalışacağım. Her şeyden önce, hemen hemen her modern çevrimiçi pazarlama kampanyasının temel kurallarından başlayalım. Ya da aslında bir kural veya kılavuz değil, daha kesin olmak için yalnızca bir basit dikkat. Ziyaretçilerinizi her ne pahasına olursa olsun ana sayfaya göndermekten kaçının. Bu şekilde, onları çevrimiçi projenizin herhangi bir reklamcılık amacına uygun bir şekilde hazırlanmış ve özelleştirilmiş belirli bir açılış sayfasına götürmeniz iyi olur.

best way to advertise your website

Fakat web sitenizi tanıtmanın en iyi yolu nedir? Tamamıyla sağlam bir açılış sayfası ile yap! İdeal olarak, açılış sayfanızı, potansiyel müşterilerinizin alışveriş deneyiminizde görmek istedikleri, örneğin çevrimiçi mağazanızdaki bazı belirli özellikler ve belirli reklam öğeleri ile gömülü olması gerekir.

Peki, yeni bir açılış sayfasını web sitenize maksimum düzeyde etkili reklam yapmak için en iyi şekilde şekillendirirsiniz? Açılış sayfanıza doğru öğeleri yerleştirerek doğru bir yere yerleştirin! Hadi hepsini kontrol edelim adım adım. Aşağıda, her biri için kısa bir genel bakış sunacaksınız. Böylece, eserlerinizi açılış sayfalarında önceliklendirebilirsiniz.

  • Görüntüler, alışveriş yapanların% 76'sı tarafından aranıyor (son ankete dayanarak). Bu gerçek, Google tarafından halen SERP'lerde gösterilen bir görüntü sınırını arttırarak teyit edilmektedir. Aslanın alışveriş yapan kullanıcıların payı görsel içeriğe iyi yanıt verdiğini göz önüne alındığında, burada ürün listelemeleri, marka logoları ve fiyat düşüşleri, ürün derecelendirmeleri, uyarı rozetleri vb. Gibi farklı bildirimlerin bulunduğu açılış sayfanız için aşağıdaki öğeleri kullanmanızı öneririz. ( 11)
  • Ürün incelemeleri, alışveriş yapanların neredeyse% 70'inde aranıyor. Dolayısıyla, bir yandan, açılış sayfanızda kendisine ait tutarlı müşteri değerlendirmeleri yapmak harika bir fikir olacaktır. Öte yandan, açık incelemelerde sunulan özel çevrimiçi uzantılar yoluyla bazı incelemeleri PPC'ye dahil edebilirsiniz.
  • Ürününüzün veya hizmetinizin önde gelen rakiplerinizle rekabetçi karşılaştırmalarını alışveriş yapanların yaklaşık% 45'i arıyor. Açılış sayfalarınızda grafiklerdeki veya elektronik tablolarda gösterilen böylesine yan yana karşılaştırmalar yapın ki ziyaretçileriniz değerli bir bilgiyi kolaylıkla ve en doğal şekilde okumalarına izin verin.
  • Eski müşterilerin bıraktığı geri bildirimler, alışveriş yapanların% 40'ı tarafından aranıyor. Açılış sayfanızda bulunması, ürününüzün piyasa rakiplerinizden üstün olması için göz alıcı bir fark varsa web sitenizi tanıtmanın en iyi yolu olabilir.

advertise your website

  • Sanal bir danışmanla canlı sohbet etmek, açılış sayfanız için bir zorunluluktur. Burada görünen herhangi bir tahmini rakamın listelenmesine gerek olmadığına inanıyorum, çünkü görünen o ki bu öğeyi doğrudan açılış sayfanızda barındırmak, web sitenizi tanıtmanın en iyi yolu olacaktır; özellikle alışveriş sektöründe çalışırken, potansiyel müşterilerin sıkça bir sürü soru vardır sormak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport