Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Harici geri bağlantıları olan web sitesi SEO'unu nasıl geliştirebilirim?

Bağlantı çiftliği kontrolsüz ve cezasız olduğunda bu günleri hatırlıyor musun? O günlerde, tonlarca bağlantıyı tek bir sayfaya soktuk buluyorsunuz. Web siteleri, ilgili ve yetkili olmadan bağlantı suyu elde edebiliyordu. Kullanıcıların ve arama motorlarının yararına olan link çiftçiliği bugün artık çalışmıyor. Ancak, günümüzde dış geri web sitenizin SEO herhangi bir değer getirmek anlamına gelmez. Dış bağlantılar kullanmazsanız, sitenize trafik kazandırma ve sıralamalarını iyileştirme fırsatlarını kaybedersiniz. Bunun yerine harici bağlantıları uyguladığınızda, uyguladığınız tekniklerin size en uygun ilgiyi getirdiğinden emin olun.

external backlinks

Dış bağlantılar kullanarak kazanan bir SEO kampanyası nasıl oluşturulur?

  •  Basın bültenleri yaratın 


Bir basın bülteni, işiniz için küçük bir lokal restoran veya büyük bir alışveriş platformu olsun, iyi bir fırsattır. Size işinizdeki yenilikleri genel halka tanıtma fırsatı verir. Bununla birlikte, sadece haber sıralamasını artırmak için değil, haber değeri yüksek olduğundan emin olmalısınız. Basın bülteninizi oluşturmak için akıllı bir yaklaşımınız varsa markanıza olumlu bir ilgi akışı üretebilir ve potansiyel müşterilerinizle sadık bir ilişki kurabilirsiniz. Ancak sahte haberlerle heyecana kapılmaya çalışırsanız, markanızın imajı için avantajlı olmaz ve işletmeniz için olumlu bir tutum olmaktan çok olumsuz oluşturursunuz.

  •  Ziyaretçi mesajı 

Web sitesi sahiplerinin birçoğu konuk postalamadan değer alamaz ve alanlarına trafik akışı almak için fırsatlarını kaybeder. Bu bağlantı kurma tekniğine yanlış yaklaşımları nedeniyle olur. Misafir bloglaması, sitenize dışa dönük geribildirimlerle bir başkasının blogunu sızdırmak değildir..Öncelikle, kalitenizi ve güncel içeriğinizi, sektörünüzle tematik olarak ilişkili bir blogda paylaşma fırsatı.


 Örneğin, yayınınızı 1 K abone olan bir blog'da yayınladığınızı düşünelim. Dolayısıyla, makaleniz bu alanda yayınlanıyorsa, bu 1.000 okuyucunun makalenizi bulması ve okuması olasılığı vardır. Bunların en azından yarısı sonuç olarak sitenize bir bağlantıyı izleyecek ve ödeme yapan müşterilere dönüşebilir. Burada, asıl göreviniz okuyuculara markanıza olan ilgisini çekecek ilgi çekici ve alakalı bilgiler sunmaktır. 

backlinks

Optimizasyon kampanyanız için harici geri bağlantıları kullanmak için bir diğer önemli neden de, niş ağlar kurun. Niş ile ilgili ağ oluşturma, en güçlü niş etkilenenlerle bağlantı kurmanızı ve onlarla birlikte sevk etme fırsatlarını artırmanızı sağlar. Her biriniz diğerinin izleyicisine yüksek değer sunabilir. Sonuç olarak, sitenize daha fazla dış bağlantı alırsınız ve potansiyel müşterilerinize değer katarsınız.

  •  Sponsorlu ilanlardan faydalanma 

Sponsorlu mesajlar işletmeler için bir başka değerli fırsattır. Pazar nişinizdeki düşünceyi etkileyen faktörlerle karşılıklı yarar sağlayan işbirliği koşulları kurabilir ve makalelerinizi sayfalarına göndermek için onlara ödeme yapmayı teklif edebilirsiniz. Gerçek sonuçlar almak için gerçek içerikle fedakarlık yaptığınızdan emin olun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport