Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Neden Google E-Tablolar'ı Temel Bir Web Kazıyıcı Olarak Kullanıyorsunuz? - Semalt Cevap

Google Dokümanlar veya Google E-Tablolar web tabanlı bir yazılımdır. Bu uygulamalar birden fazla Microsoft Office formatıyla uyumludur ve farklı web sayfalarını kolaylıkla sıyırmaya yardımcı olur. Nette dosyalar oluşturmak ve düzenlemek için Google E-Tablolar'ı kullanabilir ve gerçek zamanlı olarak veri elde edebilirsiniz. Google E-Tablolar ve Google Dokümanlar, basitlik, sık ürün güncellemeleri ve güvenilir sonuçlar için yaygın övgü topladı. Google E-Tablolar'da bir  web kazıyıcı  inşa etmeyi arıyorsanız, birkaç basit adımı uygulamanız gerekir.


 Adım 1: 

İlk adım, URL'yi elektronik tabloda kopyalamaktır.

 Adım 2: 

İkinci aşamada siteye gideceksiniz, fareyle yazarın satır başında gezinin ve menüyü getirmek için sağ tıklayın.

 Adım 3: 

Üçüncü olarak, İnceleme Elemanı seçeneğine tıklayın. HTML öğelerini inceleyebileceğiniz anında bir kontrol penceresi gösterecektir.

 Adım 4: 

Bir sonraki adım, geliştirici konsolu penceresine belirli bir kod eklemektir. Yaptığınız işi tamamlamak için Google E-Tablolar'ın alma-XML işlevlerini de kullanabilirsiniz.

Google E-Tablolar'ın önemli avantajları:

1. Klavye Kısayolları

İşinizi kolaylaştırmak için farklı klavye kısayolları bulunmaktadır..Google E-Tablolar ile birkaç kısayolunu kolayca ezip anında çeşitli görevler gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, Ctrl + C farklı web sayfalarından metin kopyalamak için kullanılır ve Ctrl + V, bu metni düz bir belgeye yapıştırmak için kullanılır.

2. Formlar ve anketler

Google E-Tablolar ile çevrimiçi formlar ve anketler kolayca oluşturabilirsiniz. Müşterilerinden geri bildirim almak isteyen web yöneticileri ve serbest çalışanlar için yararlıdır.

3. Web içeriğini kazıyın ve kaydedin

Google E-Tablolar'ın en büyük avantajlarından biri, web içeriğini kolaylıkla kazıyabilmenizdir. İşletmeler ve programcılar için uygundur ve web içeriğini okunabilir ve ölçeklenebilir bir biçimde kaydetmelerine yardımcı olur. Dosyaları çevrimdışı kullanımlar için doğrudan sabit diskinize indirebilirsiniz.

4. Uyumluluk

Google E-Tablolar, tüm işletim sistemlerine, bilgisayarlara ve mobil cihazlara uyumludur. Bunları Gmail hesabınızla entegre edebilir ve istediğiniz kadar çok dosya indirebilir ve kaydedebilirsiniz. Google E-Tablolar, dijital pazarlamacılar için mükemmel olup çeşitli görevleri yerine getirmelerine yardımcı olur.

5. Düzenleme sırasında sohbet edin

Arkadaşlarınızla işbirliği yapma olanağı Google E-Tablolar'ın birincil yararıdır. Web dokümanlarınızı izlerken veya net içeriği kazıyorken arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Ayrıca müşterilerinizle temasa geçebilir ve gösterebilirsiniz. Bunun için, Sohbet bölümündeki oku tıklayın ve gerçek zamanlı tartışmaların keyfini çıkarın.

6. Google E-Tablolar Gadget'ları

Google Görselleştirme API Gadget Galerisi'nde çok sayıda gadget bulunmaktadır. Mümkün olduğunca çok gadget indirebilir ve görevlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bir yatırım bankacısı veya tüccarı mısınız? Google Finans, net üzerinde farklı görevleri yerine getirmeye yardımcı olacaktır. Mevcut yatırımları kolayca izleyebilir ve geçmiş verilerini gözden geçirebilirsiniz. Google Spreadsheets ile, .xls, doc, .odt, .xlsx, ppt ve diğerlerini içeren herhangi bir dosyayı görüntüleyebilir ve açabilirsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport