Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Screen-Scraper Ekstraksiyon Platformu: Temel Sürüm - Semalt Expert

Ekran kazıyıcı, hem web kullanıcıları hem de içerik ve görüntüler gibi çeşitli web sitelerinden çevrimiçi olarak bilgi topluluğunu indirmek isteyen firmalar için çok etkili bir araçtır. En iyi içerik ayıklama araçlarından biri, ekran kazıyıcı yazılımdır. 2002 yılından bu yana, e-mağazalar, tıbbi ve otomotiv şirketleri ve daha pek çok sektörün müşterileri ile ilgilenmektedir. Aslında, kullanıcılara web üzerindeki yüzlerce çevrimiçi kaynaktan otomatik olarak veri mayın alma seçeneği sunan bir veritabanı gibi çalışır.

Websitesinden verileri çıkartın

Ekran kazıyıcı web üzerindeki hemen hemen her siteyi işleyebilir. Ekran kazıyıcı profesyonel ekibi, web arayanların ihtiyaç duydukları sonuçları almalarına yardımcı olabilir. Müşteriler, kendilerine ayıklamak istedikleri içerik ve elde etmek istedikleri veri biçimi hakkında bazı bilgiler vermelidir. Ekran kazıyıcı, Java, PHP ve benzeri harici programlama dillerinden çağrılabilir.

Neden Screen-Scraper kullanın

Bu saygın bir yazılımdır ve dünyanın birçok büyük şirketi, ihtiyaç duydukları bilgiyi yalnızca birkaç saniye içinde hızlı, basit ve başarılı bir şekilde elde etmeye güvenmektedir. Ekran kazıyıcı müşterileri için günlük olarak veri üretebilir ve sektördeki hemen hemen her tür web sitesini işleyebilir. Daha spesifik olarak, müşteriler sorgularını sunabilir ve hiçbir zaman gerekli sonuçları alamaz.

Şirketlere Screen Scraper Kullanmanın Avantajları

Ekran kazıyıcı yazılımın en önemli avantajlarından biri de hızıdır. Birkaç saniyede müşterilerin tüm verilerini toplayabilir. Aslında, ekran kazıyıcı, sonuçları hızlı alması gereken herhangi bir şirket için mükemmel bir seçenek sunar. Örneğin, müşteriler web üzerinde dağılmış olan bazı ürünlerin fiyatlarını öğrenmek istiyorsa, bu muhteşem yazılım programından faydalanabilirler. Üstelik, ekran kazıyıcı, belirli verileri bir sistemden diğerine aktarmak için kullanılabilir veya aynı zamanda sistemleri birbirine bağlayabilir. Ekran kazıyıcı, XML, HTML, CSV, Erişim ve daha fazlası gibi mayınlı verilerin dışa aktarılması için bir dizi biçimi desteklemektedir. Ayrıca, tüm veriler otomatik olarak bir veri çıkarımı tamamlandıktan sonra istemciler tarafından önceden tanımlanmış belirli biçimlerle verilir.

Sonuç

Hemen hemen her yere konuşlandırılacak harika bir yazılım çapraz platform. Ayrıca, birçok yazılım lisansı, Professional ve Enterprise Edition'dan satın alınabilir. Yüzlerce kullanıcıya ve şirkete mükemmel sonuçlar çıkarmanızı sağlar. Her türlü veri madenciliği ve dinamik sayfalarla çalışan ücretsiz bir ekran kazıyıcı aracı. Kullanıcılar programı hızlı ve kolay bir şekilde indirebilir ve ihtiyaç duydukları verileri almak için bu aracı kullanmaya başlayabilirler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport