Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO ve web tasarımı şirketi birleştiren ana unsurlar nelerdir?

Burada bir üst çentik SEO ve web tasarım şirketi yapan hakkında bilmeniz gereken her şey var. Özellikle organik trafiği göz önünde bulundurarak, çoğu zaman çevrimiçi işletme sahipleri çabalarını web sayfası tasarımına yoğunlaştırmak için arama optimizasyonunu ihmal ediyor. Bu şekilde, pazarlama kampanyaları ahşap bir bacaklı bir yarışa dönüşecek. Ciddi bir şekilde, işletmeniz için çevrimiçi tanıtımı gerçekleştirecek bir tam teşekküllü ajans arıyorsanız, SEO ve web tasarım şirketi birleştiren temel unsurlar nelerdir? Sonuçta, en baştan dönmek ve bir sürü para ve emek ödemek istemiyorsunuzdur.

seo web design company

Peki, bir sonraki iş projemizin iyi çalıştığından emin olmak için neyin en yaygın tuzaklarından kaçınmak için neyin tamamen verimli bir SEO ve web tasarım şirketinde birleştirileceğini anlamalısınız. Önemli olan, ana site optimizasyon çalışmalarının web tasarımınızın ayrılmaz bir parçası olmasıdır. Terapiden sonra terapiye yer yok. Yani, burada mevcut web siteniz SEO ile "sıvanmış" veya "cilalanmış" olamaz. Bunu yanlış anlamış olursanız ve ticari çevrimiçi projeniz kaçınılmaz olarak ana iş hedeflerinizi tam olarak yerine getiremez.

Kullanıcılara yüksek değer katan SEO dostu web sitesi oluşturmak, ürün veya hizmetlerinizi hedef kitleye en iyi şekilde yerleştirmek için dikkatli bir planlama ve iyi yapılandırılmış bir eylem planına ihtiyaç duyar. İşte temelleri her iyi SEO ve web tasarım şirketi tarafından öncelikle ele alınması gereken:

  1. Web sitenizin sağlam bir online pazarlama planı çevresinde haddeleme olmalıdır. Temiz ve net bir iş modelinden başlayarak, belirli pazarlama araçlarına ve daha fazla değer teklifine kadar her şey yerinde olmalıdır.
  1. En uygun alanı seçmek için, alan adınızın mantıklı olduğundan ve ilgi alanınızla alâkalı olduğundan emin olun. Alt alanlarınız ve varyasyonları ana web sitenize doğru şekilde işaret etmelidir. Aynı zamanda, hepsinin sitenizin tek bir kanonik sürümüne daima yönlendirme zorunluluğu vardır. SEO veya web tasarım şirketiniz anahtar kelimeleri ağır bir bahis alanına sahip bir etki alanı adı öneriyorsa, asla aptallığa kapılmayın. Gerçek hayatta, sadece yerel projelerin yanı sıra yalnızca küçük bir artış sağlayabilir.
  1. Doğru içerik yönetim sistemini seçerken dikkat edin. İçerik stratejiniz, SEO'nuz veya web tasarım şirketiniz tarafından tercih edilen stratejiler yerine ana hedeflerinizle mükemmel şekilde eşleşmelidir. İçeriğiniz için bazı makul öneriler var:
  • Kullanıcı farkındalığı (blog gönderileri, pratik yönergeler, kapsamlı makaleler, faydalı web seminerleri ve SSS bölümleri);
  • Rekabetçi hususlar (kullanım kılavuzları, vaka analizi, ürün veya hizmet değerlendirmeleri, öğreticiler ve temsilcilikler);
  • Dönüşüm ve liderlik oluşturma (ücretsiz denemeler veya istişareler, müşteri yorumları, başarı öyküleri, mutlu müşterilerden gelen gerçek referanslar vb.).

seo web designWeb sitenizin kullanışlılığını teknik SEO, kullanıcı dostu web tasarımı ve sezgisel sayfa içi gezinme gibi dengeli bir kombinasyon olarak düşünün. Web sayfalarınızı bir araya getirirken, hem son kullanıcı ihtiyaçlarınızı hem de dizin oluşturma amaçlı arama optimizasyon temellerini aklınızdan almalısınız. Bu şekilde, ideal bir SEO ve web tasarım şirketi tarafından düşünülmesi gereken ana madde işaretleri şunlardır:

  • En iyi sayfa yükleme hızını korumak için cihaza özgü düzen;
  • Web tasarım hiyerarşisi, önemini anlayan her sayfa öğesini görselleştirmek;
  • İniş, ana sayfa ve tüm site gezintisi herkes için en fazla net olmalıdır - hem gerçek kullanıcıların hem de arama tarayıcılarının;
  • Daha iyi tarama deneyimi ve endeksleme amaçları için mantıklı ve iyi konumlandırılmış site arama seçeneği;
  • Taşınabilir aygıtlarda işlerin kolay ve hızlı olmasını sağlayan mobil duyarlı tasarım;
  • Erişilebilir olmalı ve mümkün olduğunca doldurulması gereken hafif form girişi. Dizinleme noktasına geri dönelim, karşılaşalım - arama tarayıcıları, sayfanızın içeriğini "okumalı" ve dizine ekleme için "anlamak" için nihayetinde "anlama" gerekiyor

Google'ın SERP'leri listesinde web sitenizin merdiven pozisyonunda bir sıralama kararı almak. Ve bu, her layık SEO ve web tasarım şirketi tarafından makul olarak kiralık olarak kabul edilmelidir. Yani, ana sayfa önceliğiniz sayfa içi tasarımdan veya görselleştirme ötesinde metin tabanlı içerikte verilmelidir.

Elbette, resimler, PDF dosyaları, videolar veya diğer multimedya içerikleriyle gömülü bazı web sayfalarınız daha iyi bir kullanıcı deneyimi ve şık görünümü için de sahip olacaksınız..Yine de, web tasarımınızdaki her bir parça tam olarak yerine getirildiğinde, sayfalarınızda barındırılan her görsel öğe hakkında net bir dilde arama motorlarına söylemeyi unutmayın.

Bir kez daha - en azından resim optimizasyonu olmaksızın tarama botları, yalnızca dizin oluşturma için görsel içeriğinizin aslanın paylaşımını keşfedemezler. Resim, video ve PDF'lerinizin mükemmel bir arama trafiği kaynağı olarak kullanılabileceğini söylemeyin. Üstelik, bu, en iyi arama sonuçları arasında gösterilecek daha iyi şans için bazı ekstra anahtar kelimeleri veya uzun kuyruk cümleleri eklemek için benzersiz bir fırsat olacaktır.

İşte size görüntü optimizasyonu hakkında bilmeniz gereken şey. Süreç teknik açıdan açıktır. Yani her şey nispeten basit, yani her şeyi açıklayıcı, tamamen alakalı tutun ve spam veya fazla dolaşımdan kaçının. Her web tasarım şirketi tarafından kullanılan görüntü SEO'nun bir mermi listesi:

seo design

  • Dosya adı her bir görüntüye açık ve kesin bir açıklama sağlamalıdır;
  • Alt etiketler metninde "kör" tarama botları tarafından anlaşılacak alternatif görüntü açıklaması verilmeli, görsel içerik alakalılığı ve anahtar kelime ağırlığı güçlendirilmelidir;
  • OpenGraph'ı veya açık erişime açık başka bir çevrimiçi aracı kullanan sosyal medya paylaşımları için her görüntüyü daha tercih edilebilir yapın;
  • Dosyayı görsel kalitesinden ödün vermeden sıkıştırmadan hızlı indirme ve maksimum sayfa yükleme hızı sağlamak için görüntü boyutunu optimize edin;
  • Daha iyi web sitesi yapısı ve sorunsuz dizine ekleme için, web sayfalarında barındırılan her görüntüyü ana XML site haritanıza eklemeyi unutmayın.

Bu şekilde, sayfa içeriğinizin (en azından en önemli kısmı) daima kolayca keşfedildiğinden, net şekilde anlaşıldığından ve ana web sitenizin yapısında zarif bir görünüme sahip olduğundan emin olun. Teknik SEO ya da web tasarımı araçlarının çok sofistike yönlerini unutun - mantıklı kılan doğru yolu. Web sitenizin performansını bir kez daha kontrol ederseniz, bunu bir ölçüde unutabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport