Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

DoFollow geri almak zorunda mıyım, yoksa kendi başıma yapabilir miyim?

Tabii ki, blogunuz için DoFollow geri alabilirsiniz. Aynı zamanda, kendi başınıza da inşa edebilirsiniz. Yani, DoFollow geri almadan ziyade onları web siteniz veya blogunuz için organik olarak almak konusunda daha iyi çalışmalısınız demektir. Aslında, kalite geri bir dizi olmadan, çok zorlu bir görev blog yazısı veya muhtemelen arama motorlarında web sitenizin sayfa içeriği herhangi bir parçalamak için daha fazla olacaktır. Hayır, SEO için yeni iseniz, DoFollow geri almak ya da bağlantı kurma mücadele tutmak gerekir. Bu mücadeleyi kazanmak için, ana iş web sitenize veya bazı organik kalite DoFollow geri bağlantılarına başlamanız için blogunuza vermek için bazı çekilmemiş web kaynakları kontrol etmenizi öneririm.

buy dofollow backlinks

DoFollow ile kalite geri bağlantıları web sitenizin arama sıralaması konumlarını yükseltmek, etki alanı yetkilinizi ve Alexa derecesini iyileştirmek için (bu özel mülke ilgi duyanlar için) yardımcı olabilir. , web arama trafiğini ve AdSense TBM'sini (tıklama başı maliyet) artıracaktır. Tamamlama uğruna, bazen geri bağlantıları tanımlamak için kullanılan bazı diğer kelimeler - gelen link (bağlantı), alıntı, bir "tavsiye" veya Google'a yüksek bir değerle ilgili güçlü bir sıralama sinyali verilmiştir. Bu nedenle arama sonuçlarının üst kısmında terfi edilmeye değer. Pek çok geri bağlantıya sahip olan web sitelerinin aktif canlı araştırmacılara daha fazla değer sunma ihtimalinin yüksek olması ve arama tarama botlarının hızlı dizine eklenmesi için daha davetkar olması gerektiği için.

Dolayısıyla, nihayet noktaya geri dönelim - biz DoFollow geri almayı ve sadece kendimizce harika bazı kaliteli yemekler yapmaya karar verdik. Nasıl? Tabii ki, organik DoFollow geri almak hiç de kolay bir iş değil, aslında, halat, halatları bildiklerinden dolayı sizin için bir parça pasta haline gelebilir. Aşağıda, size bunun için bir kuruş ödemeden yüksek kaliteli DoFollow geri almak için size bazı hileler göstereceğim! İşte:

  • Her şeyden önce BlogAdda'yı ziyaret etmenizi öneririm - tek ihtiyacınız olan şey yeni kişisel hesabınızı kaydetmek ve "hesabım" bölümüne gitmektir. Sonra, "blogumu gönder" seçeneğini seçin ve gerekli tüm bilgileri doldurun. Sonuçta "Gönder" düğmesini tıklayın ve yeni oluşturulan bir DoFollow bağlantısının keyfini çıkarın. Bu kadar!
  • Sana açığa çıkacak ikinci en iyi yer Codecademy. Sitelerine gidin ve orada yeni bir hesap açın. İşlem tamamlandıktan sonra kişisel profilinize gidin ve ana web sitenize veya blog bağlantısına yerleştirin. İşte bu - PR-7'den DoFollow ile güzel bir geri dönüşünüz olacak.
  • Sonraki Granta'dan bir geri gelir. Daha önce de söylediğim gibi, web sitelerinde yeni bir hesap açın, doldurma işlemini yapın ve başka bir PR-7 DoFollow bağlantısının keyfini çıkarın

dofollow seo backlinks

Sonuçta, aşağıdaki web sitelerinden birinde kaliteli bir DoFollow geri almak için neredeyse benzer eylem setlerini takip edebilirsiniz. OneTab, Telif Hakkı, Alltop, Indulgy, Eventful, Ted gibi bağlantı kurmak için yeni ve iyi yerler keşfetmekten çekinmeyin. Bu şekilde, Google Plus'daki kişisel hesabınızı ziyaret etmeyi unutmayın; ayrıca, DoFollow ile başka değerli bir geri dönüş elde etmek için yayınlarınızı dizinlere gönderin.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport