Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri dönüşleri hızlı kanıtlamış yollar nelerdir?

Hala kaliteli geri almak için tek yol harika bir içerik oluşturmak ve kullanıcılar size geri bağlantı süre beklemek olduğuna inanıyor musunuz? Evet ise, o zaman bu yazı gözlerinizi gerçeğe açılacaktır. Tabii ki, kaliteli içerik oluşturmak, herhangi bir arama motoru optimizasyonu kampanyası için önemlidir; ancak, içeriğinize okuyanlar çekmek için aylar veya yıllar sürecektir.

Bu makalede, sitenize geri dönme sürecini nasıl hızlandıracağınız ve arama motoru sonuç sayfasındaki marka bilinirliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda konuşacağız.

Geri bağlantıları hızlı hale getirmenin yolları

  • Quora hakkında sorulara cevap vermek

Quora, kişilerin sorularına uygun cevaplar arıyorlar. Kalabalık bir platform, günde en az binlerce kişi sorularını yanıtlıyor. İş farkındalığını artırmak ve web sitenize yeni müşteriler çekmek için bu fırsatı görmezden gelmek aptalca olurdu. Tek yapmanız gereken, niş ile alakalı anahtar kelimelerinizi aramaktır. Sonuç olarak, yanıtınızı bekleyen yüz binlerce soru bulacaksınız. Uzman olduğunuz konularda yanıt vermeniz gerekir ve etki alanınızdaki soruya alakalı bir yanıt verebilecek belirli bir blog yazısı veya makalesi varsa, ona bir bağlantı koyun. Bununla birlikte, yalnızca bir bağlantı elde etmek için sitenize bağlanmadığınızdan emin olmanız gerekir. Quora'ya spam göndermek istiyorsanız, büyük olasılıkla bu platformun cezalarına neden olacak ve siz de sistemden çıkacaksınız.

  • Bir muhabir yardımcısı

Yazarlar, blog yazarları ve gazetecilere HARO denen faydalı bir kaynak var. İlgili kişilerin herhangi biri orada sorular yönlendirebilir ve araştırmaya dayalı sorularınıza cevap bulursanız, özgür basabilirsiniz. Makale, daha geniş bir kitleyle bir haber web sitesinde gösterilebilir veya ücretsiz basın alabilirsiniz. HARO'yu yüksek kaliteli geri almak için mükemmel bir yer haline getiren New York Times, Girişimci ve diğerleri gibi otoriter haber kaynakları üzerinde bile yayınlanabilirsiniz. Gerçekte, bu kaynaktan bir sürü bağlantı almazsınız. Bununla birlikte, elde edebileceksiniz size çok değer ve güven getirebilir.

get backlinks

  • Kırık link arıyorum

Kırık bağlantı kurma, hızlı geri dönüş almak için mükemmel bir fırsat olabilir. Ancak, kırık linklerin doğru tipine odaklanırsanız, karmaşık olabilir. Bağlantıları kopmuş birçok web sitesi var, fakat hepsinden uzakta kırık linklerini düzeltmek ve kırık linkler yerine sizinkini koymak istiyoruz. Daha iyi sonuçlar almak için aramanızı daraltmanız gerekir. Pazar alanınızdaki kırık bağlantılara sahip web kaynaklarını aramalısınız. Kural olarak, web yöneticilerinin kırık linkleri kendi web sayfalarında düzeltme olasılıkları daha yüksektir ve genel blog yayınları. Bunu yaparak, kendi alanlarına daha fazla trafik üretirler ve web sitesi SEO'larını geliştirirler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport