Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Çok fazla zaman harcamadan geri bağlantı kurabilir miyim?

Web sitenizin sıralama tanıtımı için geri bağlantı almak mümkün müdür? Çok fazla zaman ve emek ödemeden geri bağlantı kurabilir misin? Cevap evet, tabii ki yapabilirsiniz. Bununla birlikte, kendi kendine gerçekleştirmek, genellikle çok fazla insan için gerçekten yıldırıcı bir görev gibi görünüyor. Gerçek şu ki zaman alıcı ve emek yoğun bir çalışma yapmadan kendinize geri dönebilirsiniz. Aşağıda, tek bir doları yatırmadan kaliteli geri dönüşler kazanmanın birkaç ipucu verilmektedir. Aslında, meydan okuma ilk bakışta göründüğü kadar zor değildir. Niye ya? Bu adımı adım adım kontrol edelim.

get backlinksİpucu 1 - Bloglamayı "Dofollow" deneyin 

Çoğunlukla, serin blogların aslanın payı, blog bağlantılarının dışındaki sayfalara işaret eden her bağlantıda bir no-follow HTML niteliğini kullanmaktadır. Tabii ki, amaçlı olarak yapılır - sadece blog yorumlarını, sıfır ilgisinin büyük bir bağlantı spamıyla ezici olmasını engellemek için. Ve burada, bu ortak sınırlamadan uzak kalmaya devam eden "İzle" bloglamaya gelince. Peki, neden bu "Yaptıklarım" blog'ları kendi lehine kullanmaktan çekinmiyorsunuz, değil mi? Bu şekilde, hemen başlamam için en popüler ve kullanılmış olanların listesini taramanızı öneririm.

İpucu 2 - Konuk Bloglamaya Git

Elbette, üçüncü taraf web sayfalarında barındıracak kaliteli bir içerik hazırlamak için biraz zaman ayırmanız gerekecek. Bir yandan, zamanınız, internette ünlü ve sıklıkla ziyaret edilen bazı yerlere inen kaliteli geri bağlantılar için "ödeme" yapmanın tek yoludur. Öte yandan, ancak, konuk blog yazma çabalarınızı asla gözden kaçırmayın. Bu şekilde hareket etmenin yalnızca geri dönüş kazanmanın değil aynı zamanda ana web sitenizin ve yetkinizin, ilgili kullanıcıların daha geniş bir kitleye açıklandığı unutmayın.

İpucu 3 - E-ticaret sitelerinde Geri Bağlantı Alın

Yani burada farklı e-ticaret çerçevelerinin önemli bir avantajından yararlanabilirsiniz. EBay, Amazon, Etsy veya bunun gibi diğer çevrimiçi platformlarla mı uğraşıyorsunuz? Ana web siteniz e-ticaret alanında bir anlaşma yapıyorsa, ürün sayfalarınızı iş web sayfalarınıza veya destekleyici blog yayınlarına işaret eden bağlantılar ile gömülmekten çekinmeyin.

İpucu 4 - Sosyal Medyanın Gücünü Kullanın 

Görünen o ki görünebilir gibi avantajlı olarak, sosyal yer imi profilleriniz ana iş web sitenize geri bağlantı sağlamak için kullanılabilir . Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn gibi en güncel çevrimiçi medya platformlarında tüm profillerinizi revize ettiğinizden ve güncellediğinizden emin olun.

seo backlinks

 İpucu 5 - Sorular & Yanıtlar 

Herhangi bir endüstri alanının yanı sıra pazar nişinizde uzman olmak harika bir fikir olacaktır. Soru ve Yanıt bölümlerinde farklı tartışmalar yürüten bazı popüler web sitelerine göz atın (örneğin Quora). Bu tür web siteleri, ana web sitenize veya blog'unuza işaret eden geri bağlantıları almak için son derece yararlıdır.

 İpucu 6 - Yem Bait Gönder 

Linkbait yazıları yazmaya başlamak için tereddüt etmeyin. Yani gerçek kullanıcı değeri sunan ve pratik kılavuzlar, öğreticiler, incelemeler, düşünceler, ipuçları ve hileler gibi tonlarca değerli veri ile "paketlenmiş" hale getiren bazı yararlı bloglara ev sahipliği yapmak demek oluyor. Her şey basit: potansiyel okuyucularınızın duygularını ve ihtiyaçlarını karşılayan gerçekten sağlam bir destekleyici içerik ürettiğinizde, görünen ve size bağlanan birçok insana şaşıracaksınız.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport