Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürünlerini profesyonel bir satıcı gibi nasıl sıralayabilirim?

Her profesyonel üreticinin Amazon ürünlerini nasıl sıralayacaklarını bilmelerini söylemenize gerek yok; böylece her zaman arama üstünde duruyorlar. Yani, yüksek arama sıralamanızın, orada hayatta kalmanın tek yolunun olması muhtemel. Şu anki arama pozisyonlarınızı iyileştirmeniz, ürünlerinizi doğrudan hedef kitlenizin önüne getirebilir. Aşağıda, gerçek bir profesyonel satıcı gibi Amazon ürünlerini nasıl sıralayacağınızı size göstereceğim. Hadi adım adım ilerleyerek bir sonraki adıma geçelim.

Amazon ürünlerini nasıl derecelendirirsiniz?

Birinci Adım: Ana Hedef Anahtar Kelimelerinizi Belirleyin

Haydi bakalım - anahtar kelimeler için ürün listeleme optimizasyonu Amazon'da, Google'ın kendisi gibi büyük arama motorları için sahip olduğumuzdan kesinlikle farklı. Bu, ana hedef anahtar kelimelerinizi tanımlamak ve onlar için ilk liste oluşturmak için Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı aracını kullanmanız gerektiği anlamına gelir - her şeyden önce. Bu şekilde, yalnızca birlikte çalışılacak hedef anahtar kelimelerin ana listesini oluşturmazsınız, ancak anahtar kelime kullanımının genel eğilimlerinin büyük resmi olsun.

İkinci Adım: Ana Listenizi Son Kontrol Listesine Tıklayın

Hedef anahtar kelimelerinizin ana listesine sahip olduğunuzda, biraz daha kısa sürenin zamanı geldi. Yani, onu zorunlu olarak kazanan anahtar kelimelerinizden ve uzun kuyruk ürün arama kombinasyonlarından yalnızca daha iyi içeren çok daha kısa bir kontrol listesine dönüştürmeniz gerekecek. Bu şekilde, özellikle Amazon satıcıları için tasarlanmış aşağıdaki anahtar kelime araştırma ve öneri araçlarından birini kullanmanızı öneririm. Her ikisini de denemekten çekinmeyin - esasen onları her ikisini de Amazon'daki kendi ürün listeleme optimizasyonu için test ettim. Sonuçta, hangisini seçeceğinize karar vermek size kalmıştır.

  •  Sellics  - Bu çevrimiçi yardımcı anahtar kelime araştırmalarınızın en erken aşamaları için özellikle yararlı olacaktır. Bana gelince, beyin fırtınası aşamasında Sellics kullandım. Ve her şey basitti - orada sadece bir kaç ana hedef anahtar kelimemi girmek ve doğrudan Amazon'daki en yakın niş / kategori rakiplerimden çekilmiş bazı değerli anahtar kelime önerileri ve yararlı ipuçlarını almak için ihtiyaç duyuluyorum.
  •  Sonar  - Amazon'da ürünleri yanlısı gibi nasıl sıralayacağımı hâlâ farkında olmadığımda benim için son derece yararlı olduğu kanıtlandı. Basitçe söylemek gerekirse, bu anahtar kelime araştırma aracı, her Amazon satıcının, değerli anahtar kelimeleri ve ürünlerini iyi sıralamak için gereken uzun kuyruk kombinasyonlarını keşfetmesini mümkün kılar. Sonics, Sellics anahtar kelime aracında olduğu gibi, ortalama arama hacmi tahmini, geçerli kullanım eğilimleri vb. Gibi değerli web ölçümleriyle desteklenmiş en iyi anahtar kelime referanslarını vermek için doldurulması gereken tek bir anahtar kelimeye ihtiyaç duyar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport