Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

En alakalı anahtar kelimeler için Amazon'da nasıl sıralanır?

En alakalı anahtar kelimeleriniz için Amazon'da nasıl sıralamak istediğinizi bilmek istiyorsanız - zaten doğru yerde duruyorsunuz demektir. Amazon'daki arama sonuçlarının ilk sayfasının, canlı alışveriş yapanların satışta arayan ürünleri arayan genel arama trafiğinin% 60'ından fazlasını aldığını biliyor muydunuz? Dolayısıyla, Amazon anahtar kelimelerinin alakalı anahtar kelimeleri ve uzun kuyruklu arama ifadelerinizle ne kadar yakın olursanız edin - potansiyel satışlardan elde edeceğiniz potansiyel satışlar o kadar artacaktır. Ama Amazon'da en çok alakalı anahtar kelimeler için sıralamaya nasıl geçebiliriz, özellikle eğer gerçekten kalabalık bir pazarda ilk adımları atan bir acemi satıcı iseniz? Kısa cevap: - A9 arama sıralaması algoritması bakış açısıyla görülen anahtar kelimeleri ve ana özelliklerini anlamak. Aşağıda, size temel hedef anahtar kelimeleri ve oradaki onları tanımlamanın doğru yolunu gösteren kısa bir rehber vererek Amazon'da sıralamayı nasıl yapacağınızı göstereceğim.

Amazon'da En Çok Alakalı Anahtar Kelime Sıralaması

Her şeyden önce, Amazon anahtar kelime araştırmalarını doğru şekilde işleme konusuna odaklanalım. Unutmayın, Amazon'daki sıralama potansiyelinizin temelini oluşturmaktadır. Ana hedef anahtar kelimeleriniz için Amazon'da nasıl sıralamayı öğreneceğiniz bazı temel terimler ve tanımlar. Amazon anahtar kelimeleri, SEO ve modern e-ticaret ticareti açısından, özetleyecek "kısayollar" olurdu:

  •  Anahtar kelimeler satılan ürünün ana özellikleri veya ürün kategorisiyle olan genel ilişkileri. İlgili anahtar kelimeler, Amazon ürün aramasında ürün listeleme optimizasyonunuzun çok önemli bir parçasıdır. 
    •  Uzun Kuyruklu Anahtar Kelimeler  - Canlı alışveriş yapanların Amazon'daki ürün arama sorgusu için alması muhtemel belirli bir kelime öbeği veya anahtar kelime kombinasyonlarını ifade eder. Basitçe belirtmek gerekirse, Amazon'un uzun kuyruklu anahtar kelimeleri, ürün aramasında en sık kullanılan yaygın anahtar kelime kombinasyonudur. Aslında, özellikle bu tür anahtar kelimeler, canlı alışveriş yapanların yaptığı ürün aramalarının yaklaşık% 70'ini oluşturuyor.

Bu nedenle satış veya ürün kategorisindeki öğenizle alakalı doğru uzun kuyruk arama kombinasyonlarını tanımlamak daha da önemlidir. Bu şekilde, orada satışa sunulan ürünleri arayan potansiyel alıcıların daha geniş bir kitleye gösterilmesine daha iyi şansınız olacak. Diğerleri arasında, özellikle şu e-ticaret platformuna göre uyarlanmış aşağıdaki anahtar kelime araştırma araçlarını kullanmanızı öneriyorum.

  •  Tüccar Kelimeler  - Amazon üzerinde hızlı bir anahtar kelime araştırması yapmak için iyi bir başlangıç aracı, doğrudan üstten yakalanan çok sayıda değerli uzun kuyruk önerisi ile yardımcı olmak, başarılı Satıcılar veya ürün kategorisinde.
  •  Jungle Scout  - Amazon'da satan her çevrimiçi girişimci için tek duraklı bir alışveriş. Jungle Scout, gerçekten yararlı anahtar kelime verilerinin yanı sıra, yeni ürün fırsatlarının araştırılması ya da potansiyel olarak karlı ürünler ve değerli rekabetçi bilgiler elde etmeniz gerektiği konusunda oldukça faydalı olduğunu kanıtladı. sıralama için gerekli kombinasyonlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport