Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Backlink dizini başvurusundan nasıl yararlanabilirsiniz?

Bu yazı, dizinleri arayan ve bloglarını gönderebilecekleri yerlerde yararlı olacaktır. Sitede, bağlantı kurma kampanyanız için faydalı olabilecek seçkin sit alanları listesi hazırlarım. Dolayısıyla, kaynağını bu dizinlere göndermediyseniz, bu durumu iyileştirmeli ve bir dizin oluşturmalısınız. Bu dizinlere daha yakından bir göz atalım.

backlink directory

Blogunuzu nereden gönderirsiniz?

Arama motorlarında sitenizi almak için mükemmel bir yol olduğu için Webmaster aracıyla bu listeyi başlatmak isterim. Blogunuzu veya web sitenizi göndererek, arama botlarının sitenizi daha iyi dizine eklemesine ve arama sonuçları sayfasında size daha yüksek bir derece vermesine izin veriyorsunuz. Oldukça kullanışlı bazı dizinler var olsa da, bir sonucu kontrol etmek için bağlantısını ekleyebilirsiniz.  

Google Webmaster Tool 

Bu araç web yöneticileri ve web sitesi sahipleri için işleri kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Web sitenizi yalnızca Google sistemine ekleyebilir, ayrıca site haritanızı da sitemize gönderebilirsiniz. Bunu yaparak, Google botların sitenizin tüm bağlantılarını tarayabilmesini ve sitenizin daha yüksek bir sıralamasını sağlayarak indekslemelerini sağlayacaksınız. Bu aracın bir diğer yararı, web siteniz için ücretsiz bir SEO aracı olarak hizmet edebilmesidir.

  •  Facebook 

Kazanarak sosyal medya pazarlama kampanyası oluşturursanız, birincil alanınıza çok fazla değerli trafik elde edebileceksiniz Bu sosyal medya platformu aracılığıyla. Sitenizi Facebook'a göndermek için buradan işletme hesabınızı oluşturmanız gerekir. Facebook'ta işletmeler için Pixel, reklamlar ve benzeri gibi çok sayıda fırsat bulunmaktadır.

  •  Google+ 

Birçok web sitesi sahibi bu Google platformunun değerini hafife alıyor. Bununla birlikte, gönderdiğinizde, Google'da daha fazla görünür hale gelir ve alan adınıza daha fazla hedef trafik başlatmaya başlarsın.

  •  Google Analytics 

Google Analytics sitenizi veya blogunuzu göndermek için sıradan bir yer değildir. Bununla birlikte, markanızı çevrimiçi olarak tanıtmak istiyorsanız, bu araç olmadan mevcut olamazsınız. Site istatistiklerinizi izlemenize ve SEO kampanyanızın başarısını izlemek için ihtiyacınız olan tüm önemli metrikleri sağlamanıza yardımcı olur. En iyi yanı, dünyanın her yerinden web sitesi sahipleri için ücretsiz olan bir araç olması. Pinterest, görsel içeriğe dayanan popüler bir medya platformudur.

website backlinks

  • Pinterest

Pinterest, görsel içeriğe dayalı popüler bir medya platformudur. Blogunuzu Pinterest'e gönderirken ve profilinizi doğruladığınızda, kullanıcılara kaliteli bilgi grafiği sağladığınız koşullar altında ücretsiz, alakalı ve yüksek kaliteli geri dönüşler kazanıyorsunuz. Dahası, bu geri bağlantı dizini marka bilinirliğini geliştirmenize ve potansiyel müşterileri markanıza çekmek için size yardımcı olacaktır.

  •  Alltop 

Bu geri bağlantı dizini, kullanıcılara bazı yetkilere sahip eski kalite etki alanları için yararlıdır. Web sitenize olan etkisini artırabileceğinden yararlı ve faydalı bir platformdur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport