Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Blog geri bağlantıları aracılığıyla web sitesi SEO'yu nasıl geliştirebilirim?

Bazı SEO uzmanları ve webmasterlar, konuk bloglamanın işletme tanıtımı için daha değerli olmadığını ve hatta arama motorları tarafından spam içerikli bağlantı kurma teknikleri olarak görüldüğünü iddia etmektedir. Bununla birlikte, buna inanmamız gerekiyor mu? Aksine kanıtlara rağmen, öncelikle bağlantı oluşturma stratejisi olarak kullanılıyorsa konuk bloglamayla ilgili birçok efsane var.

Bu blog backlink SEO doğru kullanıldığında fevkalade yararlı olduğunu bize göstermek kanıtlar bir yeri vardır. Bu yazıda, blog yayınlarından SEO geri bağlantılarıyla itibar, yetki ve pozlama oluşturmak için misafir yayınlarını nasıl kullanabileceğinizi tartışacağız.

blog backlinks seo

Misafir blog yazarlığı ile ilgili efsaneler

Konuk bloglamanın kendisinden bağlantılar kurmak için çok spam olduğunu düşünen birçok uzman var. Konuk postalamaya güvenmek ve misafir blog yazarlıklarını olduğu gibi kabul etmeyi reddetmek için önermezler.

Bir blog sahibiyseniz, muhtemelen sıfır kişiselleştirme veya kaliteli içerik oluşturmak için kasık spam gönderilmiş e-postalar aldınız. Bazı üçüncü taraf web siteleri, makale gövdesinde dofollow bağlantıları yerleştirmenizi ister. Google'ın bakış açısıyla, bu bağlantıların alan adınızla ilgili zorlukları nasıl göstereceğini gözlemleyebilirsiniz. İçerik, düşük kaliteli, önemli araştırma tabanlı bilgi eksikliği ve herhangi bir gerçek yazar ile ilişkili değildir. Bu tür içerikten gelen en büyük geri bağlantı miktarı, hileli web sitelerine yol açar.

Bununla birlikte, bu durumda, belirgin bir spam tanımlarım. İlk bakışta bu türden spamları tespit edebilirsiniz. Ancak içeriğin kalite ve araştırmaya dayalı olduğu ince bağlantı spam'ı hakkında konuşmak. Bu tür bir spam tespit etme şansın var.

Google, özellikle kaşlarını çattığı aşağıdaki üç taktik üzerine bir vurgu yapar:

  • Sitenize promosyon bağlantıları doldurma;
  • Makaleler, belirli bir alanda herhangi bir tecrübeye sahip olmayan ve duyulmamış konuları üzerine yazan yazarlar tarafından yazılır;
  • Aynı içerikleri tüm makaleler arasında kullanın, çoğaltmalar yaratın.

backlinks seo

Web sitesi sahipleri arasında, bir alanda yetkin olmayan profesyonel olmayan makaleleri işe almak yaygın bir sorundur. Onlardan aynı makalenin varyasyonlarını yazmaları ve misafir postaları şeklinde yaymaları isteniyor. Konuk postalama hakkında spam olan bir etkinlik olduğu anlamına gelir.

Ancak, gerçekten bir konuyu anlayan bir yazar tutarsanız, farklı bir sonuç alırsınız. Kural olarak, ilk bakışta bu içeriğin bir bağlantı elde etmeye hakkı olduğunu görüyoruz.

Yani, SEO geri bağlantılarından bir değer almak için, vaka incelemelerini, pazar araştırmacılarını, çalışmalarınızda kullandığınız yöntemleri ve okuyucularınıza belirli bir değere sahip olacak yönergeleri paylaşmanız gerekir. Sonuçta, sıralamalar ve okuyucu memnuniyeti konusunda harika sonuçlar getirecektir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport