Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt, Programlama Becerileri Olmadan Verileri Kazıymak için OutWit Hub'ını Kullanmaya Yönelik Önerilerde bulunur

Herhangi bir programlama becerisi olmaksızın farklı web sayfalarından karmaşık bilgi çıkarmak istiyorsanız, OutWith Hub'ı kullanmalısınız.         

OutWith Hub, en iyi ve en güçlü  veri kazıma  yazılımından biridir. Rakibin sitesinde veri toplamaya yardımcı olur, ihtiyaçlarınıza göre organize eder ve kazıyar. Yerel kaynaklardan ve web sitelerinden verileri otomatik olarak ayıklamak üzere tasarlanmıştır. OutWith Hub, web bağlantılarını, görüntüleri, HTML belgelerini, PDF dosyalarını, kişileri, cümleleri, RSS özet akışlarını, anahtar kelimeleri ve kelimeleri tanır ve kapar. Yapılandırılmamış ve ham verileri biçimlendirilmiş çizelgelere, tablolara ve listelere dönüştürme yeteneğine sahiptir. Veriler Google Drive, JSON ve CSV'ye dışa aktarılabilir. OutWith Hub'ın son sürümü Mart 2017'de yayınlandı.         

Mozilla tabanlı bir tarayıcı:

OutWith Hub, güçlü bir Mozilla tabanlı tarayıcı görevi görür ve kazınırken görüntüleme verilerinize izin verir. Metin belgelerini ve web sayfalarını farklı kategorilere böler, bir dizi bağlantı ve sayfa gezinir ve sizin için yararlı bilgiler çıkarır. OutWith Hub ile, kodlayıcı olmayan ve programcı olmayan kişiler, verilerini yapılandırılmış bir biçimde düzenleyebilir ve dosyaları doğrudan sabit disklerine indirebilirler. Özel sıyırıcılar, daha az yapılandırılmış sayfa öğelerinden  bilgi  kazıma yapmak için oluşturulabilir.

Düzenli ifadeler ve OutWith Hub:  

OutWith Hub farklı düzenli ifadeler içerir ve Python, JavaScript, C ++ ve diğerleri gibi gelişmiş programlama dillerini öğrenmeniz gerekmez. Teknik olmayan kişiler için bir araç olarak sunulur ve işlevlerini yerine getirmek için bir DOM ayrıştırıcısı kullanmaz.

OutWith Hub'ın farklı sürümleri:

Şu anda, OutWith Hub iki ana sürümde mevcuttur: Mozilla Firefox eklentisi ve bağımsız bir uygulama. Bu sürümlerin ikisinde de aynı özelliklere ve özelliklere sahip olmak yararlandı. Onun ücretsiz sürümü internetten indirilebilir. OutWith Hub ile, kaliteden ödün vermeden bir saat içinde 1400 web sayfasına sıyrılabilirsiniz.         

Temel Özellikler Bir bakışta:                     

  • OutWith Hub, e-posta bağlantılarını, web sayfalarını ve RSS haberlerini tanır ve ayıklar. 
  • PDF dosyalarını ve JPG dosyalarını sabit diskinize indirmenize yardımcı olur.    
  • OutWith Hub ile, sarı sayfalardan, beyaz sayfalardan, çevrimiçi dizinlerden ve tartışma forumlarından metni kolayca çıkarabilirsiniz.          
  • Otomatikleştirilmiş, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.
  • Sorgular kalıplar şeklinde oluşturulur ve OutWith Hub, tüm Google bağlantılarını kolayca sıyırır.      

Bir bakışta Gelişmiş Özellikler:

OutWith Hub'ın Enterprise sürümü olağanüstü otomasyon ve çıkarma özelliklerini içerir. Büyük ebatlı web sitelerini kazıyabilir ve bu baskıyla internette çok miktarda veri toplayabilirsiniz. Ayrıca POST ve HTTP sorguları oluşturabilir ve FTP sunucusuna veri yükleyebilirsiniz.         

Karmaşık sayfalardan verileri  sıyırmak istiyorsanız, Automators> Scrapers bölümüne gidin. Burada, veri modellerini bulmak, Market bölümüne uygun bilgileri koymak, Sonra İşaretleyicide sütun koymak ve Çalıştır düğmesine tıklayın.         

OutWit Hub ile, bir dizi web sayfasından kolayca bilgi çekebilirsiniz ve herhangi bir programlama becerisine hiç ihtiyaç duymazsınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport