Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO söz konusu olduğunda dijital bir şirketin asıl amacı nedir?

2017'de, SEO başarılı bir pazarlama stratejisinin en önemli önceliği olmalı. İyi uygulanmış bir SEO stratejisi olmadan, pazarlama ekibinizin işletmenizin ihtiyaç duyduğu sonuçları üreteceği şansı azdır.

Eğer hala SEO etkinliğini şüphe olan bu web sitesi sahiplerinden biri iseniz, o zaman daha iyi okumaya devam edin. Bu makale, girişimcileri işlerini tanıtırken SEO düşünmeye ikna etmek için atılan başka bir girişimdir.

seo digital company

Neden SEO Dijital Pazarlama Stratejinizin Birincil Odaklı Olması Gerekir?

 En Çok Oylanan Sonuçların Gösterilmesinde Daha İyi Olma Şansı 

Daha fazla müşteri çekmek istiyorsanız, dijital şirketinizin çevrimiçi kolayca bulunabileceğinden emin olmanız gerekir. İşte SEO geldiğinde. Arama motoru optimizasyonu, sitenizi veya blog'unuzu çevrimiçi olarak hızlı bir şekilde bulmanıza izin veren en önemli bileşenlerden biridir. Şöyle çalışır: pazarlama stratejiniz potansiyel müşterilerinizden gelen arama sorgularıyla ilgili optimizasyonu içermiyorsa, muhtemelen dijital şirketiniz bulduğu en iyi arama sonuçlarında görünmez. Sonuç olarak, sitenize daha az trafik çekersiniz ve bu da daha az dönüşüm sağlıyor.

İstatistiklere göre, organik arama, ücretli aramaya göre daha iyi bir yatırım getirisi (veya yatırım getirisi) sağlar. Dolayısıyla, paranızın çoğunu ücretli aramaya geçiriyorsanız, bu yaklaşımı tekrar düşünmek isteyebilirsiniz.

SEO her ikisine de uygundur: B2B ve B2C Şirketler

SEO'nun hem B2B hem de B2C işletmeler için mükemmel bir seçenek olduğu defalarca kanıtlanmıştır. Unutma, ne tür bir müşteri olursa olsun hepsi bir satınalma üzerinde nihai seçim yapmadan önce bazı çevrimiçi araştırma yapmaya eğilimlidir. Acquity Group tarafından 2014 yılında yapılan araştırmaya göre,% 94 olan B2B alıcılarının ezici sayısı satın almadan önce bazı çevrimiçi arama yapıyor. Ayrıca, söz konusu alıcıların yaklaşık% 80'inin web üzerinde gerekli bilgileri bulmak için Google aramasını kullandığını belirtmek gerekir.

Günümüzde, B2B şirketlerinin SEO stratejisini içermemesinin başlıca nedeni, dijital pazarlama takımlarında SEO uzmanlarının olmamasından kaynaklanmaktadır. Bununla birlikte, bu günlerde, B2B şirketleri için SEO'ya özel ekip üyeleri getirmeye yatırım yapmak hayati önem taşıyor. Trafiği tahrik edecek ve dönüşüm oranlarını artıracak başarılı bir strateji oluşturmanın tek yolu budur.

seo company

 SEO Kurma için En İyi Strateji 

Bugün, SEO eğilimleri ile yetinmek önemlidir. Dijital şirketiniz için etkili SEO stratejisine yatırım yaparak markanıza güvenilirlik ve otorite katarsınız. Dahası, iyi hazırlanmış SEO strateji, bu ilk arama sayfalarına dijital şirket web sitenizi almanızı sağlar.

SEO'u eklerken, pazarlama ekibinize nitelikli üyeler ekleyerek başlayın.

Zaman ayırın ve dijital web şirketiniz için nitelikli SEO strateji uzmanı ve deneyimli metin yazarları bulun. Unutmayın, bazen, her şeyi kendiniz yapmaktan ziyade profesyonel istihdam etmek daha iyidir. Er ya da geç, çabalarınız ölecektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport