Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Geri bağlantı oluşturma siteleri web sitenize değer katabilir mi?

Günümüzde, arama motoru sıralama algoritmaları daha karmaşık ve akıllı hale geliyor. Google, daha önce değerli olan PageRank'i değiştirmek için "DA" (Alan Adı Yetkilisi) ve "PA" (Sayfa Yetkisi) gibi yeni standartlar sağlamaktadır. Bu yeni rütbeler, web sitesi yetkileri düzeyini belirlemek için yaygın şekilde kullanılmaktadır.

Kaliteli ve güçlü bir bağlantı oluşturma profili oluşturmak için her web sitesi sahibinin ve blog yazarının hayali vardır. Yüksek otoritelerin geri dönüşleri sitenize çok değer katabilir. Her şeyden önce, onlar SERP web sitenizin sıralamasını artırabilir. İkincisi, hedefli trafiği sitenize taşıyor ve üçüncü olarak da işletme gelirinizi artıracağı düşünülüyor.

backlink creation sites

Yüksek DA sitelerinden geri bağlantı almak kolay bir iş değildir. Kazanan bir bağlantı kurma kampanyası oluşturmak için uzman bilgi ve becerilere sahip olmanız gerekir. Bununla birlikte, bu alanda tecrübe eksikliği hissederseniz bile vazgeçmeyin. Bu makalede, yeni üyelerin kayıtlarını kabul eden ve onlara yeni bir profil oluşturma fırsatı tanıtan yüksek DA internet sitelerinin bir listesini bulabilirsiniz. Ayrıca, olumlu bir geri bağlantı profili oluşturma hakkında bazı ipuçlarını sizinle paylaşacağım.

Backlink oluşturma siteleri

  • Referansları ver

Bir ürün kullanıyorsanız ve kalitesinden memnunsanız, bir referans göndermeyi düşünün. Bir referans oluştururken, bir ürün sağlayıcının ana sayfasında veya referans sayfasına koyabileceğini unutmayın. Bir kural olarak, sağlayıcılar gerçek bir kişi olduğunuzu göstermek için bağlantınızı referansın yanına koydular. Öyleyse, referans ve kaliteden organik bir geri dönüş alabilirsiniz.

  • Blog yazarlarının yorumlarıyla bağlantı olanakları arayın

Kullanıcılara bir yazılım ürünü, kalite bilgisi veya diğer değerli ürünler sunarsanız, yalnızca ilgili ve yüksek kaliteli geri dönüşüme dönüştürebilirsiniz. Onları blog yazarlarına sunarak veya müşterilerinizden geri bildirimde bulunmalarını isteyerek alabilirsiniz.

Blogger yorumlarıyla sitenize kaliteli geri bağlantıları almak için bu talimatları uygulayın:

1. Sektörünüzle ilgili bir şey yayınlamış olan nişinizde bir blog yazar bulun. Google arama kutusuna hedeflenen anahtar kelimelerinizle bir sorgu girin. Sonuç olarak, bir arama motoru, endüstrinize ilişkin web sitelerinin ve blogların listesini verir.

2. Büyük yetkili siteleri ve yeni siteleri filtreleyin. Sonuçta, teklifinizle ilgilenebilecek sağlam bir liste blogcuları kalacaktır.

3. Web sitesi sahiplerine ve blog yazarlarına e-posta veya telefonla ulaşın. Onlara nazik ve nazik davranın ve kullandığınız dile çok dikkat edin. Ödeme veya diğer karşılıklı yararlı koşullardan istenecek şekilde olabilir.

website for backlinks

  • Link yenileme

Link yenileme, sitenize güçlü bir bağlantı suyu elde etmek için basit bir yoldur. Sitenizin bağlantısının gösterilmediği web siteniz hakkında bahsedermeniz gerekir. İhtiyacınız olan her şey, bu yazının bir yazarıyla iletişime geçip, ona bir link eklemelerini söylemektir. Bu tür geri bağlantılar, markanıza oy vermek ve Web sitenizin Google'daki gözetimindeki yetki düzeyini yükseltmek için kullanılır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport