Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Nasıl e-ticaret SEO uzmanı güvenilirliğini kontrol etmek için?

Günümüzde dijital pazarlama alanında oldukça talep edilmektedir. Bu nedenle, giderek daha fazla SEO ajansı ve bağımsız danışmanlar, web sitesi sahiplerine hizmetlerini sunmak için görünmektedir. Çevrimiçi işinizi makul bir fiyata müreffeh kılacak yetkin ve deneyimli bir e-ticaret SEO uzmanı bulmak zor bir iş. Genellikle, kalite ve uygun fiyatlı hizmetler arasında seçim yapılabilir. Maalesef, arama motoru optimizasyonu, anlık olarak elde edebileceğiniz bir hizmet değildir. Bu nedenle, optimizasyon hizmetleri yararsız veya niteliksiz görünüyorsa paranızı boşa harcama riskiyle karşı karşıyayız. Size yardımcı olması için, hizmetleriyle ilgili herhangi bir ödeme yapmadan önce potansiyel e-ticaret SEO uzmanınıza sormanız gereken TOP-10 soruların bir listesini oluşturuyoruz.

Geleceğin e-ticaret SEO uzmanına sorular

  •  Web sitem hakkında bana ne söyleyebilirdiniz? 

B2B e-ticaret SEO uzmanı seçmeden önce, nasıl düşündüğünü öğrenmelisin. Görünüşe göre SEO danışmanınız, optimizasyon prosedürü sırasında sitenizle ne yapılacağına dair anlayışınızla uyumlu olup olmadığını kontrol etmek için süreci düşündüğünü anlamalıdır. Ayrıca, SEO ekibi üyelerinin deneyim ve becerilerini değerlendirebilmeniz gerekir. Ne yazık ki, SEO ajansı ile yaptığınız işbirliğinin ilk aşamasında yalnızca satış müdürleriyle iletişime geçeceksiniz. Doğrudan iletişim kurmadığı için hem müşteriler hem de uzmanlar için tehlikeli olabilir. Bununla birlikte, Skype tarafından konuştuğunuz bir kişinin, cep telefonuyla veya doğrudan sitenizin mevcut durumunu dürüstçe araştıramadığı veya size sitenizin SEO'unun nasıl geliştirileceği konusunda gerçek öneriler sunması kesinlikle yanlış bir işarettir.

  •  Hangi içerik yönetimi sistemlerini kullanıyorsunuz? 

E-ticaret SEO uzmanınızın, sitenizin dayandığı içerik yönetim sistemi konusunda deneyim sahibi olduğundan emin olmanız gerekir. Shopify CMS ve WordPress arasında özellikle teknik optimizasyon öğelerinde büyük bir fark var. Bu nedenle, o sizin CMS ile çalışabilirsiniz emin olmak için bir SEO uzmanı işe almadan önce. Kiraladığınız arama motoru optimizasyonu uzmanının, farklı içerik yönetim sistemlerinin teknik bir seviyesinde manevra yapmasına ve danışmanlığa tabi olmasına dikkat edin.

seo expert

  •  Sitemde değişiklik yaparsınız veya web geliştirme ekibi bu konuyla ilgilidir mi? 

Web geliştirme hizmetleri, herhangi bir e-ticaret optimizasyon kampanyasının önemli bir parçasıdır. En büyük miktarda e-ticaret web sitesi sahipleri tam olarak çevrimiçi ticaretteki anahtarı teslim etmeye hazır değil. Ancak bunun için onları suçlayamazsın. Bu nedenle, e-ticaret SEO uzman ekibinizin bunları işe almadan önce web geliştirme hizmetleri sunabildiğinden emin olmalısınız. Ayrıca, bir fiyat hakkında sormanız gerekir çünkü çoğu optimizasyon ajansı ayrıca web geliştirme hizmetleri için ücret talep etmektedir. İstediğiniz son şey, kısa süre önce işe aldığınız bir şirketin sadece danışmanlık hizmetleri sağladığını öğrenmek için bir SEO projesine bir aydır olmaktır. Bu durumda, bir web geliştirme içeriği kiralamanız ve bütçenizi aşmamız gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport