Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri almak için en iyi yol nedir?

Arama motorlarından organik bağlantı suyu elde etmenin en iyi yollarından biri kalite geri bağlantıları oluşturmaktır. Sorun, birçok web sitesi sahiplerinin yanı sıra SEO uzmanları, organik olarak geri bağlantıları nasıl elde edeceğini bilmiyor olmasıdır. İçeriğiniz optimizasyon kampanyanızın merkezinde oynuyor ancak büyük bir sadık izleyici grubunuz yoksa, sitenize kaliteli trafik getiren potansiyel müşterileriniz tarafından görülemeyeceği için, web siteniz SERP'de asla yüksek sıralamaya koymayacaktır.

Bu makalede, herhangi bir içerik oluşturmadan sitenize en iyi geri dönüş elde etmenin kesin çalışma yollarını bulacaksınız.

best way to get backlinks

Alanınıza geri bağlantı kurmanın en iyi yolları

  • Online işinizden tüm sözleri öğrenin ve geri bağlantı isteyin

Mevcut bir alana sahipseniz ve içeriğiniz bir okuyucu düşünülerek hazırlanmışsa, birisinin sitenizi referans olarak bahsetme ihtimali yüksektir. Ancak, çoğu durumda, birisinden bahsedince bir bağlantı koymazlar. Senin görevin, bu sözleri bulmak ve bunları ilgili geri bağlantılara çevirmektir. İşinizi sayfalarına yönlendiren web sitesi sahipleri veya blogcularla iletişime geçerek bunu yapabilirsiniz. Sitenizi değerlendiyse ve sizinle olan ticari ilişkilerle ilgileniyorsa, muhtemelen teklifinizi kabul edeceklerdir.

Alanınızla ilgili bu sözleri bulmak için Semalt Website Analyzer veya Moz Web Explorer gibi farklı profesyonel araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçlar size bahsedilen tüm web sitelerini bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu araçlardan birini, bir anahtar kelime veya alan adı kullanarak arayabilirsiniz. Son sözleri bulmak için dönemden bahsedebilir ve elde edilen verileri Excel formatında dışa aktarabilirsiniz.

E-posta veya sosyal medya bağlantıları aracılığıyla sizden bahsetmiş olan web sitesi sahipleri veya blogcularla iletişim kurabilirsiniz.

Ayrıca, Semalt Website Analyzer'ın işinizle alakalı belirli arama terimlerini kullanan herhangi bir web sitesi veya site grubunu bulması yararlanabilir.

get backlinks

  • Ölü Wikipedia bağlantılarını arayın ve ücretsiz, yüksek kaliteli geri dönüş alın

Vikipedi dünyadaki en güvenilir web sitelerinden biridir. Bu nedenle bu kaynaktan en iyi kalitede geri dönüş almak harikalar yaratabilir. Sistemi kandırıp sitenizdeki ilgili bağlantılar ile onları düzeltmek için ölü bağlantıları bulabilirsiniz. Sadece nişinize ait olan makaleleri seçin. Kırılmış bir bağlantı ile endüstri makalenizle alakalı bir Wiki sayfası bulduğunuzda, Ctrl + F tuşlarına basın ve ölü link yazın. Ölü bağlantısını sizininkinizle değiştirmek için, Wikipedia'da bir hesap oluşturmanız, bu sistemle giriş yapmanız, bağlantıların kopuk olduğu ilgili makalelere ulaşmanız, kaynak ayarını değiştir seçeneğine tıklamanız ve ölü bağlantıyı geri numaranızla değiştirmeniz gerekiyor.

Bu yordamı tamamlamak için, sayfanın altına gidin ve "özeti düzenle" bölümünü seçin. Burada yaptığınız değişiklikleri kısaca açıklayıp "küçük düzenleme" ve ardından "değişiklikleri kaydet" düğmesine basmanız gerekir. İşte hepsi bu, Wikipedia'nın etki alanınız için kaliteli bir bağlantıya sahip olması, web üzerindeki marka yetkinizi yükseltmesi.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport