Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bir web sitesine gelen ziyaretçileri nasıl artırabilirim?

Arama motoru optimizasyonunun birincil amacı hedeflenen trafik kazandırmaktır. Anlaşılması kolaydır, çünkü tüm e-ticaret web sitesi, maksimum miktarda kullanıcının ürün ve hizmetlerini perakende olarak web sitesi sahiplerine para getirmek için hizmet eder. Sonuçta, herhangi bir kişi bir web sitenizi bir SERP'de bulabilirse, bir web üzerinde perakende satma seçeneği yoktur.

increase visitors to a website

Çevrimdışı mağazanız varsa, kapıları 08: 00'de açabilir ve her şeyi 06: 00'da kapatabilirsiniz. Bu, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi perakende satışa sunduğunuz zamana göre sınırlı olduğunuz anlamına gelir. Burada, dışarı çıkıp reklamını yapmazsan, insanların mağazanıza gelme ihtimali var. Pencere dekorasyonunuzdan etkilenebilirler veya sadece perakende ürünlerden biriyle ilgilenebilirler.

Online dijital pazarda farklı bir oyun var. Bu alanı oldukça rekabetçi ve insanlar belirli bir niyet olmadan nadiren web sitesi bağlantılarını izledikleri için insanları içeri sokmak daha zorlayıcıdır. Bununla birlikte, çevrimiçi işletme size çevrimdışı mağazanın sahip olmadığı bir çok avantaj sunar. Bir e-ticaret web sitesi oluşturarak, açık saatleri, saat dilimlerini, dilini ve müşterilerinizin vatandaşlığını sınırlamazsınız.

Online iş optimizasyonunuza makul bir yaklaşımla, gelirinizi iki katına çıkarabilir ve sürekli müşteri akışına girebilirsiniz. Bu makalede, sitenize gelen ziyaretçilerin sayısını nasıl artıracağınıza dair bazı temel ilkeleri özetleyeceğim. Sana sitenize hızlı bir şekilde uygulayabileceğiniz hem ücretsiz hem de ücretli optimizasyon tekniklerinden bahsedeceğim.

Web sitesine gelen ziyaretçileri artırmanın en iyi yolları

  •  Tıklama başına ödeme reklamcılığı ile trafiği artırmak 

Tıklama başı ödeme reklamcılık, bir web sitesi sahibi web sitesinde her kullanıcı tıklaması karşılığında ödeme yaptığında her tür ücretli reklam için durmaktadır. Reklamcılık hizmetleri sağlayan en büyük platform Google Adwords. Bu platform pazarlamacılara organik sıralamanın yanında sorguları aramak için çeşitli ücretli reklamlar sunmaktadır. Ücretli reklamcılık sonuçları, Google arama kutusu altında doğal sonuçlarından daha yüksek bir oranda sunulmaktadır. Bu yüksek pozisyonlar, sitelerine hedefli trafik kazandırmak için çevrimiçi tüccarların ücretli reklamcılığa yatırım yapmasını çekici hale getiriyor. Tıklama başına ödeme reklamcılığında önemli bir dezavantaj var. Ödemeyi bırakır durdurmaz, genellikle trafikte ciddi bir düşüş yaşarsınız ve sitenize trafik akışı geri vermeye fırsatınız yoktur. Bununla birlikte, tıklama başı ödeme reklamcılığının her zaman için ödeme yapmaya yetecek kadar paranız yoksa. Sizin için mükemmel bir alternatif konuk blog yazısı olacak.

website visitors

  •  Ziyaretçi bloglaması 

Ziyaretçi bloglaması, sitenize daha fazla organik hedefli trafik çekmek için mükemmel bir yöntemdir . Konuk bloglama, web sitesi sahiplerinin sitelerine kaliteli bağlantı suyu üretmesini sağlar. Organik sıralamaları zorlamak için kendi alanlarınızdan başka alanlardaki makaleleri yayınlamanız gerekir. Yalnızca site tema bloglama platformlarınızla alâkalı seçmeniz gerekiyor. Bu bağlantılara gerçek bir "nofollow" eklemeden sitenize geri bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Arama motoru optimizasyonu için bu bağlantıları takip etmek önemlidir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport