Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Rakibimin web sitesi listesindeki her geri dönüşü kullanabilir miyim?

Evet, pazarın rakiplerinin web sitesi listesindeki (profil) geri bağlantıdan yararlanmak mümkündür. Blogunuza veya iş web sitenize daha kaliteli bağlantılar kurmaya hazırız ve istekli iseniz, aşağıdaki kısa bir rehberden çekinmeden çekinmeyin. Başlamadan önce, rakipleriniz üzerinde casusluk yapmak için size en kısa sürede en sevdiğim araştırma araçlarını göstereceğim. Internet'te bulunan olası herhangi bir web sayfası için web sitesi listesindeki her geri çevirme bağlantısını saptamak için bunları kullanmayı düşünün.

backlink website list

İşte benim web sitemin geri bağlantı profillerini araştırmak için sık sık kullandığım en iyi çevrimiçi yardımcılarım ve birkaç başarılı rakiplerim şunlardır:

  • Semalt Analyzer
  • Görkemli SEO
  • Ahrefs

Bu listeden her araç, web sitesi performansının farklı alanlarında, kanıtlanmış bir performansa sahiptir; bağlantı kurma araştırması ve analizi. Elbette ki her birinin kendi güçlü yanları, özel işlevleri, kişisel fırsatları, zayıf noktaları ve bireysel kullanım koşulları vardır. Ayrıca, her birinin ücretsiz açık erişim için temel bir versiyonu var. Ve en azından web sitesi listesindeki herhangi bir geri bağlantıyı kontrol etme açısından, ayrıca çok değerli pratik bir içgörü sağlama açısından ortak noktalar var.

Doğru yapılırca her şey oldukça basit olur - en yakın rakibinizin mevcut eylemlerini ve niyetlerini bildikten sonra, doğru stratejiyi şekillendirebilir ve blogunuza veya web sitenize öncülük edebilir. Aşağıda, daha önce bahsedilen özellikli şeylerin yanı sıra, modern backlink kontrol araçlarının aslanın payı için geçerli olan standart bir eylem planı gelir. Bu basit adımları izlediğinizden emin olun. Kendi avantajlarınız için rakiplerinizin websitesi listesindeki her geri dönüşü analiz edin. 

Rekabetçi Backlink Araştırması

  1. İncelemek istediğiniz web sitesinin URL'sini girmek için standart arama kutusuna tıklayın. Kendi ya da rekabetçi backlink araştırması gereken herhangi bir web sitesini araştırmakta özgürsünüz. Bana gelince, rakibimin web sitesini, muhtemelen yanlış yazılmış olmaksızın kopyalanarak yapıştırılmak üzere ayrı bir pencerede açardım.
  1. Navigasyon için her standart bölüm, araştırdığınız web sitesine veya bloga işaret eden her geri çevirme bağlantısını gösterecektir. Bu şekilde, daha kolay şeyler yapmak için, yönlendiren sayfa başlıkları ve yönlendiren sayfa URL'lerindeki tüm verileri tek bir e-tabloya dışa aktarabilirsiniz. Elbette, tüm bulgularınızı konsolide etmek için farklı seçenekler vardır - her araç size bir .csv dosyası, standart Excel puan tablosu veya bir .txt dosyası vermenizi önerir. Karar vermek size kalmış.

Website SEO Backlinks

  1. Tüm web sitesi bağlantı profilinin bir resmini edindiğinizde, daha önce veya daha az net bir fikre sahip olacaksınız Bir sonraki atılımınız. Ancak, niş rakiplerinizden bazıları binlerce farklı bağlantıya kolayca ulaşabileceğiniz büyük bir geri bağlantı portföyüne sahip olabileceğinizi unutmayın. Bu yüzden ezici bir e-tablo ile tararken dikkatli olmalısınız - sonuçlarınızı doğru bir şekilde sıralamak için sabırlı ve kalıcı olmanız yeterlidir.

Bu nedenle, en başarılı rakiplerinizin en iyi bulgularından yararlanmak için verimli bir geri analizini gerçekleştirmenin doğru yolu budur. Bununla birlikte, farklı geri bağlantı türleri vardır. Onları gözden kaçırmadığınızdan emin olmak için aşağıdaki sınıflandırma seçeneklerini göz önünde bulundurun: metin bağlantıları kendileri, görüntü bağlantıları, çerçeve ve form bağlantıları. İyi şanslar!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport