Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden geri bağlantıları yalnızca yetkili kaynaklardan almanız gerekiyor?

Link bina, arama motoru optimizasyonunun en önemli parçasıdır, çünkü bir web kaynağı SERP'de görünür haldedir. Son yıllarda, bağlantı kurma uygulamaları önemli ölçüde değişti. Ancak, bağlantı kurma önemi değişmez kalır. Bu bölüm dışı sayfa optimizasyonunu ihmal edemezsiniz.

Bağlantı kurma sürecinde ortaya çıkan temel değişim, günümüzde sayılarını arttırmak yerine, otoritelerden gelen kaliteli geri dönüşleri elde etmeye odaklanmamız gerektiğidir. Google temsilcileri, hileli yollarla elde edilen düşük kaliteli bağlantıların web sitesi sıralamalarını incitebileceğini ve alanın yetkisini azaltabileceğini iddia ediyor.

authority backlinks

Kalite bağlantılarını aramak için mükemmel olan, yetkili alanlara göndermektir. Bu yazıda güvenebileceğimiz yetkili kaynakların ve bu kaynaklardan nasıl bağlantılar alacağımız tartışacağız.

Hangi web siteleri yetkili olarak kabul edilebilir?

Yüksek bir PageRank'a sahip, kaliteli içerik ve kullanıcı deneyimi sunan yetkili bir web kaynağı. Bu web kaynağı, güvenilirliğini ve endüstrisinde belirli bir etkiye sahiptir. Kural olarak, arama sonuçlarının en üst sıralarında yer aldı ve kullanıcıların kendileri için değerli bulduğu yararlı araştırma tabanlı içerikle ilişkilendirildi. Bu kaliteli içerik, otoriter bir kaynak için de yaygın olan sosyal bir etkinlik oluşturur.

Geri bağlantılarım için yetkili web sitelerini nasıl bulurum?

Güvenilir bir web kaynağını bulmak için elle veya otomatik olarak iki temel teknik vardır.

Güvenilir bir kaynak çevrimiçi bulmak için en basit yollardan biri Google araştırması yapmaktır. Web sitenizle alâkalı arama terimlerini kullanarak başlayın. Aramayı yaparken, aşağıdaki ayırıcıları kullanabilirsiniz: site uzantıları (edu., Gov., Org.); anahtar kelime (yalnızca, başlığında belirli bir arama terimine sahip olan sonuçlara göz atacağınız şekilde); "Anahtar kelime" (anahtar sözcük) - sözcük tam olarak yazılı gibi görünmelidir.

Ayrıca, bağlantı kurma süreçleriyle ilişkili ifadeler ekleyebilirsiniz. Örneğin, bağlantılar, önerilen web kaynakları, bağlantılar listesi, web siteleri listesi vb. Semalt Auto SEO veya Moz SEO Araç Çubuğu gibi profesyonel çevrimiçi araçları kullanarak yetkili web sitelerini almanın bir yolunu basitleştirebilirsiniz.

seo backlinks

Bu çevrimiçi araçlar, eklediğiniz anahtar kelime için tüm makaleleri tarayabilir. Bağlantınızı yerleştirebileceğiniz en alakalı ve güvenilir web kaynağının listesiyle daha kesin bilgiler almak için ek filtreler kullanabilirsiniz.

Bir başka yol yetkili web sitesi sahipleriyle iletişime geçmektir. İhtiyaçlarınızı karşılayan bir web sitesi bulduğunuzda, sahibi ile e-posta, telefon veya diğer mevcut kanallardan iletişime geçmelisiniz. En önemli an kişiselleştirilmiş bir mesaj göndermektir. Bilgileri, sahibinin kendisi için bir şeyler bulabileceği şekilde sunun. Mesajınızdaki ton, sahibi ile etkileşim kurmak ve onunla iyi iş ilişkileri kurmak için profesyonel ve kişiselleştirilmiş olmalıdır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport