Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Web trafiğini artırmak için geri bağlantıların nasıl çalıştığını bana söyleyebilir misiniz?

Günümüzde, çok fazla acemi webmaster ve çevrimiçi işletme sahipleri genellikle sayfa üstünde Arama Motoru Optimizasyonu üzerine yoğunlaşıyor (örneğin, anahtar kelimeler, web sitesi mimarisi, vb.). Ve çoğu zaman, web sitelerinin genel performansı için geri bağlantıların nasıl işlediğine yeterince dikkat etmiyorlar. Bunu yaparak, yalnızca geri bağlantıların önemini göz ardı ediyorlar - sektör uzmanlarının çoğu, kalite geri bağlantılarının genel web sitesinin değerinin yaklaşık% 80'ini Google'ın büyük arama motoru algoritması açısından ele aldığına inandığından. Dolayısıyla, web siteniz için geri bağlantıların nasıl çalıştığını açıklayarak, web sitenize işaret eden diğer web kaynaklarından onları yetiştirmenin doğrudan arama için çevrimiçi görünürlüğü geliştirdiğini itiraf edebiliriz. Bu nedenle bağlantı kurma söz konusu olduğunda, sık sık onu geçmek için çok büyük bir fırsat olarak görülür.

how backlinks work

Bununla birlikte, bazı insanlar hâlâ aktif olarak geri bağlantı kurmaktan uzak duruyorlar. Sana da olursa, web trafiğini artırmak için geri bağlantıların nasıl çalıştığı bazı temel bilgiler. Düz bir İngilizce koyarak, bir geri bağlantı iki farklı web sayfalarını birbirine bağlayan bir bağlantıdır. Elbette, farklı web sayfalarını kendi web sitenize bağlayan dahili bağlantılar içerebilir (daha iyi gezinme ve dizine ekleme amacıyla). Sonuçta, neden kaliteli geri bağlantılarla ilgileneliyiz? Çünkü büyük arama motorları (Google'ın kendisi, Bing ve Yahoo gibi), geri bağlantıları web sitesinin değeri ve insanlar için yararlılığını gösterir. Bu nedenle ince bir backlink profiline sahip olmak, arama motorlarının web sitenizi insanlar için değerli ve yararlı olması gerektiğini düşünerek geniş bir kitleye "önerdiği" güçlü bir sıralama sinyali olarak hizmet edecektir. Unutmayın - kalitelerini belirleyen birkaç temel geri bağlantı özellikleri vardır. Örneğin, ana web sitenizin endüstrisi ile tamamen alakalı bir kaynaktan gelen bir geri bağlantı ağırlanacaktır. Bu şekilde, yüksek PR (sayfa sıralaması), DA (alan adı yetkisi) ve PA (sayfa yetkilisi) olan üçüncü taraf web sitelerinden olanlar daha da değerli olacak.

seo backlinks

Peki, arama listesinde yüksek sıralamada pozisyon almak için web sitenize işaret eden kalite geri almak için en iyi yol nedir? Elbette, ilgi çekici sayfa içeriğine sahip olmak, web sitenize veya blogunuza işaret eden bazı bağlantılar zaten bulunduğunuz anlamına gelir. Bununla birlikte, aslında, çok keskin bir arama rekabeti düzeyi göz önüne alındığında, sıralama iyi olmayacaktır. Demek istediğim, proaktif olarak hareket etmeli ve kendi başına daha kaliteli geri bağlar kurmalısın. İşte:

  • Majestic SEO, Semalt Analyzer veya Açık Site Explorer gibi çevrimiçi araştırma araçlarını kullanarak kendi web sitenize en iyi olanları çoğaltmak için rakibinizin backlink profilinde casusluk yapın.
  • misafir göndermeyi deneyin - karşılığında kendi web sitenize bir geri bağlantı kurmak için diğer üçüncü taraf web sitelerine içerik yazarken biraz zaman ayırmaktan çekinmeyin.
  • backlink sayınızı paylaşmak ve artırmak için bir basın açıklaması yapmak için haber değeri olan her şeye göz kulak olun.
  • ana web sitenizin yetkisini iyileştirmek, mesleki deneyiminizi sergilemek ve aynı anda birkaç geri almak için sosyal medyada faal hale gelir.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport