Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt tarafından Önerilen Verimli Web Kazıma Programı

Şu anda web kazıma vazgeçilmez bir iş stratejisi haline geldi Hemen hemen tüm organizasyonlar bunu kabul ettiler. Ne yazık ki, teknik bazı zorluklar nedeniyle tam olarak kullanılmamıştır. Elbette, istediğiniz içeriği almak için çevrimiçi bir arama yapabilirsiniz ve kopyalayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu yalnızca az miktarda veri ile mümkündür. Kesinlikle, büyük miktarda verinin hasat edilmesi için bir web kazıma aletini gerektireceksiniz. Buradaki en büyük zorluk programlama deneyiminin gereğidir.

Çoğu web kazıma aletini düzgün şekilde yapılandırabilmek için belirli bir düzeyde programlama tecrübesi ve bilgisi olması gerekir. Ancak çok az insan programlama deneyimine sahiptir. Bunun haricinde, web kazıma aracını kodlamak oldukça tecrübeli programcıların bile sıkıcı ve zaman alıcı. Her web sitesi benzersiz olduğu için, her hedef web sitesi için yazılım kodunu değiştirmeniz gerekebilir daha da kötüsü. İşte bu yeni web kazıma aracı, dünyayı fırtınayla almış. Programlama bilgisi gerektirmez ve verimli olur. Aracın adı OutWit Hub

OutWit Hub aslında tarayıcınıza indirilebilen ve kurulabilen bir Firefox eklentisidir. Yazılımla, farenizin birkaç tıklamasıyla farklı web sitelerini kazıyacaksınız. Program, farklı web sitelerini varsayılan ayarlarla kazıyabilmesine rağmen, ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde de özelleştirebilirsiniz.

Yazılım Nasıl Kullanılır

Mozilla eklentisinden indirip Firefox tarayıcısına yüklemeniz gerekir. Kurulumdan sonra eklenti, tarayıcınızı yeniden başlatana kadar etkili olmaz. Uygulamanın sol bölmesinde bazı basit kazıma seçenekleri bulacaksınız. Bu seçenekler basit olmasına rağmen, bir web sayfasından veya sayfadaki herhangi bir bağlantıdan gerekli resim ve metinleri ayıklamak için yeterlidir.

Bununla birlikte, temel seçenekler gelişmiş web kazıma görevlerini yerine getiremez. Gelişmiş seçeneklere ihtiyacınız varsa Automators'a gitmeniz ve Scrapers bölümüne gitmeniz gerekir. Hedef web sayfanızın kaynak kodu burada görüntülenecektir. Sonraki adım, kodda etiketli nitelikleri aramaktır. Çıkartmadan önce gerekli veri öğeleriniz için işaretleyiciler olarak kullanılabilirler.

Şimdi, "Marker before" ve "Marker after" alanları doldurmanız ve execute butonuna basmanız gerekir. Bundan sonra, sadece arkanızı toplayıp OutWit Hub'ın işini nasıl izlediğini seyretmeniz yeterlidir. Bu program, aynı anda birden fazla sıyırıcıyı kullanma özgürlüğünü size verir ve böylece iş süreci geliştirir.

Bu sadece veri çıkarma için genel bir prosedür. Eklentinin dokümantasyon bölümü, farklı veri çıkarma istekleri / ihtiyaçları için farklı öğreticilerle birlikte gelir. Onları master ederseniz süreçleri daha hızlı ve kolay bulacaksınız. Öyleyse, öğretileri dinsel olarak incelemek önerilir.

OutWit Hub, çeşitli sofistike işlevleri ile karışık veri çıkarımlarını işleme kabiliyetine sahiptir. Bu nedenle, her işlevin kullanımını anlamanız gerekebilir. Örneğin, benzer yapılara sahip birkaç hedef sitenden veri çıkarmak için "Sütun Biçimlendir" işlevine ihtiyacınız vardır. Sonuç olarak, OutWit Hub, hem programcılar hem de programcılar için büyük bir veri sıyırma eklentisidir. Ayrıca öğrenmeniz gereken çok sayıda fonksiyona da sahiptir. Ne kadar karmaşık işlevler kullanırsanız, o kadar hızlı ve daha iyi, web kazıma sonuçları olacaktır.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport