Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'yu iyileştirmek için en iyi geri bağlantı siteleri nelerdir?

Web sitemizin çevrimiçi sıralamalarını iyileştirmek için SEO ve en iyi geri bağlantı sitelerini tartışmaya başlamadan önce biraz eğitimle başlayalım. Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - kalite bağlantı kurma potansiyel olarak riskli bir iştir. Ardından, tüm bulgularınızı canlı yayınlamadan önce ayrıntılı bir şekilde kontrol edilip değerlendirilecek tek bir listeye veya elektronik tabloya kaydedilecek şekilde kapsamlı bir yaklaşıma ihtiyaç duyuyor. Unutmayın, SEO'yu ölçülebilir ve kalıcı bir iyileştirmenin tadını çıkarmak yerine yanlış bağlantı kurmayla sıralama ilerlemenize zarar vermek daha kolaydır.

Yani, her şeyi yerinde alalım ve değerlendirmeleriniz için en iyi geri bağlantı sitelerini gözlemleyelim ve bağlantılar üzerinde çalışalım. Aşağıda, görevini tamamlamak için iki ana rota gözden geçireceğim - en yüksek otoriteye sahip kalite ve kullanım kanıtlanmış makale dizinleri ve SEO'yu iyileştirmek için daha değerli geri dönüşler için dünyanın en iyi sosyal ağları.

best backlink sites

Yetkili Makale Dizinleri

Yalnızca meşru ve üst düzey çevrimiçi kaynaklarla uğraşmadıkça, dizin sunumu en riskli bağlantı kurma stratejileri arasındadır. Aksi takdirde, web sitenizi muazzam bir trafik akışı ile kolayca dehşete düşürebilirsiniz. İşte en iyi geri bağlantı sitelerinden bazıları şunlardır:

  • GrowthHackers, modern blog topluluğu topluluğu arasında çok popüler olan en iyi çevrimiçi kaynaklardan biridir. Blogcuların İnternetten en iyi şekilde faydalanabileceği harika bir yer. Bununla birlikte, bu web sitesinin yaygın olarak iyi tanımlanmış bir nişe sahip olduğunu ve dijital pazarlama, çevrimiçi ticaret ve reklamcılık gibi endüstriler için geçerli olduğunu unutmayın. Projenizin bir tanesini kapsadığı göz önüne alındığında, içerikleriniz için doğru yeri orada bulacaksınız.
  • Slashdot - yönergeler, öğreticiler ve incelemeler yerine teknoloji, haber, politika üzerine yazılmış yazılar ve tartışmalar yapmak için ideal makale dizini. Bu şekilde, oldukça iyi bir performans gösterebilir, yalnızca yerel olarak kabul edilmiş konuları takip edebilir ve konu dışı makaleleri basmak için zaman kaybetmeyin.
  • EZineArticles - çevrimiçi olarak bulabileceğiniz en geniş ve yaşlı makale veritabanları olarak tanınmaktadır. Elbette, yalnızca layık bir web sitesinde yayın yapmak gibi orijinal ve benzersiz içerik sağlamalısınız. Yine de, son zamanlarda rafa kaldırdıysanız ortalama kalite blog içeriğinizden yararlanmak için mükemmel bir yerdir. En iyi kalitede yazıları sunmanız beklenmediğini düşündüğünüzde, bu veritabanı mümkün olan en az çaba ile hedef nişin önüne geçmek için kullanışlı olabilir.

backlink profile

Sosyal Paylaşım Ağı

Görünüşe göre önde gelen sosyal medya platformlarını denemekte özgürsünüz. En popüler ve en kalabalık ağlar, web sitenizin çevrimiçi görünürlüğünü artırabilecek en iyi arka bağlantı siteleridir ve içeriğinizi neredeyse kendinden tahrikli şekilde ekstra bağlantılar, paylaşımlar, olası satışlar ve bahisler elde etmek için gönderir. Yalnızca en kaliteli geri dönüşleri sunmak için kanıtlanmış en özellikli yerleri kapsayacağım. Dolayısıyla, sosyal medyada yalnızca en iyi backlink sitelerini listelemek için birçok büyük ağdan ayrıyorum: Google Plus - web sitenize birkaç bağlantıyı tohumlamanın ilk yeri. Aslında Google'daki sosyal sayfalarınızda çalışmak, daha hızlı indekslemenin ve dolayısıyla potansiyel olarak daha yüksek sıralama pozisyonunun keyfini çıkarmanın doğru bir yoludur.

  • LinkedIn - güzel profil bağlantılarının yanı sıra, düzenli blog gönderileri bile yazabileceğiniz için geniş bir alan var. Ana blogunuzda barındırılan orijinal yazılara bağlamak için kısa blog içeriği veya özet makaleler üzerinde çalışın.
  • Pinterest - Bu sosyal medya kaynağı, kendi başınıza çözümler gibi belirli pazar alanlarıyla ilgili daha hedefli içerik için en güçlü tarafını gösterir. Burada tek ihtiyacınız olan şey, yayınlarınızı e-tablolar veya infografi gibi kullanışlı görsel içerikle zengin tutmaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport