Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: En Sık Kullanılan Veri Kazıma Talepleri

Online kazıma talebi gün geçtikçe artıyor; farklı amaçlar için çok miktarda veri. Farklı organizasyonlar ve bireyler çeşitli  web kazıma  ihtiyaçlarına sahiptir. Aslında şu an sonsuz sayıda veri çıkarma ihtiyacı vardır. Bilgi toplamanın önemini göstermek için en sık kullanılan veri çıkarma istekleri aşağıda özetlenmiştir.

1. PDF dosyalarından veri toplama

Bu  veri kazıma  isteği, PDF dosyalarından belirli verileri toplamak ve bunları excel dosyalarına dönüştürmek içindir. Hedef veri dosyalarının her biri, yaklaşık 5 ila 15 sayfa arasında yaklaşık 15 ila 20 veri noktasına sahiptir.

2. Arama motorları ve çevrimiçi dizinler yoluyla bilgi ayıklama

Bu, ortak bir veri çıkarma gereksinimi. Arama motorlarından ve çevrimiçi dizinlerden veri toplayıp belirli bir veritabanına girmeyi gerektirir.

3. E-posta Listeleri organizasyonu ve doğrulama


 Bu veri çıkarma talebi, bir e-posta adresi, şirket adı, telefon numarası, eyalet ve e-posta adresi gerektirir. Bu veya bu şirketin bulunduğu şehir Bu tür bilgiler genelde pazarlama amaçları için gereklidir.Bilgi kolaylaştırmak için doğrulanmalı ve organize edilmelidir.Şirketlerin tam bir listesi doğrudan dizinlerden kazınabilir, ancak daha fazla bilgi.

4. E-posta listesi derlemesi

Bu görev, YouTube kanallarına sahip kişilerin e-posta adreslerini toplamak içindir. Onlarla ortak çalışmak veya pazarlamak için kullanılabilir Belirli bir yerde bulunan tüm emlak listelerinin listesi

Bu  web çıkarma  isteği belirli bir web sitesinde emlak kira listesini almak için kullanılır.Hedef web sitesi mülkiyet listeleri olmasına rağmen Birkaç yerde kiralama yapmak için, bu istek için yalnızca belirli bir konumda olanlar gereklidir. Yaklaşık 1400 ila 1650 arasında emlak kira bedelleri web sitesinde yayınlanmaktadır. Bunların arasında filtrelenmesi ve kazıma yapılması gerekmektedir. Her kiralama şirketi için, gerekli bilgiler, mülk kimliği, ad ve kiracıların ayrıntılarıdır. Çıkarılan tüm veriler, istekte belirtilen şekilde bir excel e-tablosuna aktarılmalıdır.

6. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki finans profesörlerinin iletişim bilgileri

Bu veri çekme talebi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tüm üniversitelerin web sitelerinde arama yapmak ve bu ülkelerin e-posta adreslerini ve telefon numaralarını almak içindir. finans profesörleri.

7. Birleşik Krallık motorlu araç veri bankası

Bu web kazıma görevi Audi ve Nissan markalarında uzmanlaşmış İngiliz motor bayilerinin derlenmesi içindir. Bayilerden her biri için telefon numarası, e-posta adresi, posta adresi, işletme adı ve yönetici adı gereklidir. Sonuç olarak, yüzlerce web kazıma talebi var. Yukarıda özetlenen olanlar, illüstrasyon amacıyla rasgele seçildi.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport