Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gayrimenkul iniş sayfalarını tanıtmak için herhangi bir sır yok mu?

Emlakçı, ev satıcısı veya gayrimenkul uzmanıysanız, potansiyel müşterileriniz için satın alma noktasına yaklaşmalarını sağlayan açılış sayfaları oluşturmaya başlamanız gerekir. Potansiyel müşterileri yakalayan bir emlak açılış sayfası yazmak, düşündüğü kadar zor değildir. Bugün, yüksek dönüşüm sağlayan gayrimenkul açılış sayfalarının nasıl oluşturulacağını anlatacağım.  

real estate landing pages

Etkili emlak açılış sayfaları oluşturmak ve tanıtmak için ipuçları

El sanatları manyetik başlığı

Etkili gayrimenkul iniş sayfalarını oluşturmak ve tanıtmak için ipuçları . Açılış sayfanızın okunması kolay ve ilginç, açık ve özlü başlıklar içerdiğinden emin olun. Hassas dili kullanarak onları basit tutun. Başlığınız, okuyuculara aradıkları bilgileri sağladığından ve doğru yerde olduklarını ve tıklanmaları kolaylaştığından emin olun. İstatistiklerin gösterdiği gibi, en iyi açılış sayfası başlıkları sizinle iş yapmanın duygusal yararımıza hitap etmektedir. Semalt uzmanları, ilk reklamınızı, e-postanızı veya blog'unuzu açılış sayfasının başlığına bağlamanızı önerir. Uzun hikaye kısa: müşterilerine ne istediklerini verin, ve onlar lehine dönecektir.

 Kişisel yaklaşım konuları 

Kural olarak, birinci sırada yer alan emlakçılar izleyicilerini içeride ve dışarıda tanır. Hangi stratejileri veya medyayı seçtiklerini keşfetmek için zamanınızı harcayın. Bu size onlara hangi mesajları vereceklerini ve tam teşekküllü müşteri olduktan sonra ziyaretçileri tedavi etmenin bir yolunu daha iyi anlayacaktır. Müşterilere istedikleri bilgileri sunmak, rekabetinizin önünde durmanıza yardımcı olur.

 Güveni arttıran referanslar 

Görüşler, gayrimenkul açılış sayfalarınızı tanıtmanıza yardımcı olabilecek güçlü bir araçtır. Başvuruları seçerken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

  • Hedef kitleniz için en değerli olanları seçin;
  • Mümkün olduğunca görselleri kullanın - grafik ve video güven oluşturmak ve kitlenizin ilgisini çekmek için mükemmel bir yoldur;
  • Özel numaraları veya resmi istemci için boyaya yardımcı olan ayrıntıları içeren referansları seçin.

 Crapy call-to-actions 

Gayrimenkul iniş sayfalarına CTA'lar eklemeniz kesinlikle önerilir..CTA, etkileşimin son noktası ve ziyaretçilerinizi dönüştürme konusunda son fırsattır. Açılış sayfanız için harekete geçirici mesajlar oluştururken aşağıdaki stratejileri uygulayın:

real estate website seo

  • Göz alıcı bir renkte büyük bir düğme oluşturmayı düşünün. Squint testinden geçtiğinden emin olun; böylece kullanıcı özlüyor olamaz.
  • Yaratıcı olun. Kimse bizi çağırmak için cazipleşmiyor. CTA'nızı ikna edici ve heyecan verici hale getirin. Okuyucunun onlar için ne içerdiğini hatırlatın.
  • Müşterinizin almak istediği bir sonraki adıma odaklanın. Ziyaretçiyi birçok farklı seçenek veya teklif ile dikkatini dağıtmayın. Onlara tam olarak ne yapacağımızı söyleyin: Bize Ulaşın. Kaydol. Şimdi sahip ol.

Unutmayın, geçerli açılış sayfaları müşterinin önceliğini yapmakla alakalıdır. 2017'de emlak açılış sayfasına benzersiz bir yaklaşım getirmeye istekli emlakçılar için pek çok fırsat var. Böylece, standartların ötesine geçebilir ve onunla eğlenebilirsiniz. Müşterilerinizi önce koyduğunuz sürece kazanacağınızdan emin olursunuz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport