Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Büyük bir zamanlı satıcı gibi Amazon ürün aramasında sıralama nasıl yapılır?

Her büyük zamanlı çevrimiçi satıcı Amazon ürün aramasında nasıl sıralamayı biliyor. Aslında, orada artan sayıda insanın görmesini sağlayacak şekilde ürün konumlarınızı aramak için en iyisini yapmadığınız sürece etkin bir satıcı olarak hayatta kalmanın başka yolu yoktur. Bununla birlikte, sürekli A9 arama sıralamasını değiştiren algoritma ile Amazon pazarının yeni gerçekliğine sürekli adapte olmanız gerektiğini unutmayın. Bununla birlikte, orada satılık olarak sunulan ürünlerin her zaman hedef kitlenizin aslan payına görülebilmesi için Amazon ürün aramasında nasıl sıralamayı anlamanıza yardımcı olabilecek kanıtlanmış bir yol vardır. Ve aşağıda size görevi mümkün olan en iyi şekilde nasıl tamamlayacağımı göstereceğim.

Amazon Ürünlerde Sıralaması

Her şeyden önce potansiyel olarak kazanan anahtar kelimelerinizin ana kümesini tanımlamak zorundasınız. Bu görevi tamamlamak için Google'ın açık erişime açık bir varsayılan anahtar kelime araştırma aracı olan Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanmanızı öneririm. Ciddi olarak, bu iyi eski çevrimiçi yardımcı ana hedef anahtar kelimelerinizi ve uzun kuyruk arama ifadelerinizi analiz etmeye başlamanız için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. İşlem tamamlandıktan sonra büyük liste'nizi sadece yalnızca gereken anahtar kelimeler içeren kesinlikle kısa bir kontrol listesine kaydetmeniz gerekir. Evet, oldukça yıldırıcı ve zaman alan bir görev gibi gözükebilir, ancak şans eseri Amazon'da derinlemesine anahtar kelime araştırması için özel olarak hazırlanmış çok sayıda farklı araç bulunmaktadır. (Amazon anahtar kelime araştırmasının en erken evreleri için en iyi), Sonar (ürünü sıralamak için gerekli tüm değerli anahtar kelimeleri keşfetmek için iyi), LSI Grafiği (ücretsiz bir araç, Amazon ürün aramasında sıralamayı anlamak için son derece faydalıdır - ürün kategorinizle alakalı otomatik olarak oluşturulan anahtar kelime önerileri veya oradaki satışa sunduğunuz bir öğe ile), Moz (kesin hedeflenmiş bir içerik için tasarlanmış orijinal arama motoru optimizasyonu hizmeti) ilgili anahtar kelimeler için optimizasyon), Eş Anlamlılar derneği (evet, cidden, özellikle Amazon için en az kestirilmeyen anahtar kelime araştırma araçları arasındadır - neden kendi rekabet avantajınız için kullanmıyorsunuz, değil mi?).

Amazon'un ürün aramasında iyi derecede yer alması için ispatlanmış seçeneklerin ve pratik önerilerin geri kalanı, burada hala muhtemelen yalnızca acemi bir çevrimiçi girişimci iseniz orada muhtemelen satıyorsunuz İlk kez:

  • İndirimler veya gerçekten şaşırtıcı fırsatlar sunmaktan çekinmeyin; en baştan ürün dönüşümlerinizi zenginleştirmenin gerçekten sinsi bir yoludur.
  • Müşterilerinizden memnuniyet duyduğunuzdan emin olun (yıldız derecelendirmelerinizi ve sipariş hatası oranınızı orada takip edin).
  • Yeterli ürün stokunun kullanılabilirliğini koruyun.
  • Tamamıyla kontrol edilebilir hale getirmek oldukça zor olmasına rağmen, müşterinizin Çıkış Hızına daha hassas bir dikkat göstermenizi önemle tavsiye ederim. Özellikle Amazon öğe aramasında ürününüzün sıralamasını ölçmeyle ilgili çok önemli bir metriktir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport