Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web sitenizin optimizasyon kampanyası için kalite geri nasıl bulunur?

Sürekli çalışmakta olduğumuz bir SEO boyutu bağlantı kurmaktır. Bu süreç, off-site optimizasyonuna atıfta bulunur ve web sitenizin yetkisini ve SERP'deki sıralamayı etkiler. Google, geri aramaları, anahtar kelime aramalarında sıralama sinyali olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte, 2013'te Google, sıralama algoritmasını tüm dijital dünyayı baş aşağı çevirerek değiştirdi.

Bazı çevrimiçi tüccarlar hâlâ Google'ın algoritmasında nelerin değiştiğini bilmiyorlar ve günümüz web sitesi optimizasyonu için hangi bağlantıların geri ödendiği rolleri biliyorlar. Bu yazıda, size bazı algoritma sırları açıklayacağız ve size iyi ve kötü geri dönüşler arasındaki farkı göstereceğiz.

Backlinks

Tüm geri bağlantıların yüksek kalite

Tüm linkler web sitenize değer katabilir, hatta bazı optimizasyon kuruluşlarının size farklı olduğunu söylemesine rağmen bilgi. Google, onları uzun süre cezalandırmadığı ve hatta yüksek rütbeli ödüllerle ödüllendirdiği için, kara şapka SEO uzmanlarından çok istifade ediyor. Halen durum çok değişti. Google, spam içerikli bağlantı kurma taktiklerini kullanan web sitelerinin filtreler altına girdiğine ve Google'a uzun vadeli cezalar verdiğine göre algoritmalarını güncelledi.

Backlinklerin statüsünü hiç sorgulayan ve Google'ın son sıralama güncellemesinden bu yana bağlantı kurma stratejilerini değiştirmemiş çok sayıda SEO danışmanı var. Böylece, sitenize sağladıkları bağlantılar varsayılan olarak kalitelendirilemez.

Üstelik, çok fazla geri bağlantı sağlandığında, sahtekârlık faaliyetinin ve sitenize gelen kaliteli link meyvesinin bir işareti olabilir. Günümüzde Google, geri bağlantı kalitesinden endişe duymuyor. Bunun yerine, sitenize işaret eden geri bağlantıların kalitesini yüksek derecede değerlendirir. Dolayısıyla, siteniz kısa bir süre içinde çok fazla bağlantı suyu alıyorsa, Google sizi sahtekarlık faaliyetleri için cezalandırır.

Backlinks seo

Google, kalite geri bağlantılarını nasıl tanımlayabilir?

Günümüzde Google, daha sofistike ve organik kaliteli bağlantılardan spam olan bağlantıları ayırt edebilir Google, kullanıcılar bir bağlantıyı tıklamışsa takip edebilir ve bu sayfaya yerleştirilen bir geri bağlantıyı takip eden ziyaretçiyi değerlendirir. Kullanıcılar bir sayfayı tıklar ve en az yarısı için bir sayfada kalırsa Dakikada bir bağlantı kaliteli olarak değerlendirilebilir.Ancak kullanıcılar belirli bir sayfayı açarsa ancak bir bağlantıyı takip etmezse, hileli etkinliğin bir işareti olabilir.

Herhangi bir spam sitesinden kurtulmanız gerekir Sitenizdeki bu sitenizin sitenize zarar verebileceği için bu yeri seçin.Google'ın redaksiyon aracını kullanarak, web sitenizde kaliteli geri bağlantılarınızın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Alakalı ve spam olmayan geri bağlantıları kaldırma süreci biraz zaman ve çaba gerektirir. Bu nedenle, bir SEO ajansı veya danışmanı işe alırken doğru olmak gerekiyor.

Kalite geri bağlantılarını övmek (Neyse ki, bazıları vardır)

Kalite geri bağlantıları, endüstrinizle ilgili, uzun süreden beri çıkmış saygın alanlardan gelen bağlantılardır. Web sitenize sitenize aynı pazarda yer alanına bağlanıyorsa veya en azından bir şekilde konunuzla alakalı ise, böyle bir geri bildirim sitenizin SEO çabalarına katkıda bulunacaktır. Kaliteli geri aldığınızdan emin olmak için size işaret eden bir web sitesini kontrol edin. Yüksek SEO ölçütlerine, özellikle tıklama oranı ve dönüşüm oranına sahip olmalıdır.

Ayrıca, bir web sitesinin alaka düzeyini test edin. Google, site yetkisine ek olarak birincil itme sinyali olarak alaka düzeyi önemlidir. Ayrıca, en yeni web sitesi yayınlarının tarihini kontrol etmek mantıklı. Bir web sitesi etkin değilse, kaliteli ve işe yaramaz bir geribildirim alırsınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport