Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Apify: Web Sitelerini Çıkarma Akıllı Yolu - Semalt Expert

 Web kazıyma, otomatik veri madenciliği veya World Wide Web'den bilgi toplama işlemidir . Çok sayıda veri toplama aracı vardır, ancak Apify en doğru ve güçlü hizmettir.

Apify gelişmiş bir  web kazıyıcı  ve otomasyon yazılımıdır. Çeşitli sitelerdeki bilgileri sıyırır ve birkaç dakika içinde düzenler. Bu aracı kullanarak verileri toplayabilir ve yapılandırabilirsiniz. Bir moda web sitesindeki bilgileri sıyırmak isterseniz, Apify renk, fiyat ve ürün boyutları temelinde bilgi düzenler. Başlıca avantajlarından bazıları aşağıda açıklanmıştır:

1. Web sitesini çıkarmanın akıllı yolu:

Apify ile manuel olarak e-tablo oluşturmak zorunda kalmazsınız. Bu araç, e-tabloları CRM'nize otomatik olarak yükler. Bir sitenin tamamından veri ayıklamak için API'lar kullanır. Apify, hava durumu tahmini, ürün fiyatları ve pazarlama stratejileri hakkında yüksek kaliteli veriler oluşturur. Ayrıca web sayfalarınızı tarar ve sitenizin sıralamalarını iyileştirir.

2. Herkese uygundur:

Apify, programcılar, kod yazıcısı olmayan şirketler, şirketler, serbest çalışanlar, gazeteciler, webmasterlar, küçük ve orta ölçekli şirketler ve veri analistleri için uygundur. Bir öğrenci olarak, araştırma projeniz için bilgi toplamak için Apify kullanabilirsiniz. Bu web sitesi kazıyıcı, hem yeni başlayanların hem de en iyi markaların yararınadır. Rakiplerimizin sitelerini izlememize ve yeni iş ve pazarlama stratejileri geliştirmemize yardımcı olur.

3. Çoklu görevleri gerçekleştirmek için mükemmel bir araç:

Apify, yeni borsa siteleri oluşturulmasına yardımcı olur, uçuş rezervasyon uygulamaları oluşturur, emlak piyasalarını analiz eder, ürün incelemelerini siler ve çok sayıda diğer görevleri yerine getirir. Aslında, hem veri madenciliği hem de web tarama görevlerini bu hizmetle gerçekleştirebilir ve birkaç dakika içinde hatasız bilgi edinebilirsiniz.

4. Akıllı İşlem:

Apify'in API'sı sizin için kullanışlı verileri otomatik olarak bulur ve çıkarır.JSON genelde istemci ve web sunucusu ile aynı zamanda güncel pazarlama eğilimleri hakkında güncel bilgilerinizi ve verilerinizin kalitesiyle ilgili geribildirim de sağlanmasını sağlar.Internet'te iyi botlar bulmak için Arama API'sı seçeneğini kullanabilirsiniz.S filtre verilerini süzer ve sizin için ayrı ürün listeleri oluşturur .

5. Çeşitlendirilmiş IP Seçenekleri:

Ana özelliklerden bir tanesi Apify, çeşitlendirilmiş IP seçenekleri sağladığı yönündedir. Mesleki planına abone olabilir ve anonim olarak net üzerinde hareket edebilirsiniz. Yüzlerce benzersiz IP adresine erişebilir ve aynı anda birden çok tarama ve veri çıkarma görevi yapabilirsiniz.

Apify'i diğer sıradan  web kazıma araçlarının  aksine favori web uygulamanıza bağlayabilirsiniz. Programcılar için de yararlıdır ve tarama sonuçlarını işleme ve analiz etmelerine yardımcı olur. Apify ile, web siteleri hakkında bilgi edinebilir ve bildirimler alabilirsiniz. Akıllı telefonunuzdan bir uygulamayı indirebilir ve görevlerinizi istediğiniz zaman ve her yerde yapabilirsiniz.

7. Tam teşekküllü özellikler:

Sadece taramak veya kazımak istediğiniz şeyi söylemek zorundaysanız, Apify görevlerini otomatik olarak yerine getirecektir. Bu hizmetle, çerezler, yönlendirme ve AJAX ile web sitelerini ve blogları çıkartabilirsiniz. Herhangi bir tarayıcı tabanlı eklenti kurmanıza gerek yoktur. Apify, Import.io, Octoparse, Uipath, Screen Scraper ve Kimono Labs'a iyi bir alternatiftir.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport